verze 2.3.0
Publikováno 11 April 2010 - 18:00
Publikováno 11 April 2010 - 19:25
Jak je to s nastavení default řazení? Mám na databází nastavené sloupce a default řazení podle vzdálenosti...
... nastavím si ale filtr nad touto databází a ten default řazení nedodržuje, řadí si automaticky podle prvního sloupce. Neměl by pohled na databázi včetně sloupců a řazení přebírat automaticky všechny filtry?
... u waymarků je vizualizační skript na skupiny WM. Nedala by se nějak přidat mezi ikonu a název skupiny mezera?
... ikony skupin WM jsou přiřazovány skupinám nebo jednotlivým listingům? Jde mi o to, že jsem měl nějaké skupiny bez ikony, tak jsem stáhl jeden listing, ale ikona se přiřadila přávě tomu jednomu a ne všem ve skupině...
... u některých kategorií WM se ikony nedotahují. Nevíš proč? Jak na to?
Dá se s těma ikonama nějak pracovat? Teda např. export do POI Loaderu a automaticky vytáhnout odpovídající ikonu...
Nastavený filtr si nepamatuje polygony!
Nedaří se mi nastavit filtr, kde nebudou načteny waypointy, jen hlavní souřadnice keší... prosím o radu, jak takový filtr nastavit.
Publikováno 11 April 2010 - 20:10
Publikováno 11 April 2010 - 20:15
Publikováno 11 April 2010 - 20:16
Publikováno 11 April 2010 - 20:20
Jaký tam používáš rozměr té ikony? Asi by se dalo nějak průběžně ten vizualizační skript dokud to nebude automaticky udržovat...HaLuMa napsal/a:
Ikony pro WM - berou se podle kategorie waymarku. Nejsou vubec u listingu ulozene, pouze se vezme jmeno kategorie a podle jejiho nazvu se snazi najit ikonku. Obdobne pracuje vizualizacni makro.
Publikováno 11 April 2010 - 20:25
sobikovi napsal/a:
Nedaří se mi nastavit filtr, kde nebudou načteny waypointy, jen hlavní souřadnice keší... prosím o radu, jak takový filtr nastavit.
Posledni zalozka ve filtrech 'Waypointy' (je to neco jineho nez 'podle waypointu). Tam si zvol volbu bez waypointu. Ted jsem to pro jistotu zkusil a funguje.
Publikováno 11 April 2010 - 20:27
sobikovi napsal/a:
Jaký tam používáš rozměr té ikony? Asi by se dalo nějak průběžně ten vizualizační skript dokud to nebude automaticky udržovat...
v adresari offline\sysimg\wm jsou ikonky pro WM, ktere se pouzivaji pri zobrazeni listingu. V originalnich velikostech, tedy 24x24. Sem se pripadne ze skriptu snadno odkazes.
Vizualizacni skript ale pouziva rozmer 16x16, takze je potreba ikonku zmensit.
Publikováno 11 April 2010 - 20:44
Publikováno 11 April 2010 - 21:04
Publikováno 11 April 2010 - 21:09
Publikováno 11 April 2010 - 21:22
Publikováno 11 April 2010 - 21:22
Publikováno 11 April 2010 - 21:31
_Tom napsal/a:
...možná je problém jinde, spoilery moc nejedou ani ve firefoxu, trvá to, trvá... strááášně dlouho
To je jedna pulka problemu. Ted jede Groundspeak opravdu jako s hnojem, a nektere obrzky se nevejdou do 15s timeoutu...
Druha vec, zkousel sjem Tis, a nic se mi nezmensuje. Vse je jak ma byt. Ma opravdu ulozeny listing bez nejakych modifikaci, treba kvuli nejakemu Greasemonkey skriptu?
Publikováno 11 April 2010 - 21:33
HaLuMa napsal/a:
Druha vec, zkousel sjem Tis, a nic se mi nezmensuje. Vse je jak ma byt. Ma opravdu ulozeny listing bez nejakych modifikaci, treba kvuli nejakemu Greasemonkey skriptu?
Použil jsem GJ v poslední (myslím) verzi - zkusil jsem i smazat listing a stáhnout znovu...
Publikováno 11 April 2010 - 21:33
- filtr "Resolved Mystery" je chybny, ten co je dodan v instalaci 2.3.0.558 . Problem je v tom ze jen kontroluje jestli ma cache wp ktery je Final Location, ale jiz nekontroluje jestli ten wp ma vubec souradnice. Existuji mraky kesi, kde jsou zadane final wp bez souradnic, napr.
Aha, ja totiz zadny prazdny finalni waypoint nemam, protoze v PQ nejsou. proto jsem si tohoto nevsiml.
(BTW: Resolved mystery je s touto verzi distribuovan poprve...)
Publikováno 11 April 2010 - 21:34

Publikováno 11 April 2010 - 21:37
HaLuMa napsal/a:
Aha, ja totiz zadny prazdny finalni waypoint nemam, protoze v PQ nejsou. proto jsem si tohoto nevsiml.
(BTW: Resolved mystery je s touto verzi distribuovan poprve...)
staci kdyz si pres geojarry nechas downloadovat a importovat listing treba cache GC2133D, pak narazis i na ten problem s tim Unresolved Mystery.
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů