Hledání na www.wherigo.com
Publikováno 07 květen 2010 - 19:34
Publikováno 07 květen 2010 - 19:38
Publikováno 08 červen 2010 - 9:41
Zlaty fond slovenskych kesi - SLOVENSKE LEGENDY
GTB 100+1 kesek v prirode v Bratislave
Publikováno 08 červen 2010 - 9:57
Publikováno 08 červen 2010 - 9:59
Nando78 napsal/a:
Jak se lze vyhnout situaci, ze kacer najde kes na wherigo.com jeste pred publikovanim na gc.com?
Zalozil jsem cartridge na wherigo.com a zalozil jsem kesku na gc.com.
Na gc.com kes cekala asi 4 dni na schvaleni reviewerem. V te dobe si ji jeden kacer nasel na wherigo.com a pokusil se ji odlovit. Co se mu nezdarilo vzhledem k povodnim, ale to uz je jine tema.
Důležité je zrušit zaškrtnutí ve spodní části detailu cartridge (viz. obrázek) u položek:
- Publish Settings
- Active / Inactive
a položky zaškrtnout až po publikaci na geocaching.com
Publikováno 08 červen 2010 - 10:25

Zlaty fond slovenskych kesi - SLOVENSKE LEGENDY
GTB 100+1 kesek v prirode v Bratislave
Publikováno 16 červen 2010 - 21:24
Maxinoha napsal/a:
Důležité je zrušit zaškrtnutí ve spodní části detailu cartridge (viz. obrázek) u položek:
- Publish Settings
- Active / Inactive
a položky zaškrtnout až po publikaci na geocaching.com
Hmmm. Díky, funguje to přesně tak, jak je popsáno. Jenže já blbec si tohoto fóra před týdnem nevšiml a tak mi dnes jeden kačer na GC28G82 dohrál 17 h před publikací.

Měl jsem obavu, aby si nemysleli, že je keš neaktivní, tak jsem nechal volné jen prostřední volbu, která by podle angl. popisu měla vyhledání zabránit. Není tomu tak. Holt BETA
Příště si to již budu pamatovat!
Publikováno 17 červen 2010 - 8:11

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 17 červen 2010 - 9:57
S474N napsal/a:
FaVeTteam: dohral jakym zpusobem, opravdu nasel finalku nebo se jenom zalogoval na WIG webu?
Zalogoval se v logbooku a vložil do cache coin - což již před vznesením dotazu bylo na GC28G82 zapsáno a doloženo fotkami.
Publikováno 28 duben 2011 - 9:25
Publikováno 28 duben 2011 - 12:00
vlasta_p napsal/a:
Prosím vás, jen bych si chtěl upřesnit správný postup:
1. Vyplnit stránku na wherigo.com, vynechat uvedená zatržítka dole.
2.Upload cartridge (formát .gwz)
3.Počkat na schválení ze strany wherigo.com?
4.Až po schválení od wherigo.com uvedená zatržítka zatrhnout a znovu upload?
5. Co pak? Ihned poté mohu cartridge publikovat na geocaching.com a tím se stává aktivní?
Díky,
Vl.
Bod 3 neexistuje, ze strany wherigo.com zadne schvalovani neprobiha. V tomto momente pouzij odkaz na hru z wherigo.com do klasickeho listingu na gc.com (teda pokud chces publikovat wherigo kes), nezapomen odkaz vlozit do "Related Web Page". Po dokonceni listingu na gc.com jej posli ke schvaleni jako kazdou jinou kes. Po publikaci muzes na wherigo.com zmenit zatrzitka pro zobrazeni hry, aby byla dohledatelna primo na wherigo.com.
to s tema zatrzitkama se dela jenom proto, aby lidi nenasli kesku pres wherigo.com driv, nez bude publikovana na gc.com, protoze Groundspeak proste neni schopny tyto dve veci nejak propojit.
Publikováno 29 duben 2011 - 8:35
Publikováno 29 duben 2011 - 8:43
"ty vaše kešky" jsou mi celkem ukradené :ep
Publikováno 29 duben 2011 - 8:57
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů