Přejít na obsah

Fotka

Svítilny / čelovky

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
797 odpovědí na toto téma

#601 Stepanci

Stepanci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 150 příspěvků(y)

Publikováno 11 March 2012 - 17:57

Mě se stala taky pěkná věc. Při nákupu jsem si po registraci nepotvrdil mail co došel a vyplnil a zaplatil objednávku. Měsíc jsem komunikoval s nějakou Wiky, až se status změnil na shipment send :) to byla radost, pak jsem kontroloval status balíčku cca 7 dní v Shanghaji a teď už 14 dní v Čechách na poště :) Tak jsem zvědavej, jestli to tento týden náhodou nevyjde :)
  • 0
S4 active / Locus pro / WhereYouGo

#602 kiReGPS

kiReGPS

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1748 příspěvků(y)

Publikováno 11 March 2012 - 19:37

Koupil jsem toho na Dealextreme už docela dost. Kvalita je kolísavá, vyplatí se číst recenze kupujících. Doručení zásilky je někdy nadlouho, ale největší vinu na to má česká celnice. Zvláště přes konec roku je lhůta klidně dvouměsíční.

Přes slabší kvalitu je poměr cena výkon velmi dobrý. Z posledních nákupů můžu jednoznačně doporučit svítilnu http://www.dealextre...1-x-18650-91090, ta je prostě vynikající...
  • 0

#603 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4980 příspěvků(y)

Publikováno 11 March 2012 - 20:27

Komar 1981 napsal/a:
mpiku v pohode. ja jsem si objednal pred vanocema UV lampu... doted mam prd a uz nebudu ani psat. :( takze tu stokorunu zahodim mezi zivotni zraty a objenam si UV znovu v cechach. nacez cekam, ze ta z DX dorazi ":D

Proto jsem taky na zkoušku objednával za 1,5 dolaru. Nemám dosud nic, na poště nic neví, u Vietnamců bych ji koupil už několikrát za podobnou cenu. No nic. Zatím tam mám fólii kterou byl pokryt externí disk, blbě přilepenou, tak ji asi za chvíli odlepím a uvidím. Dlouho jsem to provozoval bez ní a žádný škrábanec.
  • 0

#604 johniiik

johniiik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 52 příspěvků(y)

Publikováno 11 March 2012 - 20:56

Upozorňuji, že moje poslední zásilka z DX měla problém na celnici. Přišel mi čtyřstránkové lejstro, ať podepíšu různá prohlášení a kdesi cosi, že bez toho to nemohou poslat dál. Doložil jsem, co potřebovali, podepsal, zásilku pustili bez cla a dph, jak měli avšak ČP si přirazila 96 korun za papírování, takže rázem se cena zvedla o 25%. Nevím, jestli to je nějaká cílená akce a dělají naschvály... Předchozí zásilka byla vpohodě, přišla do měsíce bez papírování.
  • 0

#605 Sedmitecka

Sedmitecka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 917 příspěvků(y)

Publikováno 11 March 2012 - 21:03

Zrovinka uvažuji, že si od nich zase něco objednám... Objednávala jsem někdy v lednu. Zásilka dorazila během necelého měsíce (což je díky ČP, že), bez cla, bez papírování. Neměli skladem jednu položku za 1,5 dolaru, která dorazila za necelý týden po té první zásilce samostatně... takže spokojenost. Ale jestli si teď ČP zasedla na zásilky z Dealextremu, tak to bude fakt veselý...
  • 0

#606 Modrak

Modrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1401 příspěvků(y)

Publikováno 12 March 2012 - 9:13

Ja uz nakupoval na DealExtreme nejmin 3x. Vzdy to dlouho trvalo, ale vzdy nakonec vsechno prislo, i kdyz treba po castech. Celnici to chytli jen jednou a to bylo ted nedavno (snad v unoru). Velka objednavka prisla postupne ve trech balicich a chytli ten nejvetsi, kde toho bylo za vic penez (nevim presne, ale v Kc asi za nekolik tisic). Obzvlast vseljakejch baterek a celovek uz jsem tam nakoupil nekolik a celkem spokojenost.
  • 0

#607 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6522 příspěvků(y)

Publikováno 13 March 2012 - 20:24

Hamaci napsal/a:
Jak jsi prováděl toto měření kvality?
Kolik jsi nakoupil těch nefukčních převodníků?

Chytremu napovez, hloupeho trkni. Abys ziskal nejake zkusenosti, tak nemusis kupovat, ono obvykle staci cist komentare predchozich kupujicich. A pokud si chces hrat na ty procenta, tak nebud smesnej, uz mas roky na to, abys pouzival mozek.
  • 0
Vložený obrázek GASP - statistiky z Geogetu na pár kliknutí (diskuze ke GASP)

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).

#608 Dpman

Dpman

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 398 příspěvků(y)

Publikováno 13 March 2012 - 20:38

S474N napsal/a:
honny: vsak ano, jen jsem dodal, ze i takovej vyrobce jako FENIX to stejne vyrabi v Cine.

Jestli to nebude tím že Fenix je Čínská firma.
  • 0

#609 Hamaci

Hamaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 975 příspěvků(y)

Publikováno 14 March 2012 - 11:47

Dpman napsal/a:

S474N napsal/a:
honny: vsak ano, jen jsem dodal, ze i takovej vyrobce jako FENIX to stejne vyrabi v Cine.

Jestli to nebude tím že Fenix je Čínská firma.

:)
Inu, chytrému napověz...
Tenhle Čertík to je kos..., ten mne vždycky dokáže rozesmát.
  • 0

#610 Skleba

Skleba

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 504 příspěvků(y)

Publikováno 14 March 2012 - 14:30

Teď jsem vzal malýmu z DX.com FandyFire C 108, za tu prachy to svítí fakt pěkně.
http://tinyurl.com/6ssj6ed

Doba dodání tři týdny.
  • 0

http://www.munzee.com/m/Skleba/    Garmin Oregon 650 + iPhone 6

#611 Lynxh

Lynxh

Member

• Members
  • PipPip
  • 20 příspěvků(y)

Publikováno 13 April 2012 - 7:39

Ahoj, osobně používám čelovku od Fenix
http://www.multinast...ix-hl21-r2.html
A jsem víc než spokojenej. I moje neopatrný zacházení, kdy jí mám pověšenou na dogtrekkovím popruhu a když mě psi táhnou lesem rovnou za keškou, tak to občas pěkně schytá o strom nebo nějakej ten šutr... Zatím šlape jako víno na tři světelný režimy. Difuzér, kterej je v základním balení se mi hodně vyplatil, když jsem si hrál na jeskyňáře:-) Krásně rozptýlí světlo do prostoru!

Používal jsem Vietnam čelovku, ale tu jsem utopil, tak jsem chtěl i něco vodotěsnýho. prej vydrží svítit až ve dvou metrech pod vodou. Nevím, nezkoušel jsem :-)
  • 0

Pozdrav z jihočeské Klece!

#612 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6522 příspěvků(y)

Publikováno 13 April 2012 - 7:41

Lynxh: dost draha, kdyz ji jinde maji o 200 Kc levneji a jeste skladem: http://www.kronium.c...2/prod_447.html
  • 0

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.

#613 Lynxh

Lynxh

Member

• Members
  • PipPip
  • 20 příspěvků(y)

Publikováno 13 April 2012 - 7:52

S474N napsal/a:
Lynxh: dost draha, kdyz ji jinde maji o 200 Kc levneji a jeste skladem:

http://www.kronium.c...2/prod_447.html

Tak jsem deb**, že jsem jí tu koupil:-(
  • 0

#614 Lynxh

Lynxh

Member

• Members
  • PipPip
  • 20 příspěvků(y)

Publikováno 13 April 2012 - 8:10

S474N napsal/a:
Lynxh: dost draha, kdyz ji jinde maji o 200 Kc levneji a jeste skladem:

http://www.kronium.c...2/prod_447.html

A jakou svítilnu použváš ty?? Kamarád tahá maglite a nestíhá si stěžovat...
  • 0

#615 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6522 příspěvků(y)

Publikováno 13 April 2012 - 9:23

Lynxh: ja toho mam trosicku vic, ale to se vsechno pise na predchozich strankach, takze jenom v rychlosti: Svitilna na EDC - Nitecore Defender Infinity R2 Celovka - Fenix HL20 (predchudce tve HL21) A potom dalsi svitilny pro jiz uzce specificke cinnosti, kuprikladu montaze na zbrane atd.
  • 0

#616 honza-pavla

honza-pavla

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 149 příspěvků(y)

Publikováno 18 April 2012 - 19:47

My máme čelovku Fenix HP10 http://www.svitilny-...ovka-fenix-hp10 včetně lucernového nástavce a pro běžné používání máme MINI MAGLITE AA. Jsme s nimi spokojení. Vše na AA baterie jako Garmin i foťák.
  • 0

#617 laKatos

laKatos

Newbie

• Members
  • Pip
  • 6 příspěvků(y)

Publikováno 03 June 2012 - 12:15

Zdravím. TaK Vážení, parádní bastlířská čelovka ( světlo na kolo, atd) dorazila a vyzkoušena. Jméno tohoto skvostu je MION CAVER ( http://topas.speleo.cz/mion/ ). Jedná se o vynikající světlo k různým činnostem. Po tvůrcích jsem chtěl menší úpravu kterou mi ochotně provedli - změnu na zdroj AA z li-akupacku, poté i zvětšení svitivosti z 600lm (laboratorně změrených) na cca 800lm. Splňuje mě požadavky a to kladené především na svitivost, vodotěsnost, zdroj na AA jak jsem již psal. Jsem s ni Naprosto spokojeny. Pokud někoho zajímají bližší informace tak mohu pomoci, v případně pokud jste z okolí mohu i předvést. Pro štouraly: Toto není žádné komerční sdělení, nejsem tvůrce tohoto světla jsem pouze spokojený zákazník a touto cestou chci pomoci lidem kteří hledaji všestranné vynikajici světlo. Zároveň bych chtěl podpořit kluky co čelovku vyráběji a neklamou zákazníky o neuvěřitelných xxxx lm. Tyto jsou opravdove!
  • 0
- Gpsmap 60csx - Maha mh-c9000 : Eneloop, powermax2700mAh - MION CAVER

#618 Popina

Popina

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 432 příspěvků(y)

Publikováno 03 June 2012 - 12:38

Je to sice hezká baterka, ale ta cena je strašlivá. Osobně bych ji rozhodně nevyužil. Do jeskyní stačí horší a na kolo za 200.- není co řešit...
  • 0
Kačica - označení kačerky. Geodežing - není třeba vysvětlovat. Chodím s o dvanáct let starší Terexičkou :-)

#619 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4980 příspěvků(y)

Publikováno 03 June 2012 - 12:46

Moc se mi to líbí. Ale jako hračička, sám bych to nevyužil. Kdysi dávno jsem do jeskyní lezl s půjčenou hornickou nifkou, což byla klasika. Zajímalo by mě měření mé noname 3W cree led čelovky, koupené u Vietnamců za 80 korun. Jediné co dokážu změřit, je odebíraný proud, což odpovídá příkonu 1W. Ono by z mikrotužek ani o moc víc nešlo. Svítí pěkně, do pořádného světla bude mít asi daleko.
  • 0

#620 laKatos

laKatos

Newbie

• Members
  • Pip
  • 6 příspěvků(y)

Publikováno 03 June 2012 - 12:54

Samozřejmě každy má jiné nároky! Možna někoho zaujme, vás zřejmě ne. Já ji chtěl především na kolo a to na noční vyšlapy a sjezdy. Zároveň ji mohu použit jako celovku na kešky. Pochybuji že svitilna za 200kc bude na toto stačit ono i do města je vaše zmiňována nevhodná. Beru že svítit bude a dokonce na jednu tuzkovku i týden v kuse ale takové se nazývaji světlušky. Odebirany proud moc nevypovídá o svitivosti. Jsou tam ztráty jak na optice tak v elektronice ale tomu já moc nerozumím.
  • 0
- Gpsmap 60csx - Maha mh-c9000 : Eneloop, powermax2700mAh - MION CAVER

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama