to:lukabike.com Diky, za radu, jsem v tomhle láma, to vis mi povalecní, ale už to tam je.lukabike.com napsal/a:
Pouzij prikaz INCLUDE Trackable_export.html v Template.czArchi1 napsal/a:
Ahojkymikrom napsal/a:
jde o to, ze ostatni maji geojarry v dat. adresari a ne v podslozce \script\geojarry
takze staci nastavit gjdir = ''; a je to..
uz jsem te chtel Mikrome otravovat, ale predbehl jsi me, zverejnením nastavenim cesty. Presto bych mel dotaz a urcite to bude zajimat i jiné. Prosím te jak dostat vygenerované trakpredmety do statistiky v profilu. Diky

Trackable list - makro generování seznamu trakovatelných předmětů
Publikováno 22 leden 2010 - 15:48
Publikováno 22 leden 2010 - 16:12
Publikováno 27 leden 2010 - 20:48
Další novinkou je možnost měnit barevné schéma seznamu. Také jsem trochu zapracoval na nápovědě a snad je srozumitelnější.
Změny v. 2.2:
==========
- odstraněno přihlašování na GC.com, nyní je spojení"anonymní"
- přidána možnost konfigurovat barvy seznamu
- odstraněna chyba s nezobrazováním některých ikon
Stahovat můžete zde: http://leteckaposta.cz/198160035
Publikováno 27 leden 2010 - 21:12

Publikováno 28 leden 2010 - 12:04
Publikováno 28 leden 2010 - 12:08

Publikováno 28 leden 2010 - 13:03

Publikováno 06 únor 2010 - 18:43
Nechci přeci, aby z mého profilu prohlížející hned "utekl" jinam (třeba když to bude umístěné na začátku).
Další problém pak vzniká, když má uživatel statistiky na jiném serveru a do profilu jsou vložené jako object. Pak se stránka předmětu otevírá v okně uvnitř profilu. A to je špatně.
Díky.
Publikováno 06 únor 2010 - 19:13
L@Troj napsal/a:
Nešlo by při generování adresy odkazu na stránku předmětu přidat hodnotu target="_blank" ? Uživateli se pak po kliknutí na ikonku otevře nové okno s listingem předmětu.
Nechci přeci, aby z mého profilu prohlížející hned "utekl" jinam (třeba když to bude umístěné na začátku).
Další problém pak vzniká, když má uživatel statistiky na jiném serveru a do profilu jsou vložené jako object. Pak se stránka předmětu otevírá v okně uvnitř profilu. A to je špatně.
Díky.
Tak na tom něco je, odkaz na novou stránku by se hodil. Pokud nechceš čekat, až se tvoje připomínka zapracuje do nové verze, tak si to můžeš zatím upravit sám. Jedná se o soubor trackable_export.php a najít patřičnou část kodu by neměl být problém (řádek 120).
PLÁNOVANÉ EVENTY-JSTE ZVÁNI
15.5.-Den kuřete vindaloo
25.11.-Den polévky gazpacho 2014-Praha-web, facebook
Zážitky (nejen z geocachingu) nemusí být nutně dobré... hlavně když jsou intenzivní!
Publikováno 06 únor 2010 - 19:29
weri napsal/a:Tak na tom něco je, odkaz na novou stránku by se hodil. Pokud nechceš čekat, až se tvoje připomínka zapracuje do nové verze, tak si to můžeš zatím upravit sám. Jedná se o soubor trackable_export.php a najít patřičnou část kodu by neměl být problém (řádek 120).
Ups. Tak to mám asi novější verzi (2.2)
Ale povedlo se. Upravil jsem trackable_list.ggp.pas .
( Result := Result + ' <a href="' + RowData[1] + '" title="' + RowData[2] + '" target="_blank">' + CRLF; )
A funguje to.
Publikováno 06 únor 2010 - 19:56
L@Troj napsal/a:
weri napsal/a:Tak na tom něco je, odkaz na novou stránku by se hodil. Pokud nechceš čekat, až se tvoje připomínka zapracuje do nové verze, tak si to můžeš zatím upravit sám. Jedná se o soubor trackable_export.php a najít patřičnou část kodu by neměl být problém (řádek 120).
Ups. Tak to mám asi novější verzi (2.2)
Ale povedlo se. Upravil jsem trackable_list.ggp.pas .
( Result := Result + ' <a href="' + RowData[1] + '" title="' + RowData[2] + '" target="_blank">' + CRLF; )
A funguje to.
Jo, to bude ono. Já pořád jedu na té starší. Ale hlavně že si rozumímeB)
PLÁNOVANÉ EVENTY-JSTE ZVÁNI
15.5.-Den kuřete vindaloo
25.11.-Den polévky gazpacho 2014-Praha-web, facebook
Zážitky (nejen z geocachingu) nemusí být nutně dobré... hlavně když jsou intenzivní!
Publikováno 07 únor 2010 - 14:12
Publikováno 22 únor 2010 - 13:47
Publikováno 22 únor 2010 - 14:12

Publikováno 22 únor 2010 - 15:37
Publikováno 22 únor 2010 - 20:21
Publikováno 22 únor 2010 - 21:45
Publikováno 22 únor 2010 - 22:35
No ja jsem nic jineho nedelal, do Template jsem si pridalgotici napsal/a:
Stáhnul jsem si makro, nainstaloval a funguje to - vytvoří mi to html soubor s mými GC v datovém adresáři GG. Ale jak dál? Poraďte prosím jak to dostanu do statistiky na webu pomocí AutoStatu. Z předchozích diskuzí jsem pochopil, že příkazem Include, ale vůbec netuším jak. Zkusil jsem zkopírovat "INCLUDE Trackable_export.html" do Template.cz i do GgStatTemplate.cz, ale nic. Můžete mi prosím přesně napsat co a kde musím doplnit?
Header Co jsme kde potkali
INCLUDE Trackable_export.html
Potom jsem znovu vygeneroval statistiky a bylo to tam.
Garmin 60csx, Linux Mint 17 + Wine + Geoget 2.8.X
www.lukabike.com
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů