AddLogsBatch
Publikováno 20 únor 2011 - 12:51
Publikováno 20 únor 2011 - 22:18
Publikováno 21 únor 2011 - 7:53
Publikováno 25 únor 2011 - 21:38
Publikováno 25 únor 2011 - 23:29
madbin napsal/a:
Schvalne ho tam nedavam, je to tak trochu na hrane. GS nerad vidi hromadne stahovani i kdyz makro AddLogs tak nejak tise toleruje...
AddLogs toleruje ve verzi, ktera stajne logy z jedne kese, ale uz ne v te, ktera to udela pro celou databazi. Stejne to bylo s makrem tusim RefreshAllGPX nebo jak se jmenovalo a aktualizovalo stav kesi v cele databazi. Bohuzel. Zbyva mi odlovit jeste asi tisic vylustenych mysterek a od te doby, co nemuzu pouzivat RefreshAllGPX, kdyz kolem nejake davno lustene mysterky jedu, jsem obcas prekvapeny az po neuspesnem hledani, ze uz je treba pul roku v archivu.
Dekuji vsem zakladatelum kesi, kteri se neucastni cim dal silenejsich zavodu, kdo da kes vys nebo vic schova souradnice, a jeste se drzi myslenky privest kolegy na hezke misto a neco mu o nem rict.
Publikováno 26 únor 2011 - 12:21
fotrik napsal/a:
madbin napsal/a:
Schvalne ho tam nedavam, je to tak trochu na hrane. GS nerad vidi hromadne stahovani i kdyz makro AddLogs tak nejak tise toleruje...
AddLogs toleruje ve verzi, ktera stajne logy z jedne kese, ale uz ne v te, ktera to udela pro celou databazi. Stejne to bylo s makrem tusim RefreshAllGPX nebo jak se jmenovalo a aktualizovalo stav kesi v cele databazi. Bohuzel. Zbyva mi odlovit jeste asi tisic vylustenych mysterek a od te doby, co nemuzu pouzivat RefreshAllGPX, kdyz kolem nejake davno lustene mysterky jedu, jsem obcas prekvapeny az po neuspesnem hledani, ze uz je treba pul roku v archivu.
V GSAKu je funkce na aktualizování statusu, jen se bohužel musí cachešky procházet po jedné. Ale můžeš na to zkusit použít i GJ (já to tak dělám)
Publikováno 26 únor 2011 - 12:29
Publikováno 26 únor 2011 - 15:16
Dekuji vsem zakladatelum kesi, kteri se neucastni cim dal silenejsich zavodu, kdo da kes vys nebo vic schova souradnice, a jeste se drzi myslenky privest kolegy na hezke misto a neco mu o nem rict.
Publikováno 26 únor 2011 - 15:53
fotrik napsal/a:
@zlost: protoze je to rucni prace navic. tohle makro udelalo nekde na pozadi praci za me.
rucni prace byla napsat ten kousek do procmailu a kousek phpka - vsehovsudy par radku. ted uz si to dela vsechno hezky samo a o nic se starat nemusim..
a kdybys tek kousek .procmailrc chtel, staci rict
Publikováno 12 březen 2011 - 13:30
Publikováno 12 březen 2011 - 13:47
To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...
-----------------------------------------------------------------------
Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....
Publikováno 12 březen 2011 - 14:16
Publikováno 13 březen 2011 - 10:39
Publikováno 13 březen 2011 - 11:57
Hamerinski napsal/a:
Hmm zajímavé, nejnovější verze makra a musím to tam doplňovat ručne... .
Co mas na mysli?
Publikováno 13 březen 2011 - 14:22
Publikováno 13 březen 2011 - 15:08
Publikováno 05 květen 2011 - 0:48
Publikováno 05 květen 2011 - 16:02
puczmeloun napsal/a:
Se zmenou na serveru nefunguje (bohuzel predpokladane) i toto macro. Prosím prosím o update...
To musis pockat nez vyjde nove klasicke makro AddLogs, teprve pak je mozne delat upravy na batch
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů