Garmin za cca 1000KC? či jinné
Vytvořeno od
Rogosak
, kvě 26 2010 20:44
5 odpovědí na toto téma
Publikováno 26 květen 2010 - 20:44
ahoj mám PDA acer n35, ale vidím že to byla špatná koupě. Chtěl bych nějakou jinou navigaci která by sloužila za nízkou cenu, ale zatím si můžu vybrat jen a jen Bédě tedy Garmin Extrex Legend (černobílý). Nevíte o něčem co by mohlo sloužit ke cachingu a nebyl by to šmejd. Prosím nabídněte a rád se ozvu. Cena tedy okolo 1000kč popřípadě více. Váš Rogosak
Publikováno 26 květen 2010 - 23:15
Bud ten Béďa a nebo BT GPS modul k telefonu
###
-------------------------------------------------------
SE C510, NAVILOCK BT - 413, HandyGeocaching Arcao edition
Garmin Vista HCx PRO
Publikováno 27 květen 2010 - 11:41
Kombinaci Legend (Beda) a pda s gczII jsem pouzival pres rok ... ted mam Vistu HCx, a pda mam stale - android telefon na online kesovani a do mesta, v pda s win mobile mam kesovadlo s vylustenyma mysterkama (dva tel proto, ze musim mit zvlast sluzebni) ...
Myslim, ze do zacatku Beda - eTrex Legend staci, poznas, jestli te to natolik chytne, abys kupoval neco drazsiho ...
Zítra je taky den!!!
Garmin Oregon 550 + OSM mapy // iPhone 4 + Geocaching / Alcatel OneTouch 997D Ultra + Geocaching + Locus Pro // ThinkPad R61i + GeoGet // nohy / MHD / Ford C-Max / Trek Fuel EX / koloběžka Bizon
Publikováno 27 květen 2010 - 12:09
S Bédou lovím asi dva roky, je docela použitelný v lukách a v zimě i v lesích. Čerstvé bukové lístky jsou však dekou, skrz kterou satelity nenajde. Tento stav pak vytrvá až do opadání listí. Lov lesních keší v listnatých a smíšených lesích se stává náročnější a jeden pak není jen tupý běžec za šipkou, ale opravdový hledač. Píditel, jak jim říkala Pipi Dlouhá Punčocha …
RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…
Publikováno 28 květen 2010 - 17:29
aha no já nevím. Já mám jinak Blackberry 8310 tak že bych dokoupil Evolve GPS modul? no nevím. zatím díky
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů