Help
Publikováno 24 březen 2006 - 11:39
Díky za každou odpověď...
Publikováno 24 březen 2006 - 14:18
pokud máš tu Topo mapu zaregistrovanou, máš 25-místný kod. Tak ten kod přes MapSource - Utilities - Unlock Map tam vlož.Mám nainstalovaný MapSource 6.10.2 a v něm mapu TOPO 50, kterou jsem dostal k přístroji. Prozatím všechno probíhalo korektně. Teď ale mám v pravém dolním rohu poznámku Map details locked a k mapě se nedostanu. Navíc při každém otevření MapSource mi to píše, že mám mapu znovu odemknout. Tak nevím, máte někdo stejné problémy?
Publikováno 24 březen 2006 - 15:09
Nee, nefunguje to pořád. Dokonce jsem i mapu přeinstaloval a pořád jsou detaily zamčené. Doufám, že to není vlastnsost toho pěkného vánočního dárku.Pište...Mám nainstalovaný MapSource 6.10.2 a v něm mapu TOPO 50, kterou jsem dostal k přístroji. Prozatím všechno probíhalo korektně. Teď ale mám v pravém dolním rohu poznámku Map details locked a k mapě se nedostanu. Navíc při každém otevření MapSource mi to píše, že mám mapu znovu odemknout. Tak nevím, máte někdo stejné problémy?
Publikováno 29 březen 2006 - 13:57
Po tydnu je to vyřešeno s pomoci doktora a jeho přítele v Picodasu:pokud máš tu Topo mapu zaregistrovanou, máš 25-místný kod. Tak ten kod přes MapSource - Utilities - Unlock Map tam vlož.
Tedy nejprve pro jeho odinstalaci (Mapsource) staci v registrech smazat v
HKEY_LOCAL_MACHINE - SOFTWARE strom "GARMIN" a na
pevnem disku adresar "GARMIN". To bohate staci.
A znovu nainstalovat.
Takže to zase chodi a snad to někdy pomůže i někomu jinemu.
Publikováno 24 březen 2006 - 15:18
dej mi na sebe spojeni na mobil ...Nee, nefunguje to pořád. Dokonce jsem i mapu přeinstaloval a pořád jsou detaily zamčené. Doufám, že to není vlastnsost toho pěkného vánočního dárku.
Pište...
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů