Vážení, to opačné stanovisko než je zde citované od DarkLorda jsem na wiki dal tehdy opravdu já, nemám proč se k tomu nehlásit

Můj názor je na toto neměnný - fyzické keše lze logovat po nálezu bez smazání ze strany autora (challenge podmínka má charakter doporučení, dobrovolnosti), jediné typy kde podmínka je vymahatelná jsou nefyzické typy keší (virtual, webcam, earth, event, cito, megaevent). Že má ex-kolega názor opačný je mi divné, myslím že i přes znechucenost autorů v době zrušení ALR se už všichni přenesli přes to, že holt "podvodníkům" tato úprava pravidel nahrála, ale sami se ochuzují. Nicméně pravda je, že Guidelines citace v sekci Logování fyz.keší a v sekci Unknown cache (challenge) se trochu odporují, ale prostě můj názor je, že když v sekci Logování fyzických keší se mluví o všech fyzických keších bez rozdílu (log nemazat, podmínky dobrovolné), tak to platí opravdu pro všechny fyzické keše, challenge odstavec u unknown tak přešel na charakter doporučení resp. dobrovolnosti pro kačery.
Nicméně myslím že je to putna, zvlášť reviewerům - oni rozhodně za autory nebudou rozhodovat, jak daný log je či není vhodný, to přísluší autorům a basta - čili další případnou diskusi na téma doporučuji vytěsnit ze skup. Reviewer, protože se opravdu moc reviewerů netýká, řešení logů je autorská záležitost...