HONZA.CZ napsal/a:
Taky jsem hledal čelovku na 2xAA. Pak ale zvítězila tato: http://www.conrad.cz...nser-h7.k572528 .
.....
Tu pouzivam uz asi 2 roky k plne spokojenosti. Prave ten fokus je paradni, kdyz jdu, tak zaostrim do dalky, kdyz dohledavam nebo loguji, tak zaostrim na blizko. Mechanizmus ostreni ani po dvou letech nema naznak poskozeni.
Vydrz baterek naplno je cca 3 hodiny, pak uz skoro nesviti jelikoz nema udrzovani jasu, ale jas s klesajicim napetim klasa. Ale naplno ji pouzivam malokdy, jelikoz nepotrebuji aby mne kazdy z nekolika kilometru videl. Kdyz ji rozsvitim na silnici, tak u mne motoristi malem zastavuji a z cca 1km zhasinaji dalkove svetla.
Zatim jsem baterky v jednom dni menil jen 1x a to kdyz jsem vyrazel na kesky ve 2:00 a po pate zacalo svitat.
Regulace pomoci otocneho bezce naprosto genialni, rychle uberu nebo pridam a nemusim mnohokrat mackat tlacitko nasataveni, jak to maji ostatni. Uz jsem takhle mnohokrat snizoval jas abych nebyl prozrazen.
A ted chyby:
- ma dost ostry prechod mezi svetlem a tmou a tak kdyz svitim do dalky, tak si nevidim pod nohy (da se vykryt rucni baterkou, kterou stejne mam v ruce)
- naklapeci mechanizmus je dost titerny, po cca roce a pul mi prestal fungovat (ulomil se aretacni zoubek), zatim jsem to vyrezil gumickou, ale udelam si tam kovovy zoubek.
- zapinaci tlacitko je dost na rane a uz se mi nekolikrat celovka zapla v batohu a vybila, da se resit vlozenim kousku plastu pod jeden kontakt baterky, ktery pred pouzitim vytahnete. Nebo nekam dodelat posuvny vypinac (to asi zrealizuji).
Uz jsem zacal premyslet o jine jeste vykonejsi, ale zatim jsem nenasel zadnou, ktera by mela ten otocny regulator vykonu. A tak zustavam u teto celovky.