BadgeGen pro GeoGet - odznáčky do statistik generovaných GgStatem
Publikováno 30 January 2011 - 10:39
Publikováno 05 February 2011 - 16:42
Publikováno 05 February 2011 - 16:47
Publikováno 05 February 2011 - 18:13
irigi napsal/a:
Zdravím,
dostal jsem se do problému - importoval jsem nějaké keše pomocí GeoJarry, byli s tím nějaké problémy, několikrát jsem je vyřazoval a nahrával znovu. Asi jsem něco změnil. Nyní se mi při generování statistik nespustí korektně šablona BadgeGenu. Skript skončí generování souboru v Template_BadgeGen.cfg (includuje se správně, začátek souboru ovlivní hlavičku v html souboru) na řádku
PLUGIN .\script\GgStat\GgsExpr.exe
hláškou Plugin error - Bad file descriptor
Soubor GgsExpr.exe na svém místě je, nevíte prosím, čím by to mohlo být?
Děkuji!
Netuším nesetkal jsem se s tím ale podle chybové hlášky to vypadá na poškození nějakého souboru nebo odkazu na něj...
GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka | Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 05 February 2011 - 18:39
Nositel Nobelovy ceny za mír.
Publikováno 05 February 2011 - 19:04
Publikováno 07 February 2011 - 14:34
zLOST napsal/a:
bronzovej odznacek z vlajek dostanes od 10% odlovenych "kraju", na coz samotny sasko nestaci (1/16 = 6.5%). vycaruj jeste jednu spolkovou zemi a mas to v kapse
Mám 12 ze 14 krajů v ČR, 5 spolkových zemí v Němcích a stejně nemám ani jednu vlaječku. &(
Publikováno 07 February 2011 - 14:41
Merencin napsal/a:
zLOST napsal/a:
bronzovej odznacek z vlajek dostanes od 10% odlovenych "kraju", na coz samotny sasko nestaci (1/16 = 6.5%). vycaruj jeste jednu spolkovou zemi a mas to v kapse
Mám 12 ze 14 krajů v ČR, 5 spolkových zemí v Němcích a stejně nemám ani jednu vlaječku. &(
Divný
1) máš poslední verzi BadgeGen ??
2) máš v DB naloudované kraje (spolkové země) ?? u spolkovejch zemí to není v GG vidět ale v DB by být měly berou se z GC.COM
pokud oboje tak by to mělo fungovat
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 08 February 2011 - 14:04
DrakMrak napsal/a:
Merencin napsal/a:
zLOST napsal/a:
Divný
1) máš poslední verzi BadgeGen ??
GG 2.5.0.601
BG 1.2.0
2) máš v DB naloudované kraje (spolkové země) ?? u spolkovejch zemí to není v GG vidět ale v DB by být měly berou se z GC.COM
pokud oboje tak by to mělo fungovat
Teď mi BG vyhodil i hezkou chybovou hlášku, mám ji v profilu.
Kraje mám, spolkové země rovněž. BTW: V profilu mám cca půl roku o jednu kešku víc než jsem ve skutečnosti odlovil. Je to jedna tisícina, nevadí mi to, jen netuším, kde se tam vzala.
Publikováno 08 February 2011 - 14:35
Publikováno 08 February 2011 - 14:43
zLOST napsal/a:
nemuze ti to jeste nejak kravit ggstat?
GS 1.1.30
Všechno ostatně ale generuje dobře, takže opravdu nevím, kde hledat. Ještě mám dvě oblasti z Rakouska, takže i to bych měl mít ve vlaječkách.
Austria:
Wien, Niederösterreich
Germany:
Baden-Württemberg, Bayern, Berlin, Brandenburg, Hessen
ČR:
vše kromě Karlovarského a Olomouckého.
Všechna data jsou přímo z DB.
Publikováno 08 February 2011 - 15:09
Merencin napsal/a:
Kraje mám, spolkové země rovněž. BTW: V profilu mám cca půl roku o jednu kešku víc než jsem ve skutečnosti odlovil. Je to jedna tisícina, nevadí mi to, jen netuším, kde se tam vzala.
No tuhle hlášku znám jenže momentálně nevím co s ní.
Plugin si v DB GeoGetu právě kvůli odznáčkům zemí vytváří TEMP tabulku s nějakými údaji abych to nemusel složitě vyhodnocovat a pak to SELEKTEM projedu ... jenže někdy se u někoho stane (mě osobně se to ještě nestalo) že DB je zamčená (lock) při vytváření té TEMP tabulky no a je po ftákách pak už to nechodí. Ale důvod nevím...
No teď pracuju na překopávce tak se nad tím zamyslím a uvidíme co vymyslím

Publikováno 08 February 2011 - 15:28
DrakMrak napsal/a:
Merencin napsal/a:
No tuhle hlášku znám jenže momentálně nevím co s ní.
Plugin si v DB GeoGetu právě kvůli odznáčkům zemí vytváří TEMP tabulku s nějakými údaji abych to nemusel složitě vyhodnocovat a pak to SELEKTEM projedu ... jenže někdy se u někoho stane (mě osobně se to ještě nestalo) že DB je zamčená (lock) při vytváření té TEMP tabulky no a je po ftákách pak už to nechodí. Ale důvod nevím...
No teď pracuju na překopávce tak se nad tím zamyslím a uvidíme co vymyslím
Díky. Jinak plugin Serie mi dělá totéž.

Publikováno 08 February 2011 - 15:30
Publikováno 08 February 2011 - 16:22

Publikováno 08 February 2011 - 16:23
Merencin napsal/a:
PS: Lokálně to běží. Vygeneruje série i odznáčky pro státy.
Lokálně ?? jak to myslíš
Publikováno 08 February 2011 - 16:47

Publikováno 10 February 2011 - 15:02

Publikováno 10 February 2011 - 15:14

Publikováno 10 February 2011 - 17:17
bude to nějaká vlastnost přímo v DB, protože mě to dělá na všech počítačích, kde zkouším vygenerovat statistiku (INSERT, CREATE v plugginu), zkoušel jsem kde co a nic. tyto příkazy mám zapoznámkované a spouštím je bokem před generováním statistik.DrakMrak napsal/a:
někde prostě zůstává LOCKLÁ - zamčená databáze a tím pádem to pak nejde (nedá se přidat temp tabulka to je podle těch chyb zcela jasné
4 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů