Přejít na obsah

Fotka

eTrex VISTA Cx - první zkušenosti

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
23 odpovědí na toto téma

#1 Anonymous

Anonymous

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 30 563 příspěvků(y)

Publikováno 06 březen 2006 - 12:00

Přesedlal jsem na Vistu Cx z ČB Visty a zde přináším mé první zkušenosti.
Uvnitř Visty Cx je pamět pouze na waipointy, naplánované a prošlé trasy a GPS obsahuje basemap celého světa s podrobnější Evropou (pořízeno v Picodasu). Paměť na mapy je na vložené microSD kartě. MicroSD karta je hned vedle baterek kolmo zapíchnuta do těla přístroje a je utěsněna těsněním prostoru baterek (trochu narost tento prostor do šířky, tak nejsou schodná dvířka na baterky s Vistou C). Stačí na ni lehce zatlačit, cvakne uzávěr a už vyjede ven. Do GPS jsem vložil 512 MB microSD kartu a předpokládám, že to bude stačit na celou střední Evropu. GPS funguje bez vložené microSD karty (pak umí jen tu basemap). Jako nevýhodu vidím zmenšení počtu Waipointů na 500 (stejné jako u Visty C) ale s Vistou Cx funguje POIloader a POIloader umí číst soubory GPX, tak lze do microSD karty natáhnou vpodstatě lobovolné množství POI bodů, ktere předtím vygenerujeme do GPX souboru.
Citlivost je pravděpodobně shodná s předchozí Vistou C. Zkoušel jsem Vistu Cx v údolí Sázavy a bočních údolích v oblasti Sázavského kláštera a během 33km pochodu jsem zaznamenal jen dva výpadky signálu a to v hospodě a v benzínce, kde jsem si kupoval pití. S ČB Vistou, jsem měl v tomto terénu (úzká údolí a hustý les) několikakilometrové hluché místa. Ve vlaku, v Sázavském údolí, jsem měl GPS zapnutou na stolečku u okna a díky tunelům a blízké stěně údolí jsem měl asi kilometrové výpadky signálu, ale přesto mně Vista Cx upozornila na cache Dva tunely ač jsem právě projel tunelem a ještě byl na straně skály. Jinak pokud vlak jede otevřenou krajinou, tak se signálem nejsou problémy.
Sledování trasy je v toleranci 5m i v hustém lese. Po ztrátě signálu si GPS ještě tak 20s vymýšlí a pokračuje v pochodu vpřed, takže po vjezdu do tunelu k Hlavnímu nádraží z Vršovického nádraží GPS pokračovala až na Náměstí míru a tam mně oznámila ztrátu signálu a tam taky zůstala stát se známým otazníčkem u šipečky. Ale po výjezdu z tunelu jsem měl signál po 5s.
Výdrž baterii: 27,5 hodiny. Položil jsem Vistu Cx mezi okna, vypnul jsem magnetický kompas a zapnul záznam trasy. V GPS byly baterie GP 2500 a teplota mezi okny byla +8°C.
Po 3 dnech provozu mi Vista Cx vypověděla službu a nešla nastartovat, vytrvale zůstavala stát na úvodní obrazovce a nešlo se dostat dál. Po krátkém laborování jsem zjistil následující postup: krátce jsem stiskl tlačítko Power, tím mi naběhla stavová obrazovka s ukazatelem podsvětlení a během této obrazovky jsem vypnul a zapnul magnetický kompas. Tím automaticky naskočila obrazovky kompasu a byl jsem uvnitř a mohl jsem listovat na další obrazovky. Od této lapálie mi pomohli až v Picodasu, kde provedli reset a od té doby běží bez závad. Takže ještě reset pro Vistu Cx: stlačit ZOOM OUT a QUIT (horní tlačítka po obou stranách) a k tomu zapnout přistroj tlačítkem POWER. Tim se provede reset, vymažou se nastavení a vnitřní paměti waypointu, naplánových a prošlých tras. Kupodivu zůstane úvodní obrazovka. V Picodasu si tuto závadu zaznamenali, tak snad to bude v další verzi FW odstraněno.
  • 0

#2 Anonymous

Anonymous

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 30 563 příspěvků(y)

Publikováno 06 březen 2006 - 12:59

Diky za detailni zpravu. Doufam, ze se mi tve zkusenosti taky casem hodi. :-)
  • 0

#3 Anonymous

Anonymous

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 30 563 příspěvků(y)

Publikováno 09 březen 2006 - 2:20

ja mam tu verzi bez x na konci. Tj. vista C. V podstate stejne zkusenosti az na ten tvuj problem. Kazdopadne dik za radu jak na reset, treba se to nekdy hodi. Vlastne jeden problem tady byl: propojeni GPS s PC - podarilo se asi az po dvou hodinach (moje neduslednost - myslel sem ze bez ovladacu hned pobezi) Doporucuju nejdriv nainstalovat soft a ovladace a az pote GPSku pripojovat. Stejne sem k tomu nakonec musel sahnout - nainstalovat znova ovladace, mapsource... - ale od te doby funguje OK) Jinak pamet u teto GPS je 24 MB coz mi staci na vetsinu CR z CZtopo50, ktera je na CD prilozena. Oproti etrex legend kterou sem mel me nadchla vydrz baterii, subjektivne vetsi citlivost a rozhodne barevny displej s podsvicenim, ktery je oproti CB modelu krasne citelny snad za vsech podminek. Howgh... Michal
  • 0

#4 Anonymous

Anonymous

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 30 563 příspěvků(y)

Publikováno 15 březen 2006 - 8:49

Zdravím, má Vista Cx SIRF antenu? Myslim ze ne(viz. garmin.com), ale nekteri prodejci to uvadeji... Clovis

Přesedlal jsem na Vistu Cx z ČB Visty a zde přináším mé první zkušenosti.
Uvnitř Visty Cx je pamět pouze na waipointy, naplánované a prošlé trasy a GPS obsahuje basemap celého světa s podrobnější Evropou (pořízeno v Picodasu). Paměť na mapy je na vložené microSD kartě. MicroSD karta je hned vedle baterek kolmo zapíchnuta do těla přístroje a je utěsněna těsněním prostoru baterek (trochu narost tento prostor do šířky, tak nejsou schodná dvířka na baterky s Vistou C). Stačí na ni lehce zatlačit, cvakne uzávěr a už vyjede ven. Do GPS jsem vložil 512 MB microSD kartu a předpokládám, že to bude stačit na celou střední Evropu. GPS funguje bez vložené microSD karty (pak umí jen tu basemap). Jako nevýhodu vidím zmenšení počtu Waipointů na 500 (stejné jako u Visty C) ale s Vistou Cx funguje POIloader a POIloader umí číst soubory GPX, tak lze do microSD karty natáhnou vpodstatě lobovolné množství POI bodů, ktere předtím vygenerujeme do GPX souboru.
Citlivost je pravděpodobně shodná s předchozí Vistou C. Zkoušel jsem Vistu Cx v údolí Sázavy a bočních údolích v oblasti Sázavského kláštera a během 33km pochodu jsem zaznamenal jen dva výpadky signálu a to v hospodě a v benzínce, kde jsem si kupoval pití. S ČB Vistou, jsem měl v tomto terénu (úzká údolí a hustý les) několikakilometrové hluché místa. Ve vlaku, v Sázavském údolí, jsem měl GPS zapnutou na stolečku u okna a díky tunelům a blízké stěně údolí jsem měl asi kilometrové výpadky signálu, ale přesto mně Vista Cx upozornila na cache Dva tunely ač jsem právě projel tunelem a ještě byl na straně skály. Jinak pokud vlak jede otevřenou krajinou, tak se signálem nejsou problémy.
Sledování trasy je v toleranci 5m i v hustém lese. Po ztrátě signálu si GPS ještě tak 20s vymýšlí a pokračuje v pochodu vpřed, takže po vjezdu do tunelu k Hlavnímu nádraží z Vršovického nádraží GPS pokračovala až na Náměstí míru a tam mně oznámila ztrátu signálu a tam taky zůstala stát se známým otazníčkem u šipečky. Ale po výjezdu z tunelu jsem měl signál po 5s.
Výdrž baterii: 27,5 hodiny. Položil jsem Vistu Cx mezi okna, vypnul jsem magnetický kompas a zapnul záznam trasy. V GPS byly baterie GP 2500 a teplota mezi okny byla +8°C.
Po 3 dnech provozu mi Vista Cx vypověděla službu a nešla nastartovat, vytrvale zůstavala stát na úvodní obrazovce a nešlo se dostat dál. Po krátkém laborování jsem zjistil následující postup: krátce jsem stiskl tlačítko Power, tím mi naběhla stavová obrazovka s ukazatelem podsvětlení a během této obrazovky jsem vypnul a zapnul magnetický kompas. Tím automaticky naskočila obrazovky kompasu a byl jsem uvnitř a mohl jsem listovat na další obrazovky. Od této lapálie mi pomohli až v Picodasu, kde provedli reset a od té doby běží bez závad. Takže ještě reset pro Vistu Cx: stlačit ZOOM OUT a QUIT (horní tlačítka po obou stranách) a k tomu zapnout přistroj tlačítkem POWER. Tim se provede reset, vymažou se nastavení a vnitřní paměti waypointu, naplánových a prošlých tras. Kupodivu zůstane úvodní obrazovka. V Picodasu si tuto závadu zaznamenali, tak snad to bude v další verzi FW odstraněno.

• 0

#5 Anonymous

Anonymous

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 30 563 příspěvků(y)

Publikováno 15 březen 2006 - 16:34

Tak se mi uz podruhe kousla ta potvurka Vista Cx a nesla zresetovat podle toho postupu jak jsem psal minule. Po zapnuti zas visela na uvodni obrazovce a nepokracovala dal. Tak jse se dostaval dal pres kompas (jak jsem psal minule) a dnes jem nasel jedno forum ,kde popisovali kombinaci tlacitek na reset, tak jsem to zkusil ale nez jsem to dokoncil, tak mne vyrusil kolega a ja se mu venoval a pak jsem se podival na gps a ona byla zresetovana. Mam takovy pocit, ze je ta moje Vista Cx stydliva a ze pokud se na ni nekdo kouka, tak se nechce ukazat ve sve nahote a nezresetuje se a maskuje se za uvodni stankou.
Takze novy postup: QUIT + MENU + STICK + POWER chvi podrzet (ten POWER se macka posledni) a hlavne se na ni nekoukat !!!! pak odhodit (a stale se nekoukat!!!) a za par minut zkontrolovat a melo by to byt dobre. Pameti jsou prazdne a mapa ukazuje na Garmina kousek od Wichty v USA. Za ten postup nerucim, jelikoz jsem to zrovna moc nesledoval co delam.
Jeste jedna kombinace tlacitek> STICK + POWER a dostanete se do stavove a tesovaci obrazovky, zde si muzete otestovat tlacitka a displej a zjistit jakout teplotu mate uvnitr GPS a mnoho dalsiho.
  • 0

#6 Anonymous

Anonymous

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 30 563 příspěvků(y)

Publikováno 09 březen 2006 - 7:18

taky jsem poridil Cx, mam ale "cerny" dovoz z ebaye z U.S. basemapou vyresil jsem to prozaicky a nahral na Transflashku 10MB IMG fajl z Trip&Waypoint manageru... Zatim spokojenost... Kvalita prijmu je dobra, k zadnemu problemu zatim nedoslo. Co me trapi vic je nedotazenost GUI obecne - napr. ve Find...... dam hledat waypoint, ten mi to najde dam zobrazit na mape, waypoint se zobrazi, ale "menu" pro mapu v tudle chvili obsahuje pekny prdlajz... clovek tak nemuze v okoli delat dalsi body, merit vzdalenosti apod..... musi si vodzoomovat, zapamatovat kde to je... vyskakat zpatky do mapy a rucne si tam zajet... neco jako skip to coordinates sem taky nevidel... vlastnost ze z malych menu se vyskakuje rockerem doleva (jako cancel) zatimco ve zbytku funguje jako "back" klavesa menu me v kombinaci s pokusem vyskocit z maleho menu pomoci klavesy "menu" - tj. 2x menu -> skok do main menu privadi k silenstvi, kdy mam chut pristrojem mrstit o stenu =) Nechapu proc je SW Garminu MapSource na PC tak pomaly... zvladnout 1000 bodu prece nemuze byt tak slozite... obzvlast kdyz sama mapa jich ma treba mnohem vic. Celkove jsem z Garminu obecne krapet zklaman, ale na to uz jsou asi vsichni odtud zvykli a asi me budou mit spis za kacire jak neco takovyho muzu rict, ale v dnesni dobe je technologie prece jen krapet dal...
  • 0

#7 Anonymous

Anonymous

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 30 563 příspěvků(y)

Publikováno 15 březen 2006 - 9:45

Zdravím, má Vista Cx SIRF antenu? Myslim ze ne(viz. garmin.com), ale nekteri prodejci to uvadeji... Clovis

SIRF III prijimac nema a ma patch antenu. Ale s citlivosti jsem spokojen, to jest v lese, v uzkych udolich a dopravnich prostredcich jsem zatim signal zachytil. Patch antena prijima nejlepe, kdyz je drzena vodorovne ale u Visty Cx jsem nepozoroval nejake zhorseni prijmu pri svislem drzeni. Dokonce prijima i v kapse, coz CB Vista spolehlive neprijimala. Jinak Garmin je nejak skoupy na informace, v materialech na www.garmin.com ani v navodech se nedoctete nic o prijimaci a velikostech jednotlivych pameti a ani se nedozvite nic o mozne velikosti microSD karte kterou muzete vlozit do GPS. Je to tak trochu tapani v temnote a system pokus. Mam takovy pocit ze jde o prisne tajne informace a ja nemam prislusne proverky, tak nemam pristup k informacim.

Jinak citlivost pro geocaching a navigaci jak pesi tak auto-moto-kolo je dobra. Signal jsem zatim ztratil jen v tunelech, budovach a extremne uzkych udolich (ale tam nechodi vlastne zadna GPS).

MicroSD kartu jsem zkusil 512MB a chodi.

Pamet na waypointy ma velikost 500 bodu, pri nahravani vetsiho poctu bodu, nahraje jen prvnich 500 bodu.
  • 0

#8 Anonymous

Anonymous

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 30 563 příspěvků(y)

Publikováno 15 březen 2006 - 23:16

Problem zamrzani Visty Cx na uvodni obrazovce.
Po delsim hledani jsem objevil postup na reset na www.naviboard.de.
Stiskneme tlacitko QUIT + MENU + STICK (pozor mackat doopravdy kolmo dolu) a k tomu stisknou POWER a to chvili drzet, pak pustit POWER, pak STICK a nakonec zbyle dve tlacitka. Za chvilo Vista Cx nabehne zresetovana. To jest je vymazáno nastaveni, pamet waypointu, proslych a naplanovanych tras. Zustane akorat nastaveni uvodni obrazovky a vse na microSD karte (mapy a POI body).
V terenu, kde nemame moznost nahrat smazane pameti, lze Vistu Cx spustit nasledujicim postupem: kratce stiskneme POWER (nabehne ukazatel podsviceni) a klavesou QUIT/KOMPAS vypneme a nasledne zapneme kompas, tim nam nabehne obrazovka kompasu a muzeme dal uz pracovat normalne. Tento postup nam v terenu zabere minimum casu
Oba postupy jsem nekolikrat zopakoval a funguji, jen ten reset je trochu krkolomny.

Mam pocit, ze vse je zakopano v ukladani dat pri vypinani a v komunikaci s programem POIloader. Jak jsem pochopil, tak Garmin o tomto problemu uz vi a pracuje na nem, zada o trpelivost a omlouva se.
  • 0

#9 Anonymous

Anonymous

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 30 563 příspěvků(y)

Publikováno 09 březen 2006 - 18:42

Co me trapi vic je nedotazenost GUI obecne - napr. ve Find...... dam hledat waypoint, ten mi to najde dam zobrazit na mape, waypoint se zobrazi, ale "menu" pro mapu v tudle chvili obsahuje pekny prdlajz... clovek tak nemuze v okoli delat dalsi body, merit vzdalenosti apod..... musi si vodzoomovat, zapamatovat kde to je... vyskakat zpatky do mapy a rucne si tam zajet...

Nevim jak ve Viste, tu nemam, ale ja kdyz zadam ve Find bod (waypoint, ulice atd) a dam ho zobrazit na mape, pak treba popojedu nekam kurzorovou sipkou, tak tuknuti na OK (ne delsi stisk, ten ulozi soucasnou polohu) ulozi bod kde je sipka. Takze ne pres menu, ale takhle to jde normalne.
Vlastne jsem se chtel zeptat, ktera to technologie je (co se geocachingu a jinych lesnich aktivit v Cechach tyce) dal nez Garmin?
  • 0

#10 Anonymous

Anonymous

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 30 563 příspěvků(y)

Publikováno 16 březen 2006 - 8:45

Ten QUIT+ENTER funguje i na 60CSx, diky za tip! Je to sranda, koukat jak se nacita cas od posledniho resetu :o))) Jinak ta teplota uvnitr a napeti na baterce je docela zajimavy udaj a diky testovani tlacitek jsem zjistil, ze ma krizovy ovladac jeste 4 dalsi ovladaci smery ;) Fakt pekne...
  • 0

#11 Anonymous

Anonymous

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 30 563 příspěvků(y)

Publikováno 30 březen 2006 - 12:14

Problem zamrzani Visty Cx na uvodni obrazovce.

Tak uz tyden provozuji Vistu Cx s novym FW 2.30 z 23.3.06 a zda se ze problem zamrzani je odstranen. Takze pokud mate podobny problem, tak si stahnete z www.garmin.com novy fw 2.30 a nahrajte ho do GPS.
  • 0

#12 Anonymous

Anonymous

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 30 563 příspěvků(y)

Publikováno 12 březen 2006 - 19:11

snad bych jeste upozornil na horlive inovatory na drobny problem s protokolem X rady, ktery se muze vyskytnout ve vasich oblibenych produktech =)) http://www.gpsbabel.org/garminx.html
  • 0

#13 Anonymous

Anonymous

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 30 563 příspěvků(y)

Publikováno 15 březen 2006 - 9:24

Vlastne jsem se chtel zeptat, ktera to technologie je (co se geocachingu a jinych lesnich aktivit v Cechach tyce) dal nez Garmin?

Magellan! :-) :-) :-) :-) :-)
  • 0

#14 Anonymous

Anonymous

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 30 563 příspěvků(y)

Publikováno 31 březen 2006 - 0:18

Tak uz tyden provozuji Vistu Cx s novym FW 2.30 z 23.3.06 a zda se ze problem zamrzani je odstranen. Takze pokud mate podobny problem, tak si stahnete z www.garmin.com novy fw 2.30 a nahrajte ho do GPS.

Prave koukam na ten novy update, zamrzani jsem ani s custom POI zatim zadny nezaznamenal (US Verze) - sledujes i nejaky dalsi vylepseni softwaru? Pripadne mozny pouziti custom ikon s novym softem ximage nebo nevim s cim, ktery ma prekvapive rls taky z 23.3.
  • 0

#15 Anonymous

Anonymous

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 30 563 příspěvků(y)

Publikováno 31 březen 2006 - 9:30

Prave koukam na ten novy update, zamrzani jsem ani s custom POI zatim zadny nezaznamenal (US Verze) - sledujes i nejaky dalsi vylepseni softwaru? Pripadne mozny pouziti custom ikon s novym softem ximage nebo nevim s cim, ktery ma prekvapive rls taky z 23.3.

Po update jsem zadnou zmenu chovani Visty nezaznamenal. Vse funguje jako s tim puvodnim fw 2.20. Custom POI tam mam nahrany, custom ikonky zatim ne, ale chystam se na ne. Pri hledani na netu jsem narazil nekolikrat na forum, kde se resilo zamrzani Visty Cx, takze vim, ze to nebyl jen muj problem. Posilal jsem do Garminu tento problem a poslali mi zpet zpravu, jak oklikou zprovoznit GPS (o cemz jsem psal vyse) ale schodou okolnosti v den kdy vysel update, tak jsem provedl rovnou update.
  • 0

#16 Anonymous

Anonymous

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 30 563 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2006 - 23:09

Ahoj,

mám nový Legend Cx a při prvním "vážnějším" použití jsem si všimnul, že jakmile se zastavím a mám mapu nastavenou "čelem nahoru" tak se okamžitě začne náhodně točit kolem dokola. Nejdřív jsem si říkal, že je to důsledek absence kompasu, ale při dalším zkoumání jsem zjistil, že asi někde bude chyba, protože i když je GPS úplně v klidu, tak v ní náhodně naskakují rychlosti 0,1-0,8 km/h a taky že Track Computer neustále ukazuje "Stopped time" 0, čili GPSka prostě není schopná poznat, že je v klidu.Netušíte někdo náhodou, jestli je tohle chování důsledkem nějaké nevhodné kombinace nastavení nebo je to fakt chyba?

Díky za rady, Michal
  • 0

#17 Anonymous

Anonymous

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 30 563 příspěvků(y)

Publikováno 04 duben 2006 - 9:03

Ahoj,

mám nový Legend Cx a při prvním "vážnějším" použití jsem si všimnul, že jakmile se zastavím a mám mapu nastavenou "čelem nahoru" tak se okamžitě začne náhodně točit kolem dokola. Nejdřív jsem si říkal, že je to důsledek absence kompasu, ale při dalším zkoumání jsem zjistil, že asi někde bude chyba, protože i když je GPS úplně v klidu, tak v ní náhodně naskakují rychlosti 0,1-0,8 km/h a taky že Track Computer neustále ukazuje "Stopped time" 0, čili GPSka prostě není schopná poznat, že je v klidu.Netušíte někdo náhodou, jestli je tohle chování důsledkem nějaké nevhodné kombinace nastavení nebo je to fakt chyba?

Díky za rady, Michal

U Visty Cx jsem si toho taky vsiml, ale jelikoz pouzivam nastaveni mapy "smer sever" tak mi to nevadi. Kdyz jsem mel CB Vistu, tak jsem to nepozoroval. Mam pocit, ze vse je ve velkem vypocetnim vykonu procesoru, kdy je schopen propocist novou pozici a presnost behem 1s a tudiz behem kazdeho prijmu signalu z druzic. Ja si spis vsimam jak se v taktu 1s meni neustale vypoctena presnost. Podle mne to neni chyba, jen GPS pocita s aktualnim signalem a tudiz ten vypocteny vysledek je vzdy prave aktualni a jelikoz ten vysledek neni nijak prumerovany, tak i ten vysledek tolik lita. Je to jen zpusob zobrazeni a jsou dve moznosti, bud zobrazit aktualni hodnotu a tudiz presnou prave v ten dany okamzik nebo merene hodnoty prumerovat a ukazovat jen ty pekne vyhlazene a zprumerovane hodnoty, ale ty se od prave aktualnich zase lisi. Takze co je lepsi???
Mozna je chyba pristroje (nebo chapani sveta), ze rychlost 0,1km/hod nezobrzuje jako nulu, u Visty lze nastavit minimalni rychlost pro zapnuti mag. kompasu.
  • 0

#18 Anonymous

Anonymous

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 30 563 příspěvků(y)

Publikováno 20 duben 2006 - 15:33

Tak už jsem konzultací s Picodasem zjistil řešení, je potřeba si zapnout "rychlostní filtr", tím se šumy v klidu odfiltrují a doba zastavení se pak počít8 správně a mapa je v klidu pěkně ve směru původního pohybu.

Předtím jsem na to nepřišel, protože nastavení toho rychlostního filtru je schované pod ikonkou "Námořní nastavení", kde mě jako totálního suchozemce hledat nenapadlo ;-)
  • 0

#19 Anonymous

Anonymous

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 30 563 příspěvků(y)

Publikováno 20 duben 2006 - 16:56

Ahoj,

Díky za rady, Michal

Hmm... mam tentyz pristroj ... nicmene jsem se s timto chovanim neshledal. Kdyz se zastavim, tak se zastavi i GPSka a mapa mi zustava v puvodni orientaci a nacita mi cas stani.
  • 0

#20 Anonymous

Anonymous

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 30 563 příspěvků(y)

Publikováno 04 duben 2006 - 11:00

Je to jen zpusob zobrazeni a jsou dve moznosti, bud zobrazit aktualni hodnotu a tudiz presnou prave v ten dany okamzik nebo merene hodnoty prumerovat a ukazovat jen ty pekne vyhlazene a zprumerovane hodnoty, ale ty se od prave aktualnich zase lisi. Takze co je lepsi???

To by chtelo vyzkouset, kde se to zapina/vypina ?
  • 0

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama