Přejít na obsah

Fotka

Svítilny / čelovky

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
797 odpovědí na toto téma

#241 ReVIZ

ReVIZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 544 příspěvků(y)

Publikováno 18 June 2010 - 10:30

2 S474N: jasně já to ale psal ze srandy, podobných akcí se neúčastním a ani to nemám v plánu. Po krabkách chodím nejraději sám nebo s kámošem, nebo max. ve 4 lidech, to když ještě přijedou kačeři z Prahy. Masový akce od dob spartakiád nemusím. EDIT: Celkem mě totiž pobavila ta představa, že když pustíš dvě Nitecorky na plný kule, tak to ostatní s běžnejma svítilnama klidně můžou vypnout.
  • 0

#242 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6522 příspěvků(y)

Publikováno 18 June 2010 - 10:47

REVIZ: ja taktez, ale jednou jsme na nocni kesce potkali par lidi, jejichz vybava se skladala z nejakych radoby LED nebo svitilen na klicku a tam ten rozdil byl doslova brutalni.
  • 0
Vložený obrázek GASP - statistiky z Geogetu na pár kliknutí (diskuze ke GASP)

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).

#243 pixies

pixies

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 136 příspěvků(y)

Publikováno 18 June 2010 - 12:53

Já mám tohle http://www.kronium.c...-0/prod_46.html. Je to takové šidítko prťavé na jednu tužkovku. Vždycky se mi lidi s Petzl smějou, dokud to nerozsvítím.
  • 0

#244 ReVIZ

ReVIZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 544 příspěvků(y)

Publikováno 18 June 2010 - 13:04

2 Pixies: jj to je právě ten mazec, ta svítilna není v ruce ani vidět a když to potom voroštuješ na plný kule, tak každej čumí. Kámoši se taky smáli, když jsem v hospodě vytáhl Nitecore a řekl že to stálo dva litry, ale jen do doby než jsem ji zapnul. Hi-Tech hračky, ... tak ty já miluju
  • 0

#245 MaLuPeS

MaLuPeS

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 96 příspěvků(y)
  • LocationDěčín

Publikováno 18 June 2010 - 13:09

pouzivam LED svítilna Fenix L2D Premium Cree Q5 a naprosta spokojenost a do jeskyni karbitku s halogenem od petzel
  • 0

#246 pixies

pixies

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 136 příspěvků(y)

Publikováno 18 June 2010 - 13:11

Koukám na to. To je dost podobné Fenixu.
  • 0

#247 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6522 příspěvků(y)

Publikováno 18 June 2010 - 13:14

pixies: a to jeste skoda, ze neumi ty clanky 14500 3.7V, to je potom ten sajn jeste o trosku vetsi. Ale nejlepsi jsou borci s tema velkyma MAG Lite, svitilna jak krava, pomalu nahrada za obusek a kdyz to rozsviti, tak tyhle prckove sviti s prehledem 2x vic :) marseli: a namackavas? :D:D
  • 0

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.

#248 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6522 příspěvků(y)

Publikováno 18 June 2010 - 13:18

No podobne, ten Fenix je takovej "zakladni" level. Tyhle od Nitecore maji prave podporu i tech clanku 14500 a hlavne treba i uzivatelsky pameti, digitalni "ladeni" jasu a hlavne uz maji treba R2 diody misto Q5 - ta tvoje dokonce nema ani Q5, ale Q2. V kazdym pripade v tomhle oboru jde ten vyvoj porad dopredu a uz jsou zase novejsi a novejsi diody, ktery maji nizsi spotrebu a vetsi "sajn". Vyznamnym plusem pro nekoho muze byt polovicni cena proti Nitecore. Ale rozhodne vsechny tyhle svitilny s CREE jsou uplne nekde jinde, nez ty ťamanský LED nebo halogen\luxeon.
  • 0

#249 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4091 příspěvků(y)

Publikováno 18 June 2010 - 13:26

Betax napsal/a:
A kdy si budeme porovnavat pindiky?? :D:D

pořád jsem si říkal, jestli to sem mám napsat a pořád jsem váhal :D
Ale jak jsem si všiml, na nočních keších, když někdo rozsvítí ty svoje hitech superhypermegaflektory, tak je sice možná vidět jako ve dne...jenže zase v té denní záři zcela zanikají ty odrazky, na které jinak bohatě stačí ta moje ze stánku za stokorunku :D:D
Takže na co to potom je? na honění ega?B)
  • 0

#250 pixies

pixies

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 136 příspěvků(y)

Publikováno 18 June 2010 - 13:28

Chyba chyba... když jsme to v lese srovnávali, tak slabší sice krásně rozsvítí odrazky poblíž, jenže když zapnu režim turbo (na který logicky nejedu stále), tak vidím další odrazky které jsou v dálce a vím rovnou kam jít.
  • 0

#251 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6522 příspěvků(y)

Publikováno 18 June 2010 - 13:34

dr.vota: s tebou popisovanym jevem jsem se tedy jeste nesetkal. Spise naopak clovek rozsajnuje do lesa a vidi o dalsich 10 znacek dopredu vic :) A nezapomen, ze ne kazdy ty svitilny pouziva jenom na honeni odrazek po lese ;) pixies: presne tak!
  • 0

#252 ReVIZ

ReVIZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 544 příspěvků(y)

Publikováno 18 June 2010 - 14:10

2 dr.vota: No kdyby mě náhodou vadilo, že to svítí moc, tak to jednoduše ztlumím umí to od 5lm do cca 220 v 7 úrovních, takže mám tu možnost volby aby to svítilo jak potřebuju. Tvoje LEDka za kilo od ťamanů víc ani míň svítit nebude, takže až další odrazku neuvidíš protože zmizla a na další nedosvítíš, tak se k tomu postavíš jak? Neber to prosím jako flame, mám zásadu - nejsem tak bohatej, abych si mohl dovolit kupovat levný věci...
  • 0

#253 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4091 příspěvků(y)

Publikováno 18 June 2010 - 14:32

REVIZ napsal/a:
2 dr.vota: No kdyby mě náhodou vadilo, že to svítí moc, tak to jednoduše ztlumím umí to od 5lm do cca 220 v 7 úrovních, takže mám tu možnost volby aby to svítilo jak potřebuju. Tvoje LEDka za kilo od ťamanů víc ani míň svítit nebude, takže až další odrazku neuvidíš protože zmizla a na další nedosvítíš, tak se k tomu postavíš jak?

Neber to prosím jako flame, mám zásadu - nejsem tak bohatej, abych si mohl dovolit kupovat levný věci...

ten stánek a stovka (rozhodně to ale nebylo řádově víc, jak se tady předháníte) byly trochu nadsázka, ale jinak mi slouží bez problémů už dva roky. A žádný problém, že bych neviděl další odrazku v lese, jsem taky neměl-a kdyby někdy byl, no tak si holt obejdu kolečko a je toB)
A kluci, kdo ho teda má většího? :D
  • 0

#254 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6522 příspěvků(y)

Publikováno 18 June 2010 - 14:35

dr.vota: ten co nam tu kazi radost ;) :D:D
  • 0

#255 fremen.cz

fremen.cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2681 příspěvků(y)

Publikováno 02 July 2010 - 22:20

Pořídil jsem si zcela nečekaně, neplánovaně srandičku CEL-TEC FLZA-50

http://cel-tec.cz/le...c-flza-50/3-63/

Vložený obrázek

Jsem zvědav jak to bude svítit v terenu ;)
  • 0

Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -

#256 ty,ty,ty & familly

ty,ty,ty & familly

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 298 příspěvků(y)

Publikováno 02 July 2010 - 22:28

Dej pak echo :)
  • 0
ty,ty,ty a golfy

#257 Dave.g

Dave.g

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 610 příspěvků(y)

Publikováno 03 July 2010 - 0:03

A stejně je to s těma baterkama nahoun..by, zpátky na stromy, vytáhněte pochodně a svíčky a uvidíte jak moc strašidelná a opravdu NOČNÍ může být ta noční keš ;)
  • 0

#258 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6522 příspěvků(y)

Publikováno 03 July 2010 - 7:39

fremen.cz: nejaka recenze nebo cokoliv podle ceho ses rozhodoval?
  • 0

#259 fremen.cz

fremen.cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2681 příspěvků(y)

Publikováno 03 July 2010 - 8:48

S474N napsal/a:
fremen.cz: nejaka recenze nebo cokoliv podle ceho ses rozhodoval?

Právě že vůbec :D Nikde jsem nic nenašel co se týče recenze. Měla by být jimi vybavena PČR, svítí to docela hezky, je to vlhkotěsné, dva mody svícení (100% a 30%), zajímavé příslušenství, li-on akumulátor který je běžně dostupný... přišlo mi to jako rozumný upgrade z XY-LED svítilny na 3 AAA články

Kdybys to chtěl nějak podrobně otestovat, tak dej kdyžtak vědět. Oba jsme z Brna, takže by se dala na test/recenzi zapůjčit (zbytek po SZ, pokud bude třeba)
  • 0

* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -

#260 fremen.cz

fremen.cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2681 příspěvků(y)

Publikováno 03 July 2010 - 19:57

Tak jsem s tím Cel-Tec odlovil úspěšně Ježkovu tajemnou cache a Bioindustriální pyre. Svítí to hezky, jak na blízko bez zoomu tak velmi do dálky se zoomem. Stačilo fungovat na 30% výkon. Nevím jestli je to normální, ale svítilna se tak nějak zahřívala, prostě byla teplá.
  • 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama