Problém s Gekem při výměně baterií
Publikováno 07 březen 2006 - 17:00
Publikováno 07 březen 2006 - 19:46
To pusobi dost divne. Ja mam Geko 201, nevim nakolik se daji srovnat, ale myslim ze co do vnitrnosti jsou v podstate stejny... a to ani pri vyndani baterii nezapomene, kdy a kde bylo.... takze po opetovnem zapnuti po kratkem case na stejnem miste startuje a chyta satelity skoro okamzite (vsechny co melo predtim najde tak do pul minuty)...Mám takový menší problém s předvánočním Globusovým Gekem 101. Při výměně batreríí (byť celá operace trvá jen pár vteřin) sice naštěstí nic nezapomene, ale totálně se rozsype čas a datum. Vyplývá z toho jedné - první start po výměně bateríí trvá nekřesťansky dlouho, protože IMHO podle ujetého času očekává GEKO úplně jiné satelity, než jaké jsou právě vidět. takže pak startuje nějakých 5 minut... Reklamovat to asi nebudu, asi už bych ho neviděl a vrátili by mi peníze, což nechci. Jen by mě zajímalo, trápí-li někoho podobný problém. Dík
Publikováno 07 březen 2006 - 20:18
Uz ne, ale kdyz jsem mel Legenda. Po samovolnem vypnuti na slabe baterie a znovuzapnuti byl cas parkrat treba pul roku ci rok nazpatek. Zanovunalezeni pozice pak trvalo dele. Nebylo to ale nic tragickeho, jen jsem si trochu pockal.... Jen by mě zajímalo, trápí-li někoho podobný problém.
Publikováno 07 březen 2006 - 22:44
Mám takový menší problém s předvánočním Globusovým Gekem 101. Při výměně batreríí (byť celá operace trvá jen pár vteřin) sice naštěstí nic nezapomene, ale totálně se rozsype čas a datum. Vyplývá z toho jedné - první start po výměně bateríí trvá nekřesťansky dlouho, protože IMHO podle ujetého času očekává GEKO úplně jiné satelity, než jaké jsou právě vidět. takže pak startuje nějakých 5 minut... Reklamovat to asi nebudu, asi už bych ho neviděl a vrátili by mi peníze, což nechci. Jen by mě zajímalo, trápí-li někoho podobný problém. Dík
Publikováno 08 březen 2006 - 10:24
Onehdy tu byly ve vlákně "zajimava vanocni nabidka pro zacinajici geokacery"problém s předvánočním Globusovým Gekem 101. Při výměně batreríí ... totálně se rozsype čas a datum.
http://geocaching.cz/Vlakno.aspx?id=8404#8404
uveřejněny
Když se tak na to koukám, není tam uvnitř knoflíkový článek?fotky rozebraného Geka 101
zde...
a zde...
a pro porovnání Geko 201. Foto zde... a zde..přední strana je stejná jako u 101 jak vypadají kontakty 201 zazadu je vidět zde...
Rozebrat to není problém ...vodotěsnost zajišťuje lem a guma.
Publikováno 08 březen 2006 - 11:09
Když se tak na to koukám, není tam uvnitř knoflíkový článek?
Řekl bych, že ten patrně bude vybitý a pro udržení času při výměně hlavních baterií jej bude třeba vyměnit.
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů