Přejít na obsah

Fotka

Geoget - Neznámý listing bodu!

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
13 odpovědí na toto téma

#1 Beranci

Beranci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 115 příspěvků(y)

Publikováno 25 June 2010 - 21:37

Kdyz postupuju podle navodu pro Basic member, tak mi Geoget pise "Neznámý listing bodu!", presto, ze importuju vsechno. Co delam blbe?
  • 0

#2 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11450 příspěvků(y)

Publikováno 25 June 2010 - 23:46

a opravdu jsi stahnul i listing te kese a ne jen zakladni informace?
  • 0

#3 Beranci

Beranci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 115 příspěvků(y)

Publikováno 27 June 2010 - 16:48

Ano, mam stazeny listing, v Exploreru: Ulozit jako ... jen html.
  • 0

#4 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11450 příspěvků(y)

Publikováno 27 June 2010 - 17:31

Ukladani v Exploreru nefunguje spravne - Explorer neuklada HTML tak jak jej dostal ze serveru, ale znici jej. Je potreba pouzit libovolny jiny prohlizec nez Explorer.
  • 0

#5 fremen.cz

fremen.cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2681 příspěvků(y)

Publikováno 19 September 2010 - 14:17

nenašel jsem žádné obecné téma o GeoGetu tak to hodím sem, jelikož je dotaz tomuto nejblíže... do prázdné DTB jsem si stáhl přes GJ kešky v určitém perimetru od bodu, co mi vrtá hlavou je to, proč mám o jednu cache viditelnou méně jak je staženo v DTB - viz přílohový obrázek (waypointy jsou OK, mám vyplá parkoviště)
  • 0

Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -

#6 zlicinaci

zlicinaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1867 příspěvků(y)

Publikováno 19 September 2010 - 14:27

fremen.cz napsal/a:
nenašel jsem žádné obecné téma o GeoGetu tak to hodím sem, jelikož je dotaz tomuto nejblíže...

do prázdné DTB jsem si stáhl přes GJ kešky v určitém perimetru od bodu, co mi vrtá hlavou je to, proč mám o jednu chache viditelnou méně jak je staženo v DTB - viz přílohový obrázek (waypointy jsou OK, mám vyplá parkoviště)

Není to třeba event, jiný stát či tak něco? Podívej se, zda filtrem vybíráš opravdu všechny kešky z databáze.
  • 0
Samsung Galaxy mini II ( Nokia microSDHC 8GB ) + Nokia LD-3W, Pou / Sygic / aDrake / Locus / WhereYouGo
a na hraní k tomu ještě PDA Pocket LOOX N560 + OziExplorerCE 2.31, Wherigo player, vše zpracováno programem GeoGet.
Systémy a programy se nechovají náhodně, chovají se zcela chaoticky. (Medvídek, 2006)
Pište prosím do svých logů čas, zajímá mě, s kým jsem se minul. Dík.

#7 fremen.cz

fremen.cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2681 příspěvků(y)

Publikováno 19 September 2010 - 15:29

je to defaultní filtr a vypnuto je pouze Parking waypoint, tím jsem si jist
  • 0

* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -

#8 zlicinaci

zlicinaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1867 příspěvků(y)

Publikováno 19 September 2010 - 15:56

V defaultním filtru se tuším nezobrazují archivované kešky.
  • 0
Samsung Galaxy mini II ( Nokia microSDHC 8GB ) + Nokia LD-3W, Pou / Sygic / aDrake / Locus / WhereYouGo
a na hraní k tomu ještě PDA Pocket LOOX N560 + OziExplorerCE 2.31, Wherigo player, vše zpracováno programem GeoGet.
Systémy a programy se nechovají náhodně, chovají se zcela chaoticky. (Medvídek, 2006)
Pište prosím do svých logů čas, zajímá mě, s kým jsem se minul. Dík.

#9 fremen.cz

fremen.cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2681 příspěvků(y)

Publikováno 19 September 2010 - 17:20

taky ne... v jiné DTB mám archivované a ukazují se... faaaakt mi to vrtá hlavou...
  • 0

#10 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11450 příspěvků(y)

Publikováno 19 September 2010 - 17:24

Ale hlavne, rozhodne je lepsi zalozit nove tema, nez vytahovat na svetlo tema stare, a davat do nej novy dotaz. To je jedno ze zakladnich pravidel chovani na kazdem diskuznim serveru.
  • 0

#11 fremen.cz

fremen.cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2681 příspěvků(y)

Publikováno 19 September 2010 - 17:52

tak mne napadlo... nemuže to být PMO krabka? zase ale na druhou stranu, aspon nějak bych ji viděl ne? :|
  • 0

#12 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11450 příspěvků(y)

Publikováno 19 September 2010 - 18:04

ten obrazek znamena, ze jedna keska proste nesplnuje zadany filtr. Tak se podivej, co mas odfiltrovano. Ve vychozim stavu jsou odfiltrovany vsechny eventove cache a kese, ktere nemaji souradnice (tedy jsou nekompletne stazene...)
  • 0

#13 fremen.cz

fremen.cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2681 příspěvků(y)

Publikováno 19 September 2010 - 18:22

vida ji potvoru bez souřadnic! díky... GC245E2
  • 0

#14 medwyn_cz

medwyn_cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1397 příspěvků(y)

Publikováno 19 September 2010 - 20:31

A navic je dotaz v uplne spatne casti fora, tohle patri do sekce GeoGet. Keska je PMO, problem vyresen.
  • 0

2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama