Svítilny / čelovky
Publikováno 23 listopad 2012 - 9:04
Publikováno 23 listopad 2012 - 11:39
Garmin Oregon 450 (Patched)
Magellan Mobile Mapper 6 + OziExplorerCE 2 + iGO
QSTARZ BT-Q1000Platinum (Datalogger)
Publikováno 23 listopad 2012 - 12:03
Za tu cenu tam bude jistě originál Cree XM Tlacop napsal/a:
S LED-kou XM-L T6 za babku: http://www.miniinthe...ml?currency=USD

Jistě to bude svítit dobře, jen ty čínský "Cree" nemají ty parametry originálu.
Také jsem podlehl a pro juniora koupil lacinou "Cree" čelovku (doporučení na ni, jsem našel v jiném vlákně) na podobném shopu. Svítila sice pěkně, ale po týdnu používání se rozpadla. Nekvalitní plasty. A samozřejmě při porovnání stejné, ale originál Cree diody, ta čínská svítila o poznání méně.
Sám mám Fenixe HL30 R5 a spokojenost. Jak s kvalitou, tak i jak svítí.
Publikováno 23 listopad 2012 - 13:41

Publikováno 23 listopad 2012 - 21:50
Garmin Oregon 450 (Patched)
Magellan Mobile Mapper 6 + OziExplorerCE 2 + iGO
QSTARZ BT-Q1000Platinum (Datalogger)
Publikováno 24 listopad 2012 - 11:52

Publikováno 24 listopad 2012 - 12:52
Nic není nikdy tak, jak se to zdá.
Publikováno 05 prosinec 2012 - 13:17
Na kroniu ji mají ted ve vánoční akci za 719kč. Musí se použit slevový kupon.ssva napsal/a:
Já nemůžu dopustit na Fenix HL21. Nízká hmotnost a krmení jen jeden AA článek. Používám ji doma na spoustu činností i mimo GC. Do terénu pak spolu s ručkou EagleTac P20A2.
Publikováno 05 prosinec 2012 - 14:06
Publikováno 05 prosinec 2012 - 14:20
Mě přišel emailem. Na netu jsem to nezkoumal, jak to tam mají.tempoteam napsal/a:
A kde se vezme/dostane ten slevovy kupon, prosim?
Publikováno 05 prosinec 2012 - 14:28
Jarous1 napsal/a:
Ať koukám jak koukám, tak na Kroniu ji nevidím ani v nabídce, natož v nějaké slevě...
co si pil včera večer? nebyla to vodka nebo rum z likerky drak? :-))
Publikováno 05 prosinec 2012 - 14:48
tempoteam napsal/a:
A kde se vezme/dostane ten slevovy kupon, prosim?
Citace z mailu:
Pro získání předvánoční slevy objednávejte co nejdříve, akce platí do 7. 12. 2012. V košíku použijte slevový kupón HL21AKCE.
Cena s DPH: 719 Kč
Publikováno 08 prosinec 2012 - 23:29
Bookmarky: Zajímavé osudy kešek
Kešky výletovky
Hinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
prazskychytrak.cz web o zajímavostech Prahy
Publikováno 13 listopad 2013 - 17:37
Da se pouzit lecos, ale ty udaje o svitivosti od cinanu musis brat s rezervou a to same plati pro baterie. Papir snese vsechno...
Publikováno 13 listopad 2013 - 19:17
Zajímalo by mě, jaké máte kdo zkušenosti s UV svítilnami z Číny ( v odkazu byla celá stránka, takže by mě zajímaly konkrétní svítilny a zkušenost majitelů )- minulý týden v ČB se mi nepodařilo ji koupit a asi budu něco kolem 4-5 dolarů objednávat. Sice keš, na kterou jsem ji chtěla, už máme odlovenou díky ochotě známých, ale přece jen bych si UV světlo do výbavy ráda přidala.
Publikováno 13 listopad 2013 - 20:17
Vždyť jsem ti psal, že mám tu stříbrnou (z toho odkazu - konkrétně tu, co je váleček, bez rozšíření) a že jsem velmi spokojen
...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
Publikováno 13 listopad 2013 - 23:09
Napadlo mě, jestli by šlo místo obyčejné svítilny používat "cyklosvětlo" - něco jako tohle. Kabílek vedoucí do kapsy by mě nijak zvlášť nelimitoval a poměr cena/výkon vypadá zajímavě.
Co vy na to? Používáte to někdo?
Ten drat do kapsy by mi docela vadil. Si predstav ze s tim lezes po stromech nebo kdovi kde, plazis se rourou, oblikas pres to brodaky atd. a jeste jsi omotanej dratem. Komplikace pri oblikani, musis mit poradnou kapsu atd. Navic mas nestandartni battery pack. Leda ze by sel rozebrat na ty jednotlivy baterky a manipulovat s nima i jednotlive. Pocitej ze musis mit stejne ty battery packy dva, abys mohl jeden nabijet a druhej mit v pohotovosti. Bud musis mit druhej, nebo v tomhe musej jit vymenovat akumulatory. Ja mam hafo celovek a baterek na ty 18650 akumulatory (co jsou zrejme i v tomhle), zaroven mam spoustu tech akumulatoru, vsechny pasujou do vseho, vzdy jich mam nekolik nabitejch a jsem v pohode. Prijde mi to lepsi nez mit jednu takovouhle vec.
Publikováno 14 listopad 2013 - 12:13
Vždyť jsem ti psal, že mám tu stříbrnou (z toho odkazu - konkrétně tu, co je váleček, bez rozšíření) a že jsem velmi spokojen
Díky za upřesnění, teď už vím kterou stříbrnou. Docela mě překvapilo, že se mi UV svítilnu nepovedlo koupit ani v ČB - jen u nás ve speciálce zaměřené na turistiku ( měl plno lepších čelovek a baterek, kdybych už nebyla vybavená, vybrala bych si ) byl ochotný od distributorů něco zjistit. S UV světlem to byla zase nová zkušenost, pěkně udělaná multinka, hned dostala bod.
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů