Další kód
Publikováno 01 březen 2006 - 15:32
Děkuji
Publikováno 01 březen 2006 - 18:40
Pokud byla mapa bundlovana k GPSce za zvyhodnenou cenu, je dost pravdepodobne, ze je k ni jen jeden registracni kod...Prosím poraďte mi někdo jak získat další registrační kód k Topo 50, kterou jsem dostal k mé GPSmap 60Cs.
Děkuji
Publikováno 06 březen 2006 - 10:03
Bohuzel jedina moznost je si koupit dalsi kus se dvemi registracnimi kody a za par mesicu si dale priplatit za upgrade :-( Takze celkem tak 4500 Kc.Prosím poraďte mi někdo jak získat další registrační kód k Topo 50, kterou jsem dostal k mé GPSmap 60Cs.
Děkuji
Publikováno 02 březen 2006 - 7:50
Pokud byla mapa bundlovana k GPSce za zvyhodnenou cenu, je dost pravdepodobne, ze je k ni jen jeden registracni kod...
Jo, myslim, ze pokud jsi CS s topo50 koupil v te vanocni akci jako ja, tak k tomu je jen jeden registracni kod. Mozna to nejak obejit jde, ale myslim ze ne legalne.
Publikováno 06 březen 2006 - 15:48
Bohuzel jedina moznost je si koupit dalsi kus se dvemi registracnimi kody a za par mesicu si dale priplatit za upgrade :-( Takze celkem tak 4500 Kc.
...anebo sehnat jen jednu licenci od toho, kdo ma dve. Na netu tech nabidek par je. Nebo se domluvit s kamosem na 1/2. Kazdopadne jsem nekde videl topomapu za cca 3900Kc (dve licence).
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů