Trackable list - makro generování seznamu trakovatelných předmětů
Publikováno 20 January 2010 - 10:24

Publikováno 20 January 2010 - 10:28
Změny v. 2.1:
==========
- přenesení konfigurace do samostatného souboru
- oprava mazání starých dat
- drobné úpravy v kódu
Soubor přiložen přímo k příspěvku.
Edit: Nevšiml jsem si, že se soubor nenahrál, protože je příliš velký. Stahovat můžete tedy zde: http://leteckaposta.cz/358324453
Publikováno 20 January 2010 - 11:52

Exporty: GPX Garmin, POI Garmin, CSV Configurable, KML pro Google Earth a iGO8, Kešovadlo
Další: MagicImageSorter
Publikováno 20 January 2010 - 12:58
a to includovani geojarry.config.pas by asi melo byt spis v makru nez v configu
jinak dobry

Publikováno 20 January 2010 - 13:02
Publikováno 20 January 2010 - 14:16
mikrom napsal/a:
jeste dve musky, spravne by se mel trackable_list.config.pas jmenovat trackable_list.default.pas, config si vytvori GeoGet sam
a to includovani geojarry.config.pas by asi melo byt spis v makru nez v configu
jinak dobry
To nějak nechápu. Jak vytvoří sám? On pozná, že něco takového chci?
S tím includováním, nevím jak zaručit, že tam bude správná cesta. Mohu v makru použít už hned na začátku proměnou s cestou a dát do toho include? Jaká je konstrukce.
Publikováno 20 January 2010 - 15:12
Publikováno 21 January 2010 - 13:23
gjini := gjini + 'sessionfile=gjsession.' + gjUsername + '.txt' + CRLF;takze to bude
//build GeoJarry.ini gjini := '[geojarry]' + CRLF; gjini := gjini + 'username=' + gjUsername + CRLF; gjini := gjini + 'password=' + gjPassword + CRLF; gjini := gjini + 'proxyip=' + geoget_proxyhost + CRLF; gjini := gjini + 'proxyport=' + geoget_proxyport + CRLF; gjini := gjini + 'proxyuser=' + geoget_proxyuser + CRLF; gjini := gjini + 'proxypass=' + geoget_proxypass + CRLF; gjini := gjini + 'sessionfile=gjsession.' + gjUsername + '.txt' + CRLF;at vyuzijeme podporu sessions pro geojarry a nemusime se pokazdy znovu prihlasovat na web
Publikováno 21 January 2010 - 13:48

Garmin 60csx, Linux Mint 17 + Wine + Geoget 2.8.X
www.lukabike.com
Publikováno 21 January 2010 - 17:23

Publikováno 21 January 2010 - 18:00
Ale jo, to vis ze cetl, ale jak nastavit cestu k geojarry v datovem adresari musel poradit az mikromPetrX napsal/a:
Tak nevím, ale četl jsi soubor "Readme.txt"? Tam je vše popsáno a myslím, že i docela srozumitelně. Pokud ne, zkus navrhnout lepší popis. Možná, že pro mne je to jasný, ale pro tebe ne. Chci vidět pohled z druhé strany barikády
.

www.lukabike.com
Publikováno 21 January 2010 - 18:02

Publikováno 21 January 2010 - 18:11
Teda takove faux-pauxPetrX napsal/a:
Jo mimochodem. Koukal jsem na tvůj profil a zřejmě jsi zapomněl změnit guid na své. Vidím tam své nalezené předměty.

www.lukabike.com
Publikováno 21 January 2010 - 18:33
mikrom napsal/a:
do dalsi verze bych pripsal
....
at vyuzijeme podporu sessions pro geojarry a nemusime se pokazdy znovu prihlasovat na web
Zjistil jsem, že pro stažení dat nemusí být člověk ani přihlášen. Tudíž mažu ze skriptu přihlašovací údaje a tím pádem ani sessions není potřeba

Publikováno 21 January 2010 - 20:27

Publikováno 22 January 2010 - 8:21
Publikováno 22 January 2010 - 8:45
Ja myslim, ze uz je vsechno jasny, alespon z me strany. Co jsem nevedel uz vim, takze za me uz dalsi napovedu netrebaPetrX napsal/a:
Co přesně nechápete. Jak nakopírovat složku do datového adresáře nebo jak nastavit uživatelské proměnné? Pořád píšete, že by to chtělo nápovědu, ale konkrétní problém nenapíšete. Jak pak má člověk něco opravit když neví co.

www.lukabike.com
Publikováno 22 January 2010 - 10:38
takze staci nastavit gjdir = ''; a je to..
Publikováno 22 January 2010 - 11:49
Ahojkymikrom napsal/a:
jde o to, ze ostatni maji geojarry v dat. adresari a ne v podslozce \script\geojarry
uz jsem te chtel Mikrome otravovat, ale predbehl jsi me, zverejnením nastavenim cesty. Presto bych mel dotaz a urcite to bude zajimat i jiné. Prosím te jak dostat vygenerované trakpredmety do statistiky v profilu. Diky
Publikováno 22 January 2010 - 11:58
Pouzij prikaz INCLUDE Trackable_export.html v Template.czArchi1 napsal/a:
Ahojkymikrom napsal/a:
jde o to, ze ostatni maji geojarry v dat. adresari a ne v podslozce \script\geojarry
uz jsem te chtel Mikrome otravovat, ale predbehl jsi me, zverejnením nastavenim cesty. Presto bych mel dotaz a urcite to bude zajimat i jiné. Prosím te jak dostat vygenerované trakpredmety do statistiky v profilu. Diky
www.lukabike.com
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů