Pujceni GPS (Brno 4.-5.6.)
Publikováno 23 květen 2010 - 13:39
Publikováno 23 květen 2010 - 14:53
Já bohužel nejsem v Brna, takže pro mě by bylo vrácení půjčené navigace problematické, protože i když plánuji dojít až do cíle, tak opravdu nevím, jestli dorazím.
PLÁNOVANÉ EVENTY-JSTE ZVÁNI
15.5.-Den kuřete vindaloo
25.11.-Den polévky gazpacho 2014-Praha-web, facebook
Zážitky (nejen z geocachingu) nemusí být nutně dobré... hlavně když jsou intenzivní!
Publikováno 23 květen 2010 - 18:57
Publikováno 23 květen 2010 - 19:09
drastak napsal/a:
jestli jdes sam, hod se s nama do grupy (jestli ti nejde o nejake zarazeni). Jsme skupina "NE" ...
Letos beru cokoliv krome dojiti jako neuspech, natrenovano mam dost, ale stat se muze vsechno
Kazdopadne treba sepotkame nekde na trati
Já už jsem přihlášen ve skupině kfilmuneťáci a čekám, že se ještě přidá kamarád, ten se hlásí vždy na poslední chvíli, takže solo to nebude. Navíc jsem s Johnnym po mailu řešil, abychom startovali někde na začátku, takže přidání k vám asi nepůjde.
Ale každopádně se rád potkám na trati, minulý rok jsme potkali partu kačerů a to se to prima pochodovolo za věčného kecání o plastových krabičkách
Zážitky (nejen z geocachingu) nemusí být nutně dobré... hlavně když jsou intenzivní!
Publikováno 23 květen 2010 - 23:19
Publikováno 23 květen 2010 - 23:27
mudlodcera napsal/a:
Teda vy dva az se setkate na okruhu kolem Brna, tak pokecate o zazitcich z geoBrneni, jak znam Drastacka :-D Hlavne se nezramujte, byla by vas obou skoda
GeoBrnění bylo fajn, tak rád o něm pokecám
Publikováno 24 květen 2010 - 8:38
weri napsal/a:
Já už jsem přihlášen ve skupině kfilmuneťáci a čekám, že se ještě přidá kamarád, ten se hlásí vždy na poslední chvíli, takže solo to nebude. Navíc jsem s Johnnym po mailu řešil, abychom startovali někde na začátku, takže přidání k vám asi nepůjde.
Ale každopádně se rád potkám na trati, minulý rok jsme potkali partu kačerů a to se to prima pochodovolo za věčného kecání o plastových krabičkách
OK ... treba se nekde potkame ... idealne oba v cili )
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů