...co je moc to je příliš
Publikováno 06 June 2010 - 22:32

Publikováno 06 June 2010 - 22:41
To se právě kousnout nedá!!! Když ti owner připraví hustou čtyřiceti - šedesátikilometrovou procházku krásným, ale zapeklitým terénem s finálkou nedaleko výchozích souřadnic, kam si téměř dojedeš autemKocovina napsal/a:
Tak vám sem přidám názor obyčejného kačera.
To se snad dá kousnout, ne?

Publikováno 06 June 2010 - 22:51

Publikováno 06 June 2010 - 22:53
dachmh napsal/a:
To se právě kousnout nedá!!! Když ti owner připraví hustou čtyřiceti - šedesátikilometrovou procházku krásným, ale zapeklitým terénem s finálkou nedaleko výchozích souřadnic, kam si téměř dojedeš autemKocovina napsal/a:
To se snad dá kousnout, ne?:(
?
Tak já si říkám, že to owner dělá z důvodu, že se těší na logy lidí, pro které je hustá stokilometrová procházka krásným a zapeklitým terénem příjemným strávením nedělního odpoledne. Těší se na jejich logy a užívá si primárně to, že taková neobvyklá zapeklitost jistě dodala dostatek podnětů k zajímavého popisu celého výletu.
Pokud tam někdo přijede autem a bude se chovat tak, aby krabku pokud možno neošoupal, nic se tím nemění, ne? Takový člověk by stejně na tenhle výlet poctivě nešel a jediné, co to autora stálo, je trocha místa v logbooku a to, že si přečetl TFTC log na netu. I tak si ale říkám, že pro daného motokačera to byl fajn zážitek (možná ne tak, jak si představoval autor, ale rozhodně to lovci zpříjemnilo den) a to je ta malá útěcha pro "okradeného" ownera.
PS: Jen jestli to nebyla (s ohledem na nadhozené kilometry) ironie a já tu na to nereaguju zbytečně

Publikováno 06 June 2010 - 23:06
Kocovina napsal/a:
dachmh napsal/a:
To se snad dá kousnout, ne?:(
?
Tak já si říkám, že to owner dělá z důvodu, že se těší na logy lidí, pro které je hustá stokilometrová procházka krásným a zapeklitým terénem příjemným strávením nedělního odpoledne. Těší se na jejich logy a užívá si primárně to, že taková neobvyklá zapeklitost jistě dodala dostatek podnětů k zajímavého popisu celého výletu.
Pokud tam někdo přijede autem a bude se chovat tak, aby krabku pokud možno neošoupal, nic se tím nemění, ne? Takový člověk by stejně na tenhle výlet poctivě nešel a jediné, co to autora stálo, je trocha místa v logbooku a to, že si přečetl TFTC log na netu. I tak si ale říkám, že pro daného motokačera to byl fajn zážitek (možná ne tak, jak si představoval autor, ale rozhodně to lovci zpříjemnilo den) a to je ta malá útěcha pro "okradeného" ownera.
PS: Jen jestli to nebyla (s ohledem na nadhozené kilometry) ironie a já tu na to nereaguju zbytečně
Není to ironie, myslel jsem to zcela vážně, znám a prošel jsem některé tyto kousky. pro motokačera to asi žádný odvaz nebude, alérbž mu pouze na konto přibude bodík. Pochopitelně owner počítá s logem odpovídajícím zážitkům z cest, v tom máš pravdu, automotokačer bude psát samosebou o hownu

Publikováno 06 June 2010 - 23:19
Publikováno 07 June 2010 - 6:24
derilin napsal/a:
A nešlo by to všechno vyřešit zavedením nové zkratky TFTBC = Thanks for the Bought Cache? ;-)
Šlo by to vyřešit i zkratkou, to je taky možnost, ale já přemýšlela celý víkend a myslím, že jedna možnost tady je.

Sleduji to celý víkend a jsou to většinou starší keše jak rok, nové kešky tam moc nejsou, proto si myslím, že někdo ukradl jen část dat a pokud mu všichni owneři udělají toto, může si své finálky strčita za klobouk.
:)Takže pokus se spojíme a o své kešky se postaráme tímto způsobem a budeme si to hlídat, není pak proč souřadky kupovat.

Deny
Publikováno 07 June 2010 - 6:30

Publikováno 07 June 2010 - 6:57
Garmin Oregon 650 + Topo Czech 2013 Pro & GSAK v8 & Android Locus PRO
GSAK - Google mapy pro Colorado/Oregon, Export pro GeoKuk
Android - Šifrovací pomůcky, Keškoměrka
Publikováno 07 June 2010 - 8:36
Taky jsem si to myslel. A taky pro seznámení s tématem, protože dlouhé listingy tradiček se nečtou. Ale dnes? Mysterky pro mysterky.XiXi_team napsal/a:
Tady je ještě jeden problém. Mysterky se někde zakládaly hlavně kvůli mudloodolnosti.
Publikováno 07 June 2010 - 9:18
Že si mudla koupí/sežene souřadnice, aby ji zničil? :) Aktivita navíc?:)XiXi_team napsal/a:Teď se může stát, že se začnou ničit i keše, ke kterým se mudla težko dostal.
garmin 60CSx | galaxy nexus + locus pro | lumia 640 + geocaching pro
astrolux S1 | convoy S2+ | 2x aurora ak-p7
norco search a.105 '16 | mibo mastr '12 | #fialka '9x
Publikováno 07 June 2010 - 9:20

...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
Publikováno 07 June 2010 - 9:30

Publikováno 07 June 2010 - 9:43

Publikováno 07 June 2010 - 10:11
dr.vota napsal/a:
V ČR je 20000 keší.
Nezdá se, že bys měl vylovené ani úplně všechny tradičky, o lehkých a triviálních multi a mystery ani nemluvě. Podle stavu tvého konta to opravdu na to nevypadá [] Nemusíš luštit, ještě ti zbývá dost tradiček. Tak proč pořád někdo chce likvidovat obtížné hádanky?
Že by mindráky? [;)]
Ze by podle sebe soudim tebe? Me to zase pripada jako hon na virtualni carodejnici a ze si nekdo chce hrat na geocachingovy policajty - mas souradnice? Jak ses k nim dostal, kdo ti je dal? Kdes je ziskal?
Ano, je to prave ona uzkostliva snaha konkretnich jedincu - vzdyt si to tady staci procist, jak z toho par owneru doslova sili a uz behaji nejde po lese a premistuji sve krabicky - co tim dosahnou? Vubec nic. Sam mam take vlastni kese a dokonce minimalne jedne se finalky.com "tykaji" a co stim budu delat? VUBEC NIC. Kdo chce, ten si to odlovi tradicne a kdo nechce, pujde na finale. Rozhodne nebudu poradat nejake inkvizice na ty, co si to odlovi jinak. Je to kazdeho boj, jak k tomu pristoupi.
BTW stejne to same ocekavam od jinych - pokud mi chce nekdo rozslapat GPS, at mi rekne kdy a kde a milerad mu ji tam prinesu.
A jak to chces resit? Udelas si pozorovatelny cestou a budes kazdeho sledovat a spiclovat, aby si to opravdu "poctive" prosel? Kdo si to bude chtit projit, ten si to projde. A kdo ne, tak ne. Proc chces rozhodovat za jine?dachmh napsal/a:To se právě kousnout nedá!!! Když ti owner připraví hustou čtyřiceti - šedesátikilometrovou procházku krásným, ale zapeklitým terénem s finálkou nedaleko výchozích souřadnic, kam si téměř dojedeš autem
:(
?
deny-monika: a co tim vyresis? Na par dni budes mit klid a potom nekdo "just" nahlasi tvoje spravny souradanice. Navic kolik lidi tim nastves, kdyz ty souradnice budou mit vylustene ze supliku a v realu to bude jinde? Zkus se zamyslet komplexne!
Hickos: naprosto to mohu podepsat, ale holt nekdo si chce hrat na PSVB (Pomocnou straz VB) a nekdo ne. S tim proste bohuzel nic neudelame.
Opravdu? Par kusu uz mam odloveno a spis mi to prislo, ze si owner leci nejaky komplex a naopak se predhanel s ostatnimi, kdo vymysli nesmyslnejsi sifru. Samozrejme nemohu toto pausalizovat na vsechno, ale pekna radka takovych je. Navic kdyz to bylo placene, tak si myslis, ze nekdo utratil 2 eura proto, aby ji sel znicit?XiXi_team napsal/a:
Tady je ještě jeden problém. Mysterky se někde zakládaly hlavně kvůli mudloodolnosti. Teď se může stát, že se začnou ničit i keše, ke kterým se mudla težko dostal.

Citecka: ano, hra ma pravidla - smerodatne je to, co je v logbooku. Pokud je zalogovano, tak je zalogovano a TECKA. A pokud ti opravdu tak zalezi na tom, kdo co a jak projde, tak si bud natahni na ruku pasku PSVB a bez si hlidat kese, pripadne rovnou zaloz Geocachingove milice - spojencu tady urcite najdes dost.

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 07 June 2010 - 10:22
...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
Publikováno 07 June 2010 - 10:51
Publikováno 07 June 2010 - 11:04
Publikováno 07 June 2010 - 11:28
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů