zajímavý já to mám opačně kde to zkouším tam to funguje....pozorjed napsal/a:
bude to nějaká vlastnost přímo v DB, protože mě to dělá na všech počítačích, kde zkouším vygenerovat statistiku (INSERT, CREATE v plugginu), zkoušel jsem kde co a nic. tyto příkazy mám zapoznámkované a spouštím je bokem před generováním statistik.DrakMrak napsal/a:
někde prostě zůstává LOCKLÁ - zamčená databáze a tím pádem to pak nejde (nedá se přidat temp tabulka to je podle těch chyb zcela jasné

BadgeGen pro GeoGet - odznáčky do statistik generovaných GgStatem
Publikováno 10 February 2011 - 18:00
GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka | Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 10 February 2011 - 18:10
někdy pojedu kolem, abych to viděl na vlastní očiDrakMrak napsal/a:
zajímavý já to mám opačně kde to zkouším tam to funguje....

Publikováno 10 February 2011 - 18:12
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 10 February 2011 - 18:12
Publikováno 19 February 2011 - 23:25
Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 20 February 2011 - 9:06
fremen.cz napsal/a:
hlásím chybu... před updatem RelToAbsPath na aktuální verzi to fungovalo...
resp chtěl jsem přenastavit hodnoy TB a GC na aktuální
EDIT: tak se to chová divně... byl jsem přepnutý v DB kterou uploaduji do GPS, když jsem přepnul do ostré, kde zapisuji nálezy, finálky atp, tak to update hodnot TB/GC spapalo...
nevím RelToAbsPath mám taky updatovaný a vzhledem k tomu, že ho nepoužívám nevidím souvislost... Na QuickSort se mrknu a ošetřím ho na možné blbé stavy...
Publikováno 20 February 2011 - 10:11
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 20 February 2011 - 10:20
No pokud tam nemáš nálezy je možný, že je tam nějaká chyba... sem to na DB bez nálezů netestoval ...fremen.cz napsal/a:
Mno já mám spíš dojem, že pokud jsi v jiné DTB jak "ostré" tzn v nějaké, kde nemáš FI záznamy, tak se s tím BadgeGen "nepopere" a vyhodí tuto chybu.
Publikováno 20 February 2011 - 11:19
DrakMrak napsal/a:
No pokud tam nemáš nálezy je možný, že je tam nějaká chyba... sem to na DB bez nálezů netestoval ...
ne, v uploadovací DTB nálezy nemám... možná bys měl tuto alternativu někdy prověřit, že to "padá" pokud v DTB nejsou žádné nálezy... momentálně o tom vím(e), že nastavovat plugin v DTB bez nálezů nejde, takže to stačí zadat do ToDo

Publikováno 20 February 2011 - 11:25
Publikováno 20 February 2011 - 15:55
GeoSetPluginGroup(GEOGET_SCRIPTDIR+'\BadgeGen\BadgeGenSetting.ggp.pas','BadgeGen - Setting'); GeoSetPluginGroup(GEOGET_SCRIPTDIR+'\BadgeGen\BadgeGenSettingSilent.ggp.pas','BadgeGen - Silent'');ne?
Publikováno 20 February 2011 - 16:05
kouknu na to :-)mikrom napsal/a:
jeste pak Draku pripis do GGI neco jakoGeoSetPluginGroup(GEOGET_SCRIPTDIR+'\BadgeGen\BadgeGenSetting.ggp.pas','BadgeGen - Setting'); GeoSetPluginGroup(GEOGET_SCRIPTDIR+'\BadgeGen\BadgeGenSettingSilent.ggp.pas','BadgeGen - Silent'');ne?
Publikováno 20 February 2011 - 17:42
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 20 February 2011 - 18:21

GeoSetPluginGroup(GEOGET_SCRIPTDIR+'\BadgeGen\BadgeGenSetting.ggp.pas','BadgeGen' ); GeoSetPluginGroup(GEOGET_SCRIPTDIR+'\BadgeGen\BadgeGenSettingSilent.ggp.pas','BadgeGen' );
Publikováno 20 February 2011 - 23:13
Publikováno 20 February 2011 - 23:59
mr.mates napsal/a:
Ahoj všem.
Možná to tu už zaznělo,ale nemám již sílu prohledávat všech 27 stran.
Nainstaloval jsem si plugin BadgeGen, vše běhá jak má, jenom odznáček pro nález podle výšky se nevygeneruje. Přitom nejvýše nalezená keš je ve výšce 1084 m. Nechybí mi něco v nastavení GeoGetu nebo samotného pluginu? Viz profil geoZkoumak. Sím, símpomoc a pokud možno polopaticky.
Předem dík.
Beru proměnnou z ggStatu %MAXELEVATION% takže to nijak nepočítám, nemodifikuji a osobně mám nejvyšší keš 1111m a odznáček se mi zobrazuje...
koukal sem i do pluginu a není důvod proč by to nezobrazovalo
pokud v přehledu jiných údajů ve statistikách máš nejvýše položenou keš zobrazených těch 1084m pak by se to zobrazit mělo...
Publikováno 21 February 2011 - 0:05
Publikováno 21 February 2011 - 0:07
Publikováno 21 February 2011 - 0:13
Publikováno 21 February 2011 - 0:14
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů