Mám dotaz na kačerstvo . Byl jste někdo na brigádě v UK na sbírání ovoce? Jaké máte zkušenosti? Máte i nějaké kontakty? Díky za odpovědi. Hledám jen něco na 2 až 3 týdny a pak bych za vydělané peníze chtěl cestovat v UK.
Sbírání ovoce v UK
Vytvořeno od
Tomaaas
, Jul 21 2010 19:57
4 odpovědí na toto téma
Publikováno 22 July 2010 - 6:23
Já přímo ne, ale ségra jo. měli tam bejt dva měsíce a po osmi dnech se vraceli domů. Zaplatila za to nehorázný prachy agentuře, která s ní pěkně vydrbala. Jela sbírat jahody, ale po příletu se dozvěděla, že jsou jahody vytopený, tak je poslali do nějaké drůbežárny, kde by dělali dva dny v týdnu. Ubytování prej hodně špatný no prostě děs. Navíc by si nevydělala ani na to co do toho vrazila cca 30000 Kč.
Publikováno 22 July 2010 - 11:03
Kámoši byli vloni na malinách ve skotsku.Odsud kontaktovali farmu, ty jim řekli, že můžou. Čistýho si tama ale vydělali asi jen 30 000 a po nákoupení krámů si domů nedovezli skoro nic. Letos tam jsou znova, takže si jim tam asi líbilo, ale je to s tím, že přijedeš na farmu a buď maj místo nebo jedeš na jinou. Vracet se nemá cenu, páč neznám nikoho, kdo by jinou práci nesehnal(teda před pár lety, teď to je jiný)
Publikováno 22 July 2010 - 16:05
Mě nejde samozřejmně o to si vydělat, stačí, když odjedu s nulou ve výsledku. Chci protrénovat angličtinu a cestovat.
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů