Přejít na obsah

Fotka

Mapa nálezů podle kraje či okresu

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
263 odpovědí na toto téma

#141 PetrX

PetrX

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 437 příspěvků(y)

Publikováno 16 December 2012 - 18:12

Mám dotaz jaký by byl zájem o mapu městských částí Brna. Podklad jsem sehnal a snad by neměl být problém mapku připravit.

Myslím tím mapku pro GgStat jako je např. pro městské části zde.
  • 0

#142 vin-lin

vin-lin

vin-lin

• Members
  • PipPipPip
  • 581 příspěvků(y)

Publikováno 16 December 2012 - 20:56

PetrX napsal/a:
Mám dotaz jaký by byl zájem o mapu městských částí Brna. Podklad jsem sehnal a snad by neměl být problém mapku připravit.

Myslím tím mapku pro GgStat jako je např. pro městské části zde.

Já bych zájem měl....:-)
  • 0

photo-32813.jpg?_r=0

Vin - Lin Team

#143 Re0

Re0

Re0

• Members
  • PipPipPip
  • 108 příspěvků(y)

Publikováno 11 January 2013 - 12:08

Uvažuje se o zpracování mapky Ostravy ???
  • 0

#144 JohnyFK

JohnyFK

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 51 příspěvků(y)

Publikováno 11 January 2013 - 16:24

Ostrava už je - jdi na http://www.geocaching.cz/nalezy.php a tam dole je výběr map.
  • 0

#145 VasaM

VasaM

VasaM

• Members
  • PipPipPip
  • 616 příspěvků(y)

Publikováno 11 January 2013 - 16:47

A jak to vypadá s Olomoucí? Připravuje ji někdo (Olomoucký kraj, okres nebo třeba jen město)?
  • 0

#146 PetrX

PetrX

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 437 příspěvků(y)

Publikováno 11 January 2013 - 17:53

Pořád pletete dva různé typy map. Ty níže odkazované jsou "puntíkové" a ukazují kde všude byly uživatelem nalezené kešky. Toto vlákno je o mapkách, které vybarvují okres/kraj/městskou část apod. podle počtu odlovených keší v dané oblasti. Viz návod: http://www.geocachin...tat/manual.html Momentálně finišuji na mapě Brna a Francie. Rozdělanou mám i Ostravu, ale ta je ve hvězdách. Je to nějak náročný.
  • 0

#147 Netorack

Netorack

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 335 příspěvků(y)

Publikováno 11 January 2013 - 17:56

PetrX napsal/a:
Momentálně finišuji na mapě Brna a Francie. Rozdělanou mám i Ostravu, ale ta je ve hvězdách. Je to nějak náročný.

Toto se líbí uživateli Netorack. Palec nahoru.
  • 0

#148 VasaM

VasaM

VasaM

• Members
  • PipPipPip
  • 616 příspěvků(y)

Publikováno 11 January 2013 - 18:33

No ja bych ocenil Olomouc vybarvenej i puntikovanej :)
  • 0

#149 lukabike.com

lukabike.com

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1185 příspěvků(y)

Publikováno 11 January 2013 - 20:40

PetrX napsal/a:
Momentálně finišuji na mapě Brna a Francie. Rozdělanou mám i Ostravu, ale ta je ve hvězdách. Je to nějak náročný.

No to snad ani neni mozny...bude mapa Francie...volejte slava a tri dny se radujte :) Velike diky za nas team, mame tam asi 100 nalezu, tak se moc tesime :)
  • 0

Garmin 60csx, Linux Mint 17 + Wine + Geoget 2.8.X

www.lukabike.com

#150 mili14

mili14

Newbie

• Members
  • Pip
  • 7 příspěvků(y)

Publikováno 12 January 2013 - 9:07

Zdravim, v navodu http://www.geocachin...tat/manual.html vidim mapy s nazvem a procenty je mozne generovat mapu s nazvy okresu a poctem nalezenych? jeli mozne jak to zapsat do sablony ggstatu? Predem diky
  • 0

#151 Re0

Re0

Re0

• Members
  • PipPipPip
  • 108 příspěvků(y)

Publikováno 12 January 2013 - 12:01

PetrX napsal/a:
Pořád pletete dva různé typy map. Ty níže odkazované jsou "puntíkové" a ukazují kde všude byly uživatelem nalezené kešky.
Toto vlákno je o mapkách, které vybarvují okres/kraj/městskou část apod. podle počtu odlovených keší v dané oblasti. Viz návod: http://www.geocachin...tat/manual.html

Když jsem se ptal, měl jsem namysli opravdu vybarvovací mapu Ostravy. O puntíkované vím, že existuje, ale ta mě moc neoslovila. Chápu náročnost práce na mapách a budu čekat a fandit, aby to vše dobře dopadlo.
Díky moc
  • 0

#152 PetrX

PetrX

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 437 příspěvků(y)

Publikováno 13 January 2013 - 16:00

Tak jsem dotáhl mapy do finále. Brno, Francie a Ostrava jsou hotovy. Poslal jsem Pepovi.z.Pocernic data, aby je nahrál na server. Tudíž do týdne by mohly být mapy funkční. Pak už závisí jen na tvůrcích generátorů statistik kdy je přidají k sobě.

Zdravim,
v navodu http://www.geocachin...tat/manual.html
vidim mapy s nazvem a procenty
je mozne generovat mapu s nazvy okresu a poctem nalezenych?
jeli mozne jak to zapsat do sablony ggstatu?
Predem diky

Toto možné není. Pouze čísla nebo dvou-písmenné zkratky. GGstat, ale myslím generuje jen čísla a procenta jak je uvedeno v návodu. Písmena jsou spíše pro orientaci v návodu než, že by se s nimi počítalo pro uživatelské využití.
  • 0

#153 PetrX

PetrX

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 437 příspěvků(y)

Publikováno 15 January 2013 - 22:03

Nové mapy jsou nahrané. Teď už stačí, aby autoři statistik (GgStat apod.) přidali mapy do svých programů a jeto. Kdo má zájem, urgujte autory patřičných skriptů :).

Jedná se o tyto mapy:
- Francie
- Brno
- Ostrava

Návod "Jak na to" stále na stejné adrese: http://www.geocachin...tat/manual.html
  • 0

#154 Netorack

Netorack

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 335 příspěvků(y)

Publikováno 15 January 2013 - 22:55

PetrX napsal/a:
Nové mapy jsou nahrané.

Úžasné. Díky moc!
  • 0

#155 Re0

Re0

Re0

• Members
  • PipPipPip
  • 108 příspěvků(y)

Publikováno 16 January 2013 - 7:53

PetrX napsal/a:
Nové mapy jsou nahrané. Teď už stačí, aby autoři statistik (GgStat apod.) přidali mapy do svých programů a jeto. Kdo má zájem, urgujte autory patřičných skriptů :).

Nedalo by se tu pro nás začínající dát vzorek šablony, např.pro Ostravu. přece jen, když kouknu na odkaz na manuál, tak mi to až tak moc neříká. Díky předem
  • 0

#156 Dragouni

Dragouni

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 151 příspěvků(y)

Publikováno 16 January 2013 - 10:22

Ahoj, možná taková hloupá otázka. Jde někde podle souřadnic jednoduše zjistit, v jakém okresu, případně části Prahy se keška nachází? Díky
  • 0

#157 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11450 příspěvků(y)

Publikováno 16 January 2013 - 10:35

V Geogetu. ;)
  • 0

#158 poohDA

poohDA

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 975 příspěvků(y)

Publikováno 16 January 2013 - 15:01

Dragouni napsal/a:
Ahoj, možná taková hloupá otázka. Jde někde podle souřadnic jednoduše zjistit, v jakém okresu, případně části Prahy se keška nachází?
Díky

nebo přímo v listingu keše. Když ji máš otevřenou v prohlížeči, tak nalevo vedle souřadnic je text "In Hlavni mesto Praha, Czech Republic" nebo v názvu stránky v prohlížeči.
  • 0
.

#159 kiReGPS

kiReGPS

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1748 příspěvků(y)

Publikováno 16 January 2013 - 15:14

poohDA napsal/a:

Dragouni napsal/a:
Ahoj, možná taková hloupá otázka. Jde někde podle souřadnic jednoduše zjistit, v jakém okresu, případně části Prahy se keška nachází?
Díky

nebo přímo v listingu keše. Když ji máš otevřenou v prohlížeči, tak nalevo vedle souřadnic je text "In Hlavni mesto Praha, Czech Republic" nebo v názvu stránky v prohlížeči.

...což není ani dotazovaný okres, ani část Prahy.

To, na co se Dragouni ptají, dělá jen Geogetí skript Divider, který podle dostupných definic polygonů přidělí keším tagy (např. CZokres). Podle těchto tagů pak třeba GgStat vybarvuje části příslušné mapy...

• 0

#160 Dragouni

Dragouni

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 151 příspěvků(y)

Publikováno 16 January 2013 - 18:08

kiReGPS napsal/a:
...což není ani dotazovaný okres, ani část Prahy.

Jo, v listingu kese je kraj a stat, kde se keska nachazi. Nejlepsi by bylo jen nekam zadat GC kod kesky a abychom videli, ktery okres, nebo cast Prahy se zabarvi ;)
Takze to pujde jen pres GeoGet? Zkusim nainstalovat a nejak se v tom pohrabat.
Zatím tedy díky moc
  • 0

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama