...co je moc to je příliš
Publikováno 03 June 2010 - 14:49
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android
Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
PocketDrake - vše potřebné pro (offline) geocaching na PDA (WindowsMobile)
Publikováno 03 June 2010 - 14:51
S474N napsal/a:
Vsak tu dotycnej ani nemusel prochazet. Proste ji vyresil a overil v Evince. Respektive se nemusel logovat a vydelal si 2 ecka, hehe:D
Pokud reaguješ na Mozkovrtku, tak vůbec netušíš, o čem mluvíš.
Tebou navrhovaný postup řešení je zcela mylný.
Publikováno 03 June 2010 - 14:59
Ze me tohle nenapadlo driv! To je naprosto genialni obchodni princip - kupte si za 2€ souradnice, ktery uz davno mate - nebo jsou vase vlastni, at vite, jestli prodavam ty spravny! Tomu rikam propasnuta sance...bella-donna napsal/a:
Každopádně, zvědavost je silná a Osik se chystá ty souřadnice koupit a porovnat.

Delal jsem to pro prachy a pro body - ted uz mam obojiho dost!

(Ale toho mrtvyho kotatka za kazdych 1000 bodu mi je lito a ne ze ne!)
Publikováno 03 June 2010 - 15:10
hplus napsal/a:
Ze me tohle nenapadlo driv! To je naprosto genialni obchodni princip - kupte si za 2€ souradnice, ktery uz davno mate - nebo jsou vase vlastni, at vite, jestli prodavam ty spravny! Tomu rikam propasnuta sance...bella-donna napsal/a:
Každopádně, zvědavost je silná a Osik se chystá ty souřadnice koupit a porovnat.
Si, Háčko, představ, že nejdřív doma řešíš 3 těžké úlohy. Pak jedeš do terénu (jeden je 4.5) pro indicie. A pak zase domů, kde se z toho snažíš vydolovat finálku.
Podle mně je to obtížnost 5/4.5, ale některým lidem se do statistiky víc hodila 4/4.5...

Má nás to odloveno 6.
Ty bys nebyl zvědavý?

Publikováno 03 June 2010 - 15:36
SkiiiL napsal/a:
Odesláno na e-podatelnu ČOIky...
podvodný záměr podnikání nebo klamavé kontaktní informace?
Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 03 June 2010 - 15:54
bella-donna napsal/a:
hplus napsal/a:
Si, Háčko, představ, že nejdřív doma řešíš 3 těžké úlohy. Pak jedeš do terénu (jeden je 4.5) pro indicie. A pak zase domů, kde se z toho snažíš vydolovat finálku.
Podle mně je to obtížnost 5/4.5, ale některým lidem se do statistiky víc hodila 4/4.5...:D:D
.
Má nás to odloveno 6.
Ty bys nebyl zvědavý?
Mne by spíš zajímalo, jak přesně je zaměřena Františkova procházka. Evinka mi souřadnice odsouhlasila, ale i když jsem tam strávila dvakrát skoro hodinu, nic podobného hintu sem neobjevila
Publikováno 03 June 2010 - 16:04
Publikováno 03 June 2010 - 17:07
Publikováno 03 June 2010 - 18:23
Publikováno 03 June 2010 - 19:17
Publikováno 03 June 2010 - 19:40
fanfulik napsal/a:
koukala jsem že moje tam nejsou :-D jestli je někdo chcete, přijímám úplatky za vyzrazení :-D

Publikováno 03 June 2010 - 19:42
posuzuji jednotlivě :-D ale přijímám nabídky na zvážení :-Dmr.mates napsal/a:
fanfulik napsal/a:
koukala jsem že moje tam nejsou :-D jestli je někdo chcete, přijímám úplatky za vyzrazení :-D
:D a co by to mělo být?
:D:D
Publikováno 03 June 2010 - 19:47

a kupodivu tam není ani moje mysterka, která bude zítra publikovánafanfulik napsal/a:

a kupodivu tam není ani moje mysterka, která bude zítra publikovánafanfulik napsal/a:

Publikováno 03 June 2010 - 19:49
všechny souřadnice věnuji za flašku tequily :-Dmr.mates napsal/a:
A jaká je vyvolávací cena? Někde v AbuDabu by to asi byl vembloud?:D
Tady by to mohl být pytlík bombónů. I když někde jsem zaznamelal, že snad je v nabídce zalenina.
Ale až si těma tvýma mysterkama nebudu vědět rady:@ a začnu je luštit před cestou do Žatce, určitě se ozvu.
Publikováno 03 June 2010 - 19:49
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů