dr.vota napsal/a:
Autoři "finalky" jsou ubozí kazišuci, kteří se snaží ostatním zkazit hru.
Ačkoliv se navenek tváří jako naši dobrodinci (dokonce to všechno luštili a dají nám to zadarmo!), je to podobné, jako by vám někdo na začátku filmu nebo knihy řekl, že "vrahem je zahradník".
Jsou to navíc srabi, co se musejí schovávat za smyšlená jména a adresy, protože oni vědí nebo tuší, že to, co dělají, správné není.
Tak ještě jednou...V ČR je 20000 keší.
Nemusíš luštit, ještě ti zbývá dost tradiček. Tak proč pořád někdo chce likvidovat obtížné hádanky?
Že by mindráky?
Vážení vážení, patřím od samého začátku do nepatrného tábora těch, kteří službu na finalky.com považovali za přínos, za alternativu, (i když platit za něco takového mi zrovna moudré nepřišlo - proč platit za něco, co můžu mít zadarmo). A kupodivu, jsem rád, že se tu najdou i jiní, kteří dokážou nahlas říct, že geocaching je pro ně především o výletu od počítače do přírody. Že u PC a googlu stráví už i tak dost svého času a potěšení jim prostě přináší se projít a najít na finálních souřadnicích krabičku. Alternativní metody odlovu tu byly odjakživa, tak proč ta panika ? Na začátku byli tvůrci toho serveru kvůli penězům, teď jsou ti špatní zas....
Dr.Vota - No nevím, když budeš koukat na film, asi těžko budeš vydavateli DVDčka vyčítat, že ti nezakázali přesunout na konec filmu a mrknout rovnou jak ten film dopadne. Vydavateli křížovky taky nebudeš tvrdit, že ti zkazil požitek, když otiskl o dvě strany dál řešení.
! nikdo přeci nelikviduje obtížné hádanky, ať si je kdo chce jak chce luští, obzvlášť pokud mu to přináší potěšení, ať ale autoři těchto hádanek nevyčítají ostatním geocacherům, pokud jejich nadšení a zapálení pro věc nesdílejí. Akceptujte prostě fakt, že na luštění některých těchto super skvělých šifer a rébusu řada lidí nemá buňky, náladu, ani čas... Já osobně nemám rád ani opisování si XY bonusových čísel, abych ve finále zjistil, že nevím kde je mám, či že jsem si nějaké zapomněl opsat, nemám ani rád luštění do šuplíku, obzlášť když se pak souřadnice změní, prostě se rád seberu a vypadnu ven, za nějakým cílem, najít si keš. Tak se stím prosím všichni ti pohoršení smiřte, že pokud se ke mě dostanou nějaké jiné souřadnice s jinou keší, rád si jí odlovím po cestě též, obzvlášť když budu v dané oblasti, dosti vzdálené od mých domovských souřadnic. Pokud místo uložení keše bude stát za to, jistě to dám v logu autorovi vědět. Pokud to bude keš za popelnicí, o to víc by mi bylo zklamáním, ztrácet čas jejím luštěním.
A jestli je to o rozhořčení a závisti, že někdo luštit musel, a jiný luštit nemusí, proto aby si krabičku našel, tak si přiznejte, prvně, tento stav tu již byl dávno, a zadruhé, luštitli jste opravdu pro radost z luštění, nebo proto, abyste nakonec našli krabičku ?

To jsou již pomalu hysterické výlevy tady v tom vláknu, jak tu někdo kazí ownerům jejich práci, hodiny, ach tu dřinu !? Proboha čím ji kazí ? Že ubere místo na zápis v logbooku ? Nebo že jiný geocacher o tu jeho snahu nestojí a rovnou si raděj (v prapůvodním duchu geocachingu) zajde projít ven ?...