Přejít na obsah

Fotka

!!Help!! SmartMaps

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
7 odpovědí na toto téma

#1 Makys

Makys

Member

• Members
  • PipPip
  • 22 příspěvků(y)

Publikováno 16 February 2010 - 15:53

Pomozte mi pls někdo s SmartMaps. Koupil sem si mapy SmartMaps a pořád nechápu jak snimi pracovat ( zadat souřadnice, nastavit cíl cesty, kompas a hlavně navigovat atd..). Díky za odpověď .:(:(
  • 0

#2 AlBi

AlBi

Newbie

• Members
  • Pip
  • 1 příspěvků(y)

Publikováno 16 February 2010 - 16:04

http://www.smartmaps...ora/navody/...B)snad ti to pomůže
  • 0

#3 Makys

Makys

Member

• Members
  • PipPip
  • 22 příspěvků(y)

Publikováno 16 February 2010 - 16:06

Díky moc ;);)
  • 0

#4 Makys

Makys

Member

• Members
  • PipPip
  • 22 příspěvků(y)

Publikováno 16 February 2010 - 16:53

Ale já bych potřeboval poradit s S60:(
  • 0

#5 brazajar

brazajar

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 753 příspěvků(y)

Publikováno 16 February 2010 - 19:59

AHoj, na geomanie.cz je recenze ... a "navod" jak pouzivat smartmaps na kesovani (ale pro jinou platformu, ale melo by to byt stejne). Z serveru Palmare.cz: Poslední volbou tohoto menu je "Pozice". Jedná se o propracované prostředí pro práci se souřadnicemi, které nabízí nejen informace o aktuální pozici a možnost zadat souřadnice cíle, ale také přepočet mezi 4mi souřadnicovými systémy. Bud definovaný souřadnicemi zde lze uložit zahájit navigaci nebo zařadit do plánovače trasy...
  • 0

Zítra je taky den!!! :)

Garmin Oregon 550 + OSM mapy // iPhone 4 + Geocaching / Alcatel OneTouch 997D Ultra + Geocaching + Locus Pro // ThinkPad R61i + GeoGet // nohy / MHD / Ford C-Max / Trek Fuel EX / koloběžka Bizon

#6 geoquino

geoquino

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 335 příspěvků(y)

Publikováno 17 February 2012 - 13:48

Hodí se mi název tématu, tak nechci zakládat nové: Potřeboval bych pomoci s importem PQ do Smartmaps. Po údržbě Groundspeaku jsem si jich vygeneroval několik, ale ani jedno se mi nedaří importovat do aplikace (používám aplikaci na Androidu). U starších PQ, které mám na kartě, funguje import bez problémů. Mohl by někdo z uživatelů aplikace zkusit importovat nějaké nově vygenerované PQ a v případě funkčnosti mi ho následně přeposlat. Děkuji předem.
  • 0

#7 Jurasa 100

Jurasa 100

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 98 příspěvků(y)

Publikováno 19 February 2012 - 10:13

Rád bych v tomto tématu vznesl dotaz ohledně ukládání bodů na DOTYKOVÉM mobilu Nokia. Zkoušel jsem to na dvou mobilech a bohužel aplikace padá. Také není možno navádět na GPS souřadnice, opětovně aplikace spadne. Na NEDOTYKOVÉ Nokii vše funguje.
  • 0
Kdo chce psa bíti, ten si hůl vždycky najde!

#8 Jurasa 100

Jurasa 100

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 98 příspěvků(y)

Publikováno 19 February 2012 - 17:49

Smogeo napsal/a:
nemáš třeba zapnutý ty virtuální tlačítka (screen controls)? Takový ty jak nejsou vidět, ale kdyz třeba hmátneš doprava nahoru, vypne/zapne se příjem.

Tím to není, podle mě ten program má nějakou chybu. Ono i když manuálně zadáš bod v GPS souřadnicích a chceš ho například přejmenovat nebo změnit souřadnice, tak aplikace spadne a hlavně ten bod se smaže. Něco v tom smyslu: neumím zapsat a uložit do paměti.
  • 0
Kdo chce psa bíti, ten si hůl vždycky najde!

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama