Autacek napsal/a:
LudaL napsal/a:
Nebo to je práce tý novinářky, co nás tu sleduje a čeká teď na reakce;)
Novinářky Marty ? :|
To byla ucitelka Marta, ucitelka!

Publikováno 07 June 2010 - 9:48
Autacek napsal/a:
LudaL napsal/a:
Nebo to je práce tý novinářky, co nás tu sleduje a čeká teď na reakce;)
Novinářky Marty ? :|
Publikováno 07 June 2010 - 10:28
amorhop napsal/a:
dělala jsem šipku na začátku května, ne celou dala mi docela zabrat špička a jdna strana protože už nejsem nejmladší. Když už jsem byla dva dny v lese a po cestě jsem nepotkala ani živáčka jen na veřejných cestách cyklisty, myslím že tohle udělal závistivej kačer kdo jiný by se dostal k souřadnicím.
Škoda chtěla jsem se vrátit a dodělat ji celou.
Takovým bych urazila ruce:@
Vin - Lin Team
Publikováno 07 June 2010 - 10:35
vin-lin napsal/a:
amorhop napsal/a:
dělala jsem šipku na začátku května, ne celou dala mi docela zabrat špička a jdna strana protože už nejsem nejmladší. Když už jsem byla dva dny v lese a po cestě jsem nepotkala ani živáčka jen na veřejných cestách cyklisty, myslím že tohle udělal závistivej kačer kdo jiný by se dostal k souřadnicím.
Škoda chtěla jsem se vrátit a dodělat ji celou.
Takovým bych urazila ruce:@
Kdo jiný by se dostal k souřadnicím?......kdokoli kdo se zaregistruje na webu a hotovo. Lidi jsou různí a pokud to někomu tak strašně vadí, tak prostě vynaloží to usilí na to, aby si zjistil kdo to tam chodí po lese s GPS a další info, po té se tam zaregistruje a zlikviduje co se dá....Neříkám, že je tomu tak, nemusí být, možná to opravdu udělal kačer, jen píši alternativu.....
P.S.: Naštěstí my jsme šipku odlovili již v Březnu, tak jsme mohli prožít tento krásný zážitek při výlovu série a to na jeden tah....Doufejme, že se podaří sérii obnovit a že ji nebude nikdo opět ničit......
Publikováno 07 June 2010 - 11:42
Publikováno 07 June 2010 - 11:43
Opi_CZ napsal/a:
Té série je/bude škoda. Máme to prošlé a opravdu to byl 2x důvod vyrazit na celý den do krásných hájů moravských.
Mám obavu, že to ani nemá cenu obnovovat. Jestli někdo likviduje systematicky (jako např. smajlíka), je to 40 vyhozených pixel, protože likvidátor přijde znovu a zase to sebere.
A přemístit to - to je totéž v modrém, akorát pro ownery s tím bude dvojnásobek práce.
Vin - Lin Team
Publikováno 07 June 2010 - 12:29
Opi_CZ napsal/a:Jestli někdo likviduje systematicky (jako např. smajlíka), je to 40 vyhozených pixel, protože likvidátor přijde znovu a zase to sebere.
Publikováno 07 June 2010 - 13:18
Publikováno 07 June 2010 - 13:42
Publikováno 07 June 2010 - 14:37
Publikováno 07 June 2010 - 14:42
Publikováno 07 June 2010 - 14:49
Publikováno 07 June 2010 - 14:58
XiXao02 napsal/a:
Tak šel jsem potom a podle všeho jsem narazil na viníka !
S touto sérii nesouhlasil hned od začátku a ze vší pravděpodobností celou šipku odcizil, až na "U pěti Javorů" kam si netroufl.
Není to žádný vandal, ale spíše naopak, chce uchránit přírodu od nájezdů kačerů.
Nick tu zdělovat nebudu nechcu na něj žalovat, ale má v podstatě pravdu.
Je to smutné, ale šipku bych asi neobnovoval.
Tak alespoň minutu ticha.
Publikováno 07 June 2010 - 15:15
XiXao02 napsal/a:
Není to žádný vandal, ale spíše naopak, chce uchránit přírodu od nájezdů kačerů.
XiXao02 napsal/a:
Je to smutné, ale šipku bych asi neobnovoval.
Publikováno 07 June 2010 - 15:20
XiXao02 napsal/a:
Tak šel jsem potom a podle všeho jsem narazil na viníka !
S touto sérii nesouhlasil hned od začátku a ze vší pravděpodobností celou šipku odcizil, až na "U pěti Javorů" kam si netroufl.
Publikováno 07 June 2010 - 16:00
Publikováno 07 June 2010 - 16:50
Publikováno 07 June 2010 - 16:56
AHA & team napsal/a:
Koukám na to se smutkem. Pár krabiček mám a vím, co je to je udržovat funkční. Obnovit Za šipkou s výhledem, že tentýž zmrd to zase obejde a bude to práce vniveč, to bude chtít hodně nadšení. Chtěl jsem také udělat něco podobného v menším, ale nějak se to přestává jevit jako dobrý nápad.
Publikováno 07 June 2010 - 17:24
Publikováno 08 June 2010 - 19:49
Publikováno 08 June 2010 - 20:06
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů