Přejít na obsah

Fotka

BadgeGen pro GeoGet - odznáčky do statistik generovaných GgStatem

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1228 odpovědí na toto téma

#301 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2650 příspěvků(y)

Publikováno 30 December 2010 - 16:29

Krecik napsal/a:
Asi je někde chyba v generování odznáčku "The matrix cacher". Spočítalo mi to, že jsem dosáhl 116 kombinací z 81 možných:))

lol to je celkem zajímavé číslo mrknu se na to aler nebude to hnedle...
jestli vydržíš chvilku po silvestru na to vletím už swe mi tu nashromáždilo zepár připomínek na nový build :-)

koukal jsem na DB a dotaz mi přijde správně ale ještě se nad tím zamyslím

pro všechny !! v podpisu mám odkaz na pluginy a ToDo co chydstám a nebo co hodlám opravovat
  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...

#302 Mudlodcera

Mudlodcera

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 386 příspěvků(y)

Publikováno 03 January 2011 - 11:14

Mam takovy dotazek a nevim, zda to presne souvisi s timto pluginem, ale je jediny, ktery to tak nejak ukazuje spatne. Mam zalozeno celkem 12 kesi, ale ne vsechny mam psane na sebe a ne u vsech jsem jediny owner. V GG mam nastavene vsechny varianty, ktere jsou v policku owner obsazeny a ten mi moje kese take vsechny oznaci spravne. ale pri vygenerovani statistik (po ulozeni nastaveni pro tento plugin) mi to mezi ikonkami ukazuje o jednu mene (to je pocet kesi, ktere jsou psane primo na me, tj i pocet kesi ktere se mi ukazuji na GC.com) Nebylo by to takove prekvapeni, kdybych dneska nedelala statistiky moji mamce, ktera ma na sebe zalozene 2 kese a treti mame spolecnou a ji to normalne bere 3 zalozene kese (tj kdyz ukladam badgegen settings tak to napise ze ma 3 zalozene). Kde je chyba? Pro uplnost pro kazde statistiky mam jinou slozku ve ktere je nainstalovan nejnovejsi GG i natazen nejnovejsi verze pluginu (tj nastaveni programu je totozne)
  • 0

#303 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2650 příspěvků(y)

Publikováno 03 January 2011 - 11:32

mudlodcera napsal/a:
Mam takovy dotazek a nevim, zda to presne souvisi s timto pluginem, ale je jediny, ktery to tak nejak ukazuje spatne.

Mam zalozeno celkem 12 kesi, ale ne vsechny mam psane na sebe a ne u vsech jsem jediny owner. V GG mam nastavene vsechny varianty, ktere jsou v policku owner obsazeny a ten mi moje kese take vsechny oznaci spravne. ale pri vygenerovani statistik (po ulozeni nastaveni pro tento plugin) mi to mezi ikonkami ukazuje o jednu mene (to je pocet kesi, ktere jsou psane primo na me, tj i pocet kesi ktere se mi ukazuji na GC.com)

Nebylo by to takove prekvapeni, kdybych dneska nedelala statistiky moji mamce, ktera ma na sebe zalozene 2 kese a treti mame spolecnou a ji to normalne bere 3 zalozene kese (tj kdyz ukladam badgegen settings tak to napise ze ma 3 zalozene). Kde je chyba?

Pro uplnost pro kazde statistiky mam jinou slozku ve ktere je nainstalovan nejnovejsi GG i natazen nejnovejsi verze pluginu (tj nastaveni programu je totozne)

koukám na to a využívám funkci GC.IsOwner Geogetu takže jedině, že by tam byl nějakej problém evidentně to má problém u té jedné keše rozlišit komu patří kdyžtak mi dej odkaz na keš o kterou jde a kouknu co by tomu mohlo vadit ale přiznám se, že úplně přesně nevím jak GeoGet to IsOwner detekuje B)
  • 0

Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...

#304 Mudlodcera

Mudlodcera

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 386 příspěvků(y)

Publikováno 03 January 2011 - 11:34

Tak se mrkni na muj profil je tam jen jedina kes, ktra neni psana primo na me ale na Niximora (mysterka Jakub Obrovsky) predpokladam, ze chyba bude tam. Pokud by byla chyba u jine tak to nemam ani paru. Navic GG rozpozna vsechny kese, ktere mam psane jako zalozene tedy GG mi vypise ze jich mam 12, ale u patricneho odznacku mam psanych jen 11
  • 0

#305 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6631 příspěvků(y)

Publikováno 03 January 2011 - 11:44

DrakMrak napsal/a:
nevím jak GeoGet to IsOwner detekuje B)

Vyhledava nick jako substring.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#306 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2650 příspěvků(y)

Publikováno 03 January 2011 - 12:25

mudlodcera napsal/a:
Tak se mrkni na muj profil je tam jen jedina kes, ktra neni psana primo na me ale na Niximora (mysterka Jakub Obrovsky) predpokladam, ze chyba bude tam. Pokud by byla chyba u jine tak to nemam ani paru.
Navic GG rozpozna vsechny kese, ktere mam psane jako zalozene tedy GG mi vypise ze jich mam 12, ale u patricneho odznacku mam psanych jen 11

ok už asi vím v čem je problém... dám to dopořádku chvilku vydrž chystám novej release opravuju tam ještě pár dalších drobností co se nasbíraly tak do konce týdne by to mohlo být k dispozici a dík za upozornění tohohle sem si nevšiml... B)
  • 0

#307 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2650 příspěvků(y)

Publikováno 03 January 2011 - 12:32

DrakMrak napsal/a:

mudlodcera napsal/a:
Tak se mrkni na muj profil je tam jen jedina kes, ktra neni psana primo na me ale na Niximora (mysterka Jakub Obrovsky) predpokladam, ze chyba bude tam. Pokud by byla chyba u jine tak to nemam ani paru.
Navic GG rozpozna vsechny kese, ktere mam psane jako zalozene tedy GG mi vypise ze jich mam 12, ale u patricneho odznacku mam psanych jen 11

ok už asi vím v čem je problém... dám to dopořádku chvilku vydrž chystám novej release opravuju tam ještě pár dalších drobností co se nasbíraly tak do konce týdne by to mohlo být k dispozici a dík za upozornění tohohle sem si nevšiml... B)

B)
ještě jeden postřeh lol ono je to možná dobře chicht
hnedle vedle odznáčku založených keší kde je jich 11
máš odznáček realizovaných eventů a tam máš tu chybějící 1
ono se to právě kvůli tomuhle odznáčku dělí na dvě části
nicméně jednu chybku tam mám a to, že CITO eventy počítám do keší ale správně to má jít do EVENTů což opravím...
B)
  • 0

#308 Mudlodcera

Mudlodcera

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 386 příspěvků(y)

Publikováno 03 January 2011 - 13:19

No alespon, ze jsi znistil ze to chyba vlastne neni a popravde tahle varianta me fakt nenapadla :-)
  • 0

#309 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2650 příspěvků(y)

Publikováno 03 January 2011 - 13:20

vpohodě já už si zase nepamatoval co se tam všechno počítá :-) a proč aspoň sem si to ověřil a našel jednu mušku ....
  • 0

#310 zLOST

zLOST

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 778 příspěvků(y)

Publikováno 03 January 2011 - 15:13

DrakMrak napsal/a:
vpohodě já už si zase nepamatoval co se tam všechno počítá :-) a proč aspoň sem si to ověřil a našel jednu mušku ....

pocita se tam vsechno a zbesile :)
  • 0

#311 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2650 příspěvků(y)

Publikováno 03 January 2011 - 15:14

zLOST napsal/a:

DrakMrak napsal/a:

pocita se tam vsechno a zbesile :)

no právě :-)
  • 0

#312 zLOST

zLOST

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 778 příspěvků(y)

Publikováno 03 January 2011 - 15:27

ale pro sichr si to taky budu muset projit u sebe, protoze je mozny, ze jsem v nekterych pripadech postupoval logicteji nez autor :)
  • 0

#313 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2650 příspěvků(y)

Publikováno 03 January 2011 - 15:28

zLOST napsal/a:
ale pro sichr si to taky budu muset projit u sebe, protoze je mozny, ze jsem v nekterych pripadech postupoval logicteji nez autor :)

lol taky už sem na některé nelogičnosti narazil :-) njn
pozvolna dolaďuju další build uvidíme co z toho vyleze...
  • 0

#314 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2650 příspěvků(y)

Publikováno 03 January 2011 - 17:26

U mě na profilu je něco málo z novinek :-) kdyžtak klidně komentujte
- opraveny The Matrix (tam si nejsem jistý - trochu změněn DB dotaz)
- opravený The Geocacher zobrazení odznáčků z obou servrů
- opraveny The Cache Owner a The Host - vlastní cache a eventy (CITO)
- přidán pás šedých ikon - kde jsou dosud nezobrazené odznáčky i s dosud dosaženými hodnotami (bude vypínatelný)
.... B)
  • 0

#315 zLOST

zLOST

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 778 příspěvků(y)

Publikováno 03 January 2011 - 18:03

mas tam tab 'My Cahes'.. to jen pro nas, rejpaly :)
  • 0

#316 zLOST

zLOST

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 778 příspěvků(y)

Publikováno 03 January 2011 - 18:09

co za xTF je ':-D'? edit: nemam rad smajly.. obzvlast kdyz treba v icq domrvi poslanej link..
  • 0

#317 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2650 příspěvků(y)

Publikováno 03 January 2011 - 18:52

zLOST napsal/a:
co za xTF je ':-D'?

edit: nemam rad smajly.. obzvlast kdyz treba v icq domrvi poslanej link..

lol to je speciální druh FTF lol jdeš založit kešku neseš ji na místo a na místě kde ji chceš schovat vyhrábneš keš která má publikovaný listing toho dne ale ještě nepípla ... a tak jsem se s ownerem domluvil, že si ji uznám jako preFTF = vysmátej xichtík :-D ale log mám hihi
  • 0

#318 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2650 příspěvků(y)

Publikováno 03 January 2011 - 18:53

zLOST napsal/a:

jejky překlep dík za upozornění :-D i mistr tesař se utne :-D lol
  • 0

#319 zLOST

zLOST

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 778 příspěvků(y)

Publikováno 03 January 2011 - 19:56

DrakMrak napsal/a:

zLOST napsal/a:

jejky překlep dík za upozornění :-D i mistr tesař se utne :-D lol

slouzim svemu lidu... :)
  • 0

#320 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2650 příspěvků(y)

Publikováno 04 January 2011 - 10:48

DrakMrak napsal/a:
U mě na profilu je něco málo z novinek :-) kdyžtak klidně komentujte
- opraveny The Matrix (tam si nejsem jistý - trochu změněn DB dotaz)
- opravený The Geocacher zobrazení odznáčků z obou servrů
- opraveny The Cache Owner a The Host - vlastní cache a eventy (CITO)
- přidán pás šedých ikon - kde jsou dosud nezobrazené odznáčky i s dosud dosaženými hodnotami (bude vypínatelný)
.... B)

- ještě přidány záložky (zatím to drobet zlobí) - Aktivní BG na jedné záložce té viditelné neaktivní na druhé

k vidění na mém profilu

jak to zkrotím tak vypustím verzi B)
  • 0

2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama