Přejít na obsah

Fotka

Svítilny / čelovky

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
797 odpovědí na toto téma

#401 patentik

patentik

Newbie

• Members
  • Pip
  • 9 příspěvků(y)

Publikováno 05 February 2011 - 16:38

já používal super čelovku od led lenser, bohužel používal :( ztratil jsem ji při jedné celodenní akci a večer jsem byl v řiti. před dvěma týdny se mi zalíbila tato led čelovka vyšla mě asi 5x levněji, takže další ztráty nebudou tak bolet :)
  • 0

#402 Paja.V

Paja.V

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 516 příspěvků(y)

Publikováno 05 February 2011 - 17:56

Vypadá zajímavě. Tak jsem si ji teď vydražil na eBay za 1 cent :) Plus poštovné 5.25 $, to máme nějakých 95,- Kč. No za tu cenu... :D Jinak, jsou jich tam mraky ;)
  • 0
Oregon 450 + Topo Czech 2013 PRO

Má čeština pro Oregon x50 a aktuální FW 6.40

#403 patentik

patentik

Newbie

• Members
  • Pip
  • 9 příspěvků(y)

Publikováno 06 February 2011 - 9:19

sakryš ty mě chceš akorát naštvat,co? :D tak přeji ať dojde v pořádku, já narozdíl od aulra mám s ebay docela blbé zkušenosti :| tož ať svítí
  • 0

#404 Trauma_Zero

Trauma_Zero

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 507 příspěvků(y)

Publikováno 06 February 2011 - 10:15

já se s tím moc nepáral, koupil jsem v nejbližším kvelbu čelovku Panlux Monte s 28 LED za obyčejných 220 kocourkovských korun a našel jsem s tím několik kanálovek, absolvoval hodně nočních pochodů a nočních keší. Na tři NIMH svítí na průměrný výkon několik hodin. Když to dám na plné kule (všech 28 let) připadám si jako bych měl na hlavě světlomet z lokomotivy. :D Je polohovatelná i s blikacím modem (nepoužívám) Když má někdo potřebu utrácet za vybavení tisíce, neberu mu to. Noční geocaching jde dělat i podstatně levněji.
  • 0

#405 Paja.V

Paja.V

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 516 příspěvků(y)

Publikováno 06 February 2011 - 10:58

patentik napsal/a:
sakryš ty mě chceš akorát naštvat,co? :D tak přeji ať dojde v pořádku, já narozdíl od aulra mám s ebay docela blbé zkušenosti :| tož ať svítí

:D Já mám zatím s eBay zkušenosti velice dobré a tohle byl ověřený prodejce s tisíci obchody a velice pozitivními komentáři. A jsi s ní spokojen?
  • 0
Oregon 450 + Topo Czech 2013 PRO

Má čeština pro Oregon x50 a aktuální FW 6.40

#406 patentik

patentik

Newbie

• Members
  • Pip
  • 9 příspěvků(y)

Publikováno 06 February 2011 - 12:07

zatím jsem ji v terénu neměl - odzkoušena byla jen doma takže moc poreferovat nemůžu. co mě zatím vadí (a je to asi otázka zvyku) je, že chybí ten třetí pásek po nasazení na hlavu. neměl jsem být škrt bo se mi líbila tato čelovka - pač jsem z ostravy tak bych měl na rozdíl od ebay ze zmíněného eshopu poštovné zdarma :)
  • 0

#407 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6522 příspěvků(y)

Publikováno 07 February 2011 - 9:06

Trauma_Zero napsal/a:
jKdyž to dám na plné kule (všech 28 let) připadám si jako bych měl na hlavě světlomet z lokomotivy. :D

Ehm, to bych chtel opravdu v realu videt, ten svetlomet. Vyzkousej si neco "novodobeho", tzn. to co ma 100 a vice lumenu a uvidis, ze hodne rychle zmenis nazor na klasicke LED.
  • 0
Vložený obrázek GASP - statistiky z Geogetu na pár kliknutí (diskuze ke GASP)

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).

#408 Trhac

Trhac

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2841 příspěvků(y)

Publikováno 07 February 2011 - 12:45

Stejně je to bomba, tyhle LEDky! Vzpomínám si, když jsem ještě studoval na SPŠE, tak novinkou byly ty první červený bodový. Spáchali jsme si do klopy saka blikač a udivovali s tím v tanečních. Myslím, že kdybych svému profesorovi na elektroniku tehdy posvítil dnešní Cree diodou, asi by se pokřižoval! :D
  • 0

RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…

#409 RAKI_BALBOA

RAKI_BALBOA

Member

• Members
  • PipPip
  • 17 příspěvků(y)

Publikováno 07 February 2011 - 15:16

Nevim jestli to tady uz nekdo zminoval, vsadim se ze jo. Ale kazdopadne doporucuju japonske Fenixy!
  • 0

#410 Citecka

Citecka

kecal neuvěřitelný

• Members
  • PipPipPip
  • 3250 příspěvků(y)

Publikováno 07 February 2011 - 15:53

Mám TrustFire F20 a vyhovuje mi - je na jednu!!! AA stejnou, jakou nosím pro Garmina (najel jsem postupně na odbourání AAA, abych na svý dlouhý výpravy nosil jen jeden typ akumulátorů) a výkon její CREE mě uzemnil... takovej malej hajzlík :) a co dokáže. I cena je - v porovnání s podobnými - vcelku příznivá, nějak pod litr. No a na kratší cestu (třeba do dvou hodin dlouhý odrazky) mám v autě aku halogen... ale ta F20 by posloužila jistě taky. A to jsem do ní ještě nevyzkoušel a asi ani nebudu :D ) lionky.
  • 0

...a neberte se tak vážně! :)
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas

#411 semik75

semik75

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 942 příspěvků(y)

Publikováno 07 February 2011 - 16:25

RAKI_BALBOA napsal/a:
Nevim jestli to tady uz nekdo zminoval, vsadim se ze jo. Ale kazdopadne doporucuju japonske Fenixy!

Ted jsi je asi hodne hluboce urazil... Jsou to cinani: http://www.fenixligh...asp?action=ppwy

Me v sobotu dorazil mazlik Fenix TK35 sviti neskutecne a navic celkem je kompaktni. Pri trose dobre vule lze konstatovat ze je kapesni coz u TK45 fakt neslo. Dumam kam vyrazit ji poradne vyzkouset...

A kdyz uz pisu tak taky musim pochvalit iTP Light A1 EOS kterou mi postak prinesl minuly tyden. Je to takovy burticek ale na klice od auta se vejde a sviti neskutecne, bez ohledu na to jak je to male. Pro mestske kesovani je super i ten slaboucky rezim protoze na sebe clovek neupozorni.

A pro ty kdo si mi mysli ze cim vic LED tim vic svetlo tak, pro ty by tu byl jeden ultimatni kousek s 128 LEDkami ;)
  • 0
Pokud se o mě chcete dozvědět víc, tak navštivte můj web: http://tomasek.cz/.

#412 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4980 příspěvků(y)

Publikováno 07 February 2011 - 16:39

Citecka napsal/a:
Mám TrustFire F20 a vyhovuje mi ....... I cena je - v porovnání s podobnými - vcelku příznivá, nějak pod litr.

Nevím, jestli koukám na totéž, ale já ji na dealextreme vidím za cca 12 dolarů, tj. něco přes dvě stovky. Ale když koukám na parametry...0,8 - 4,5V , tak se mi to líbí. Nejen že by tam mělo pasovat vše od NiCd po LiOn, ale hlavně bude svítit stejně až do vybití. Má zřejmě zvyšovací regulátor napětí, musí ho mít, protože bílá Ledka na 1,5 V nesvítí. Takže pořád naplno a pak během chvilky tma?
  • 0

#413 Citecka

Citecka

kecal neuvěřitelný

• Members
  • PipPipPip
  • 3250 příspěvků(y)

Publikováno 07 February 2011 - 18:29

mpik: taky koukám... já ji koupil někdy snad už před rokem a nějak už se nepamatuju za kolik, ale 12 dol. to jistě nebylo :D ten litr jsem střelil a nejspíš teda přestřelil. Jo, má regulátor - když to držíš v zubech, pěkně to píská v lebce :D - a ne hned tma... nejdřív začne jakoby blbnout, přepíná sama režimy a až pak tma. Ale je to záležitost malé chvilky. Akorát že poznáš povel "zastavit stát, měnit baterii!" :)
  • 0

...a neberte se tak vážně! :)
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas

#414 RAKI_BALBOA

RAKI_BALBOA

Member

• Members
  • PipPip
  • 17 příspěvků(y)

Publikováno 07 February 2011 - 18:47

Tak jako tak mam Fenix E21 a sem opravdu spokojen, predtim sme taky meli svitilny z dealextremu a po nejakem casem se nam zkazili, asi kontakty nebo co byly zhruba v hodnote 200-300 a psaly ze maji 110 lumenu, a ted v porovnani s nynejsi svitilnou vim ze to byl čirý blabol :D
  • 0

#415 R4ZoR

R4ZoR

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 175 příspěvků(y)

Publikováno 20 February 2011 - 19:51

Rád by som kúpil nejakú baterku z DE.com, ale neviem vybrať z toho veľkého množstva, požiadavky sú cena do 12€ ($16), AA baterky a aby sa s ňou dali hladať nočné cache. Ďakujem za každý tip a skúsenosť.
Čo napríklad táto?
http://www.dealextreme.com/p/ultrafire-cree-c3-5-mode-flashlight-with-2xaa-extension-tube-bundle-7938

• -1

#416 Ondrus

Ondrus

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 215 příspěvků(y)

Publikováno 20 February 2011 - 19:59

Bejt tebou si koupim čelovku....je to daleko praktičtější a vypadá to drsnějc...;)
  • 1
Hmmm tady to vypadá na keš.....a měli s tim úspěch..

#417 R4ZoR

R4ZoR

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 175 příspěvků(y)

Publikováno 20 February 2011 - 20:02

Môže to byť aj čelovka, dajte nejaké tipy, a drsno vyzerám aj tak! :D
  • 0

#418 rocky

rocky

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 287 příspěvků(y)

Publikováno 20 February 2011 - 20:02

Taky bych radši šel do čelovky. Ono až budeš držet GPS, něco opisovat nebo hledat, budou se ti dvě ruce hodit. Nehledě na to, že když půjdeš na podzemní cache, tak je jedna ruka fixovaná držením baterky pěkně k vzteku. Mimo to, noční keše mají často takové ty stříbrné odrazky, a ty ty odrazy uvidíš, jen když si budeš svítit od očí, ne od pasu.
  • 0

#419 Ondrus

Ondrus

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 215 příspěvků(y)

Publikováno 20 February 2011 - 20:05

Já se plně spokojen s Petz Tikka 2 xp má jednu poměrně výkonou ledku a druhou červenou která neoslňuje...tuším že má 3 intenzity osvětlení. A dá se do ní dokoupit LION akumulátor který se dá dobíjet přes USB a to je docela vychytávka... ;) http://celovky.heure...tzl-tikka-2-xp/ Pak dobrý čelovky dělá třeba black diamond...:)
  • 0
Hmmm tady to vypadá na keš.....a měli s tim úspěch..

#420 R4ZoR

R4ZoR

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 175 příspěvků(y)

Publikováno 20 February 2011 - 20:07

Dobre, tak radšej čelovku, ale dávajte prosím vás podľa tých požiadavok, 30€ na baterku nemám. ;) Nezáleží mi až tak na kvalite, často ju používať nebudem.
  • 0

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama