Server GC temporarily down
Publikováno 21 December 2010 - 23:41
Publikováno 21 December 2010 - 23:41
Jsem BM a vidím to tamfotrik napsal/a:
dr.vota napsal/a:
tady? GC13D2Pfotrik napsal/a:
wmh napsal/a:
dr.vota napsal/a:
já vidímwmh napsal/a:
Zmizela čísla, kolik lidí má keš na watchlistu.
Netušíte, zda je to bug nebo nová "feature" ?
2 user(s) watching this cache.
Tak to jsi štastnej voyeurJá pořád vidím prd!
Tak ja vas tedy rozsoudim. Vypada to na poradny bug - kolik lidi ma kes ve watchlistu je videt jen u nalezenych kesi.
Zkusmo jsem na ni zalogoval found (snad se owner nebude zlobit) a hned jsem videl, ze jsem "1 of 3 users watching this cache". Po smazani found logu uz to zase nevidim. Mozna to BM nevidi ani po zalogovani nalezu. Kazdopadne found/not found souvislost je asi pekny bug a uz to jdu hlasit.
I bez GPS navigátoru se dá provozovat geocaching (www.drvota.net)
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015
Publikováno 21 December 2010 - 23:43
Werki napsal/a:
dr.vota napsal/a:
...a pokaždé to tam budu ručně kopírovat...to je fakt komfort, i zadarmo drahý
tak pořád lepší než to dělat přes geoget a podobné nástroje kde to taky musíš aktualizovat ručně
Jsem PM a statistiky jsem vypnul. Zustanu u GSAKu. Ty jejich statistiky totiz generuji statistiky z aktualnich parametru kese vcetne typu, obtiznosti a terenu. Ja si nalezy v GSAKu zamykam, aby vse melo atributy, jake to melo v okamziku meho nalezu. Podle jejich D/T tabulky by me chybela 2 policka, coz neni pravda.
Publikováno 21 December 2010 - 23:45
[quote]fotrik napsal/a:
[quote]dr.vota napsal/a:
[quote]fotrik napsal/a:
tady? GC13D2P[/quote]
Zkusmo jsem na ni zalogoval found (snad se owner nebude zlobit) a hned jsem videl, ze jsem "1 of 3 users watching this cache". Po smazani found logu uz to zase nevidim. Mozna to BM nevidi ani po zalogovani nalezu. Kazdopadne found/not found souvislost je asi pekny bug a uz to jdu hlasit.[/quote]
Jsem BM a vidím to tam[/quote]
Aha, pletu si tebe a wmh. Kazdopadne souvislost found/not found plati. Kdybys ji nemel nalezenou, tak pocet lidi na watchlistu nevidis.
Publikováno 21 December 2010 - 23:46

Publikováno 21 December 2010 - 23:47
jak lidi, já se vrátil z hospody a mám půlku bookmarku v háji, ale přibyl nějaká favorit či coSally&eL napsal/a:
...lidi neblbněte - člověk se vrátí z hospody a tady je navíc šest stránek - kdo to má pak číst?

Publikováno 21 December 2010 - 23:48
I bez GPS navigátoru se dá provozovat geocaching (www.drvota.net)
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015
Publikováno 22 December 2010 - 0:05
fotrik napsal/a:
You've been redirected to this page because the site has noticed some unusual activity. You may start using the site after one minute has passed and you have shown that you are human.
Resení místo strasení, me to teda se*e nehorázně...
http://feedback.geoc...ssion?ref=title
Publikováno 22 December 2010 - 0:08
Publikováno 22 December 2010 - 0:21
blackwine napsal/a:
jen taková perlička, nevím, zda to tak má každý: od minulého updatu (a ani po tom dnešním) mi nefunguje e-mailové anoncování logů u mých keší - o své vlastní keši nemám žádné informace, zatímco u cizích keší a trackables, které mám ve watchlistu, je vše v pořádku... na nové funkce se těším, ale takovéhle bugy, to je škoda... ale co, nechme jim čas, nakonec to vychytají...
Musím potvrdit, myslel jsem si, že je to sněhem, že dlouho nikdo nelovil, ale teď koukám, že mi nepřišlo celkem nejméně 10 emailů!
Psal někdo na GS? Přece jen má angličtina není tak dobrá...
Publikováno 22 December 2010 - 3:42
Sally&eL napsal/a:
...lidi neblbněte - člověk se vrátí z hospody a tady je navíc šest stránek - kdo to má pak číst?
to mi povidej :pB)

Publikováno 22 December 2010 - 6:42
mr.mates napsal/a:
Zobrazuje se vám velikost keše v listingu?
Ano.
Publikováno 22 December 2010 - 6:55
Publikováno 22 December 2010 - 7:02
fotrik napsal/a:
mr.mates napsal/a:
Zobrazuje se vám velikost keše v listingu?
Ano.
Aha, chyba objevena, dělal to jeden GM script.
Publikováno 22 December 2010 - 7:03
Grr, Grr... Co zase je???
Nová keš...
Cože? Kdy, kde?
Publikováno 22 December 2010 - 7:05
Takže, pokud jdu na bookmarky z profilu "lists", tak mám jen 1/2 bookmarků, pokud na ně jdu z "manage lists", tak vidím všechny.KaMo_cz napsal/a:
co to tam ty exoti vyváděli? mám v pr*** bookmarky "významné stromy" a "k pramenům", což mě se*** velice! dá se to nějak zachránit nebo doufat že se to zázračně obnoví?
No, mají klucka co dolaďovat.
Publikováno 22 December 2010 - 7:14
Nic není nikdy tak, jak se to zdá.
Publikováno 22 December 2010 - 7:15
Vidím ho tam v pravém horním rohu vedle názvu keše.ssva napsal/a:
Funguje vám ve Firefoxu grafické zobrazení Favorites v listingu cache?
Publikováno 22 December 2010 - 7:23
Už mě to jde...musel jsem zakázat Greasemonkey, restartovat Firefox, pak ale nešlo GC vote, po novém povolení GM a restartu už to jde...je to divočina.mr.mates napsal/a:
Vidím ho tam v pravém horním rohu vedle názvu keše.ssva napsal/a:
Funguje vám ve Firefoxu grafické zobrazení Favorites v listingu cache?
GS server po mě ale chce FURT a FURT opakovaně přihlašovací údaje...s nastavením prohlížeče (Firefox) jsem od včerejška nic nedělal a pamatování hesel na servery mám nastaveno...v MSIE to jde, tam mě ale zase nejde editace Favorites...je to na po...ni.
3 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů