Garmin Oregon 300 - jaké a kam v uvedené GPS nahrát mapy
Publikováno 12 duben 2010 - 20:09
Publikováno 12 duben 2010 - 20:35
Publikováno 12 duben 2010 - 20:38
Publikováno 13 duben 2010 - 6:51
Garmin Oregon GPS Wiki - Vše co jste chtěli vědět o Garmin Oregonu
Geoget - Jak rozchodit Geoget, statistiky aj.
Instalace Topo czech do počítače
Publikováno 13 duben 2010 - 6:56
Publikováno 13 duben 2010 - 8:00
Mám sice 400-ku a kupoval jsem ji před více než rokem, ale mělo by to fungovat takto. Na stránkách Garminu si necháš přes Id GPSky vygenerovat odemykací kod pro TOPO. Ten kod Ti zároveň vyleze i pro Atlas. Pak si Atlas stáhneš a odemkneš.piskotek napsal/a:
Ahoj,mám jeden asi blbej dotaz,když si koupím oregon 300 pro tak je tam mapa Topo czech a tu mapu Atlas si musím zakoupit?
Publikováno 13 duben 2010 - 9:45
na adrese unlock.garmin.cz si zaregistruješ svou gpsku. Tam se dozvíš odemykací kód k TOPO i ATLAS. Krom Odemykacích kódů to bude zobrazovat i odkaz na stažení těchto map
Publikováno 13 duben 2010 - 11:59
Rufuc napsal/a:
Přesně tak
na adrese unlock.garmin.cz si zaregistruješ svou gpsku. Tam se dozvíš odemykací kód k TOPO i ATLAS. Krom Odemykacích kódů to bude zobrazovat i odkaz na stažení těchto map
To bych se chtěl zeptat. Za časů topo 1.2 mě to nabídlo odemykací kód i k atlasu 6 nebo 7. Teď s novou gskou a topo3.1 mě to už atlas nenabídlo. To je standartní chování nebo problém mojí registrace?
Publikováno 13 duben 2010 - 12:02
Publikováno 13 duben 2010 - 12:13
Publikováno 13 duben 2010 - 12:26
Publikováno 13 duben 2010 - 12:27
Taky podle ní jezdím. Ale je fakt, že při identickém nastavéní routování mi občas TOPO a Atlas nabídne rozdílnou trasu.Osik napsal/a:
A není náhodou AtlasCZ v podstatě podmnožinou TopoCZ? Já mám pocit že TopoCZ je routovatelné (normálně podle ní jezdím autem), takže AtlasCZ není potřeba ...
Publikováno 13 duben 2010 - 15:59
Publikováno 20 duben 2010 - 21:29
Publikováno 20 duben 2010 - 22:05
Publikováno 21 duben 2010 - 10:09
Publikováno 18 květen 2010 - 14:24
Kupoval jsem nedávno Oregon 450 s Topo 3.1 Pro. Na obalu CD s mapami je napsáno, že v rámci koupě mám nárok taky na Atlas 8 a že si mám mapy stáhnout z unlock.garmin.cz. Tam ale nic nebylo, tak jsem napsal do Picodasu a dostal jsem novou sadu kódů, které mi už umožnily stažení map Atlas.tomasCR napsal/a:
Rufuc napsal/a:
Přesně tak
To bych se chtěl zeptat. Za časů topo 1.2 mě to nabídlo odemykací kód i k atlasu 6 nebo 7. Teď s novou gskou a topo3.1 mě to už atlas nenabídlo. To je standartní chování nebo problém mojí registrace?
Publikováno 18 květen 2010 - 14:38
Gondo napsal/a:
Kupoval jsem nedávno Oregon 450 s Topo 3.1 Pro. Na obalu CD s mapami je napsáno, že v rámci koupě mám nárok taky na Atlas 8 a že si mám mapy stáhnout z unlock.garmin.cz. Tam ale nic nebylo, tak jsem napsal do Picodasu a dostal jsem novou sadu kódů, které mi už umožnily stažení map Atlas.tomasCR napsal/a:
Rufuc napsal/a:
Přesně tak
Takže po dotazu v Picodasu už vím jak to je. Atlas je v ceně jen PRO verze.
Publikováno 03 červen 2010 - 12:57
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů