Mapa nálezů podle kraje či okresu
Publikováno 16 December 2012 - 18:12
Myslím tím mapku pro GgStat jako je např. pro městské části zde.
Publikováno 11 January 2013 - 16:24
Publikováno 11 January 2013 - 16:47
Publikováno 11 January 2013 - 17:53
Publikováno 11 January 2013 - 17:56
PetrX napsal/a:
Momentálně finišuji na mapě Brna a Francie. Rozdělanou mám i Ostravu, ale ta je ve hvězdách. Je to nějak náročný.
Toto se líbí uživateli Netorack. Palec nahoru.
Publikováno 11 January 2013 - 18:33

Publikováno 11 January 2013 - 20:40
No to snad ani neni mozny...bude mapa Francie...volejte slava a tri dny se radujtePetrX napsal/a:
Momentálně finišuji na mapě Brna a Francie. Rozdělanou mám i Ostravu, ale ta je ve hvězdách. Je to nějak náročný.

Garmin 60csx, Linux Mint 17 + Wine + Geoget 2.8.X
www.lukabike.com
Publikováno 12 January 2013 - 9:07
Publikováno 12 January 2013 - 12:01
PetrX napsal/a:
Pořád pletete dva různé typy map. Ty níže odkazované jsou "puntíkové" a ukazují kde všude byly uživatelem nalezené kešky.
Toto vlákno je o mapkách, které vybarvují okres/kraj/městskou část apod. podle počtu odlovených keší v dané oblasti. Viz návod: http://www.geocachin...tat/manual.html
Když jsem se ptal, měl jsem namysli opravdu vybarvovací mapu Ostravy. O puntíkované vím, že existuje, ale ta mě moc neoslovila. Chápu náročnost práce na mapách a budu čekat a fandit, aby to vše dobře dopadlo.
Díky moc
Publikováno 13 January 2013 - 16:00
Zdravim,
v navodu http://www.geocachin...tat/manual.html
vidim mapy s nazvem a procenty
je mozne generovat mapu s nazvy okresu a poctem nalezenych?
jeli mozne jak to zapsat do sablony ggstatu?
Predem diky
Toto možné není. Pouze čísla nebo dvou-písmenné zkratky. GGstat, ale myslím generuje jen čísla a procenta jak je uvedeno v návodu. Písmena jsou spíše pro orientaci v návodu než, že by se s nimi počítalo pro uživatelské využití.
Publikováno 15 January 2013 - 22:03

Jedná se o tyto mapy:
- Francie
- Brno
- Ostrava
Návod "Jak na to" stále na stejné adrese: http://www.geocachin...tat/manual.html
Publikováno 15 January 2013 - 22:55
PetrX napsal/a:
Nové mapy jsou nahrané.
Úžasné. Díky moc!
Publikováno 16 January 2013 - 7:53
PetrX napsal/a:
Nové mapy jsou nahrané. Teď už stačí, aby autoři statistik (GgStat apod.) přidali mapy do svých programů a jeto. Kdo má zájem, urgujte autory patřičných skriptů.
Nedalo by se tu pro nás začínající dát vzorek šablony, např.pro Ostravu. přece jen, když kouknu na odkaz na manuál, tak mi to až tak moc neříká. Díky předem
Publikováno 16 January 2013 - 10:22
Publikováno 16 January 2013 - 15:01
nebo přímo v listingu keše. Když ji máš otevřenou v prohlížeči, tak nalevo vedle souřadnic je text "In Hlavni mesto Praha, Czech Republic" nebo v názvu stránky v prohlížeči.Dragouni napsal/a:
Ahoj, možná taková hloupá otázka. Jde někde podle souřadnic jednoduše zjistit, v jakém okresu, případně části Prahy se keška nachází?
Díky
Publikováno 16 January 2013 - 15:14
...což není ani dotazovaný okres, ani část Prahy.poohDA napsal/a:
nebo přímo v listingu keše. Když ji máš otevřenou v prohlížeči, tak nalevo vedle souřadnic je text "In Hlavni mesto Praha, Czech Republic" nebo v názvu stránky v prohlížeči.Dragouni napsal/a:
Ahoj, možná taková hloupá otázka. Jde někde podle souřadnic jednoduše zjistit, v jakém okresu, případně části Prahy se keška nachází?
Díky
To, na co se Dragouni ptají, dělá jen Geogetí skript Divider, který podle dostupných definic polygonů přidělí keším tagy (např. CZokres). Podle těchto tagů pak třeba GgStat vybarvuje části příslušné mapy...
Publikováno 16 January 2013 - 18:08
Jo, v listingu kese je kraj a stat, kde se keska nachazi. Nejlepsi by bylo jen nekam zadat GC kod kesky a abychom videli, ktery okres, nebo cast Prahy se zabarvikiReGPS napsal/a:
...což není ani dotazovaný okres, ani část Prahy.

Takze to pujde jen pres GeoGet? Zkusim nainstalovat a nejak se v tom pohrabat.
Zatím tedy díky moc
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů