nedávno byl event, který byl zaměřen na představení URWIGA a základní práce s ním. Jelikož se na mě občas někdo obrátí s radou, co a jak v GeoGetu, tak jsem si říkal, že by nemuselo být špatné udělat podobný event, ale GeoGeťácký. Prostě a jednodušše udělat event, kde by si každý stáhnul, instaloval a nastavil všechna potřebná makra, naučil se práci s GeoGetem, ať už statistiku do profilu, export keší do GPX,... prostě všechno na základní práci s tímto programem.
Rovnou říkám, že jsem uživatel tohoto programu, který má pořád nějaké ty mezery a tak se necítím jako zodpovědná osoba, abych někomu říkal, co a jak má dělat. Prostě hned první dotaz bych zodpověděl "hmmm, o tom jsem nikdy neslyšel"

Takže oč jde a co je cílem tohoto tématu:
1) nadchnut někoho z "odborníků" na GeoGet, aby na to kývli a pokusili se něco takového zorganizovat (mohl bych se podílet na organizaci, ale rady co a jak bych nechal na jiné)
2) dát prostor nováčkům a zájemcům o GeoGet, aby se vyjádřili, jak by něco takového uvítali, aby bod 1 byl snadněji splnitelný. Jednodušše udělat průzkum trhu, kolik lidí by o to mělo zájem.