Přejít na obsah

Fotka

Svítilny / čelovky

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
797 odpovědí na toto téma

#461 Citecka

Citecka

kecal neuvěřitelný

• Members
  • PipPipPip
  • 3 250 příspěvků(y)

Publikováno 21 únor 2011 - 18:26

A já si, S4T4Ne, vždycky myslel, že nejlepší vybavení je lidskej rozum... ten ti hned tak nezhasne. I kdyby ty baterky jo. Že bych zůstal někde ve skále jen proto, že mi nateče do čelovky, no to snad ne :D
  • 0

...a neberte se tak vážně! :)
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas

#462 hrabenka73

hrabenka73

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 190 příspěvků(y)

Publikováno 21 únor 2011 - 18:57

Ďakujem, konečne nejaká hodnotná rada, asi ju zoberiem. Len dúfam, že mi dôjde ešte tento rok. Jen k těm dodacím lhůtám pro příklad:objednáno 24.1. odesláno 18.2. takže tipuju tak za deset dní možná dorazí takže v klidu 5-6 týdnů;)
  • 0

#463 h0--

h0--

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 079 příspěvků(y)

Publikováno 21 únor 2011 - 20:24

S474N napsal/a:
honny: ja bych rekl, ze z Ciny budou vsechny, i ty "znackove" :):)

Dobře víš, jak sem to myslel. :)
  • 0

garmin 60CSx | galaxy nexus + locus pro | lumia 640 + geocaching pro

astrolux S1 | convoy S2+ | 2x aurora ak-p7

norco search a.105 '16 | mibo mastr '12 | #fialka '9x

http://openstreetmap.cz/

#464 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 21 únor 2011 - 20:33

honny: vsak ano, jen jsem dodal, ze i takovej vyrobce jako FENIX to stejne vyrabi v Cine.
  • 0
Vložený obrázek GASP - statistiky z Geogetu na pár kliknutí (diskuze ke GASP)

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).

#465 patentik

patentik

Newbie

• Members
  • Pip
  • 9 příspěvků(y)

Publikováno 24 únor 2011 - 19:12

motty : osobně bych šel asi do toho fenixe e21, tady o něm něco málo píšou na fóru. jinak pokud hledáš levnější baterku tak jsem před nedávnem kupoval čelovku z eshopu, kde mají tuto focusovatelnou cree led baterku jsou to asi věci made in china, ale alespoň s čelovkou jsem spokojen (cena/výkon)
  • 0

#466 akryx

akryx

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 985 příspěvků(y)

Publikováno 27 březen 2011 - 21:08

Vypada to, ze si poridim baterku, at se mi v noci dobre hleda: ODKAZ
  • 0

Zanikle vesnice/obce
KML soubor pro zobrazeni v maps.google.com nebo Google Earth

http://

#467 Ondrus

Ondrus

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 215 příspěvků(y)

Publikováno 27 březen 2011 - 21:13

Aby ti na hlavě nepřistávaly vrtulníky v domění že seš naváděci světlo na heliport.....s takovou svítivostí...:D
  • 0
Hmmm tady to vypadá na keš.....a měli s tim úspěch..

#468 akryx

akryx

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 985 příspěvků(y)

Publikováno 28 březen 2011 - 8:30

Mno, aspon tim vypalim diru do tmy :D Pak tam treba 2. vecer bude svetelna anomalie ;)
  • 0

Zanikle vesnice/obce

#469 akryx

akryx

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 985 příspěvků(y)

Publikováno 29 březen 2011 - 13:43

Mala rada, je nejake srovnani XPE-R5, XPE-R4, XPE-WCR5, BIN C, MC-E - M, P7-CSXO, XPE-WD atd? Rikam si jestli Ultrafire WF-501B, SKYRAY nebo jinac, vse vsak kolem $20.
  • 0

Zanikle vesnice/obce

#470 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 31 březen 2011 - 7:01

Tak jsem v Rakousku "nedobrovolne" pozbyl svou svitilnu Nitecore Defender Infinity s diodou R2. I presto, ze se jedna o modelove starsi zalezitost, tak se mi nepodarilo v danych rozmerech a funkcich najit neco novejsiho (kuprikladu s diorou R5). Takze jsem si vcera objednal rovnou dve ty same nove :-)
  • 0

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.

#471 plavcik

plavcik

plavcik

• Members
  • PipPipPip
  • 840 příspěvků(y)

Publikováno 19 červen 2011 - 18:22

Tak jsme před výběrem čelovky, a zůstali nám dva favorité: opěvovaný Fenix HL21 a Zebra H51w. U te zebry se mi libí možnost jednoduše čelovku odendat a mit ji jako baterku (i když jsem tady četl, že to jde i u toho fenixe), delší výdrž, lepší svítivost, pevnější provedení, to svícení mimo osu mi nevadí a difuzor nahrazuje široký úhel svícení.
Tak proč mám kurňa kupovat toho Fenixe (teda kromě ceny, samozřejmě..). Jedna tužkovka nám vyhovuje, cenu máme limit tak těch 1700. Ještě máme jako variantu Zebra SC51 a nitecore-ez aa, ale u Nitecore je potřeba dokoupit univerzální pásek, ovladatelnost na čele je pak asi horší a výdrž mají menší....
Máte někdo zkušenosti, hlavně s tou zebrou?
  • 0
Oregon 650, iPhone5 + Geoget

#472 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 20 červen 2011 - 7:37

No vzhledem k tomu, ze ta Zebra v realu stoji dvojnasobek, tak nechapu, co resis. Radeji mit dva Fenixe (z toho jeden jako zalozni v batohu), nez jednu Zebru.
  • 0

#473 mysakmorce

mysakmorce

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 223 příspěvků(y)

Publikováno 20 červen 2011 - 9:46

Já jsem zariskoval a v přepočtu za 310Kč i s poštovným jsem si koupil přes Ebay tohle: http://cgi.ebay.com/...=item2c5d6bb976
a jsem zatím maximálně spokojen, světlo jako ve dne, "zoom" a ty nabíjecí články nemají chybu... a byl jsem překvapen i kvalitou zpracování... fakt zatím super.. uvidíme, jak dlouho vydrží v tomhle stavu :-)

ps: vypadá přesně jako ta v tom odkazu, jen není na AA baterky ale na 3,7V 18650 články... a byla k tomu i nabíječka do sítě
  • 0

#474 Jave

Jave

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 78 příspěvků(y)

Publikováno 10 červenec 2011 - 12:01

Zdravim, vzhledem k tomu, ze jsem pred nejakym casem prisel o svoji baterku (Mag-lite) rozhodl jsem se koupit neco noveho a kdyz uz, tak urcitel LED. Vyhlidl jsem si 3 mozne varianty a zajimal by me vas nazor, popripade zkusenosti, pokud nahodou nekterou z nich nekdo vlastni : )

Fenix LD20 premium
http://www.kronium.c...k/prod_489.html

EAGLETAC P20A2 MKII
http://www.svitilny....6/prod_258.html

OLIGHT T25-T S2
http://www.svitilny....2/prod_210.html

Diky moc za pripadnou radu
  • 0

#475 HEC Team

HEC Team

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 97 příspěvků(y)

Publikováno 10 červenec 2011 - 20:01

Vlastnim Fenix LD20 (Cree R5) a nemuzu si ji vynachvalit, hlavne po predchozich zkusenostech s dealextreme a jinymi nekvalitnimi vyrobky. Dokoupil jsem si i popruh pro pouziti jako celovky - je fajn. Tento kus jsem volil z duvodu provozu na 2xAA, ktere koupim v nouzi vsude a zaroven ma take jeste kapesni velikost.
  • 0
Michal, leader of the HEC Team.

#476 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 10 červenec 2011 - 20:55

Jave: zalezi na co to chces presne mit a potom taky cim to chces napajet. Vsiml jsem si, ze vsechny tve varianty jsou 2xAA clanky - to by kuprikladu me na EDC (kazdodenni noseni) moc z duvodu delky nevyhovovalo.
  • 0

#477 Jave

Jave

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 78 příspěvků(y)

Publikováno 10 červenec 2011 - 20:57

U me prave pripada v uvahu asi jedine AA (i kdyz je to nevyhoda vzhledem k vykonu, vydrzi a velikosti).. Nabijecich Eneloop mam furu a kvuli Coloradu co hodne zere sebou stejne vzdycky taham spoustu nahradnich baterii, tak bych rad alespon univerzalni na GPS i baterku
  • 0

#478 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 10 červenec 2011 - 20:59

Jj, ale proto jsem psal, ze je dulezite na co to presne chces. Ja mam kuprikladu Nitecore Defender Infinity R2 - uz mi byla jedna ukradena a nedavno jsem objednaval dalsi dve (pro sebe i polovicku) a je na pouze 1xAA. V soucasne dobe stale nevim o svitilne, ktera by tuto prekonavala (i funkcema).
  • 0

#479 Jave

Jave

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 78 příspěvků(y)

Publikováno 10 červenec 2011 - 21:27

sakra ta vypada taky moc dobre : ) Tak jsem ted misto toho abych mel jasno jeste vic rozhozenej : )) Kde se da objednat neco od Nitecore?
  • 0

#480 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 10 červenec 2011 - 21:49

Ja objednavam hlavne v zahranici. U nas se to asi moc sehnat nebude dat, zkus treba eBay.
  • 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama