Přejít na obsah

Fotka

Kdo kde potkal kačera?

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1274 odpovědí na toto téma

#761 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 980 příspěvků(y)

Publikováno 29 srpen 2012 - 8:13

Předpovědi počasí jsou naprosto přesné. Jen ten datum k tomu počasí většinou netrefí. Kolega mi říkal o spoluvojákovi meterologovi na letišti, který měl předpovědi přesné 6 dní v týdnu. Netrefil se pravidelně ve čtvrtek. Ten den se létalo a musel to psát předem.
  • 0

#762 Aviatik

Aviatik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 136 příspěvků(y)

Publikováno 29 srpen 2012 - 8:25

hauskaa napsal/a:
Nevím, ale třeba Novinky celkem pravidelně píšou dost protichůdné články. V pondělí napíšou, že do středy bude hnusně a pak budou tropy. V úterý jsou tropy a ve středu napíšou, že se máme od čtvrtka připravit na přívalové deště. Tak nevim, co si z toho jako uživatel mám vybrat. :-)

Někdy se dá počasí celkem spolehlivě předpovědět na 3-4 dny dopředu. Někdy ani na 24 hodin.
  • 0
Ej vy mé krabičky z umělé hmotičky!

#763 LukasX

LukasX

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 387 příspěvků(y)

Publikováno 29 srpen 2012 - 8:27

Nevím, ale třeba Novinky celkem pravidelně píšou dost protichůdné články. V pondělí napíšou, že do středy bude hnusně a pak budou tropy. V úterý jsou tropy a ve středu napíšou, že se máme od čtvrtka připravit na přívalové deště. Tak nevim, co si z toho jako uživatel mám vybrat. :-)

Vim, ze to je offtopic, ale neni ono nejlepsi se naucit trochu cist pocasi sam? Ono kdyz hlasi pocasi pro celou republiku, tak je jasne - nekde to proste vyjde, jinde ne. Po letech co nemam televizi jsem se naucil vychazet z Aladina na den dopredu a radaru na hodiny dopredu a mam velmi, ale velmi presnou predpoved. A hlavne naprosto presne pro misto kde budu. Napriklad doma (Vsetin) vychazim spis ze Slovenskeho Aladina, protoze ten cesky je taky trochu Pragocentricky a pro okrajove casti trochu nepresnejsi.
  • 0
Venku prší nebo všechny krabky odlovené? Začtěte se do Tesaříka a můžete začít sami tvořit nejen originální kešky...

#764 Tranicka

Tranicka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 148 příspěvků(y)

Publikováno 29 srpen 2012 - 10:21

hauskaa napsal/a:

Tranicka napsal/a:

hauskaa napsal/a:

Tranicka napsal/a:
Kdo nám parkuje v Praze - Komořanech před zámečkem ČHMÚ? Modrá Felda PZK... s ještěrkou na zadku :-)

Ty děláš na ČHMÚ? :D Dášu mám rád. Vždycky to konkrétní počasí, které nahlásí, spolehlivě vím, že nebude. :D Jo, trochu se podle toho orienovat dá...

Tos byl ty nebo to byl jen zvídavý dotaz? :-) Musím Tě zklamat, ale Dáša na našem ústavu nepracuje... Doporučuji sledovat televizi, kde jsou odborníci a ne manekýnky, ti první vědí o čem mluví a většinou mají pravdu :-P

To byl skutečně jen zvídák, já s Prahou nic nechcu mět.. :-)
Ale když vezmu film Nestyda, tak tam Jirka Macháček dělá rosničku. Prý "spolehlivost předpovědi je cca 40%" "No tak budem hlásit počasí opačné, kde je pravděpodobnost 60%". :)

Jen v krátkosti, je to na delší povídání a bylo by to hodně OT ;)
Předpověď nebude nikdy přesná na 100%, na druhý den je přesnost lehce přes 90%. Mluvím o ČHMÚ. Ne všechna média ale berou data právě od ČHMÚ, takže doporučuji sledovat nejenom předpověď, ale i zdroj dat :)

A pořád nevím, kdo nám tu parkoval B)
  • 0

#765 malaveverka

malaveverka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 284 příspěvků(y)

Publikováno 29 srpen 2012 - 12:52

Kdopak to jezdí s Toyotou Yaris jedné autoškoly, která sídlí v Dejvicích v Zikově ulici? Najednou se jí na zadku objevila žlutá ještěrka... ;)
  • 0

Oregon 450
Alligator S4700 Duo + c:geo

bílé geovozidlo Hyundai i20 s modrou ještěrkou

#766 l_ucie

l_ucie

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 135 příspěvků(y)

Publikováno 29 srpen 2012 - 17:45

Dnes na Skácelově ulici v Brně - bílý firemní tansporter s modrou ještěrkou na pátých dveřích. Poslední dobou v Brně: bílý favorit s modrou ještěrkou (Bystrc), bílý duster s bílou ještěrkou (Bystrc), vínový C-max (Bystrc), zelená felicia (Stará Osada) + dva vozy v autobazaru, které měly ještěrku pořád na zadku. Přijde mi, že prakticky není den, abych nějakou ještěrku nepotkala. :-)
  • 0

#767 YanekR

YanekR

YanekR

• Members
  • PipPipPip
  • 276 příspěvků(y)

Publikováno 29 srpen 2012 - 18:11

Kohopak to asi je? Ja to sice vim ale schvalne zda si pozná svoje auto :-) parkuje kousek od naseho panelaku v Rakovníku kazdy den :-)

Přiložené miniatury

• dsc_0228.jpg

• 0

Premium Member + Sony Ericsson ST17i Xperia Active + Garmin GLO + Locus Pro + addon geocaching

Škoda Felicia 1.3 MPi LPG / Jawa 50-23 Mustang / Simson SR 50 / Kostka HILL CROSS

#768 Karhu Team

Karhu Team

Member

• Members
  • PipPip
  • 14 příspěvků(y)

Publikováno 30 srpen 2012 - 22:43

Nejrychlejší kačeři u nás startují zítra na populární Barum Rally ve Zlíně a vy máte možnost si až do neděle zalogovat jejich trackovatelnou Dalmatýnku Škoda Fabia S2000.
http://www.geocachin...0e-887f2de3aec8
Vložený obrázek
  • 0

#769 martinracek26

martinracek26

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 971 příspěvků(y)

Publikováno 31 srpen 2012 - 7:24

HloupyHonzaCZ napsal/a:
Kohopak to asi je? Ja to sice vim ale schvalne zda si pozná svoje auto :-) parkuje kousek od naseho panelaku v Rakovníku kazdy den :-)

Že by moje? :D
  • 0

#770 Bruca

Bruca

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 248 příspěvků(y)

Publikováno 31 srpen 2012 - 8:09

Karhu Team napsal/a:

populární Barum Rally ve Zlíně

ti myslím dám "populární" :@

taky máš tak díravý výfuk, že zní hůř než stará stodvacítka s rezavým výfukem? můžu ti případně přispět pětikačku, ať si můžeš ty ďoury zavařit ? kdo tady ten kravál má poslouchat? Egzoti :D

EDIT: zajímavé to bude, jestli vám během závodu pípne nová keš :D
  • 0
jsem kačer teoretik a nestydím se za to :-)))) PS: fšak já to srovnám. jen netuším kdy ;-)

#771 mimaci

mimaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 207 příspěvků(y)

Publikováno 31 srpen 2012 - 9:21

joey59 napsal/a:
19.8. na parkovišti v Peci pod Sněžkou pod centrem Relax (bobová dráha)

Lepší jsou trackovatelná, to se pozná hned, kdo to byl :P

Stáli jsme tam celý den, tak jsem čekal, jestli si nás někdo všimne....:P:D
  • 0
...na konci pouti najdeš tajnou schránku, která odpoví Ti na hádanku ...
Radek + Míša + Kuba = MIMÁCI

#772 Dr.hu

Dr.hu

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 88 příspěvků(y)

Publikováno 04 září 2012 - 17:12

Kdopak to dnes v Brně na černovické terase, předjížděl předemnou autoškolu přes plnou čáru? :D
  • 0
Rovnou za nosem či za šipkou?

#773 Dr.hu

Dr.hu

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 88 příspěvků(y)

Publikováno 05 září 2012 - 18:55

Dr.hu napsal/a:
Kdopak to dnes v Brně na černovické terase, předjížděl předemnou autoškolu přes plnou čáru? :D

Tak kdo to včera byl????
  • 0

#774 roco888

roco888

Member

• Members
  • PipPip
  • 21 příspěvků(y)

Publikováno 06 září 2012 - 15:49

Tak kačírci, kdopak to má takto nepřehlédnutelně označené své geovozítko? Dnes bylo v Peckově ulici v Karlíně.

Přiložené miniatury

• octavia_kacer.jpg

• 0

#775 Pan Pctros

Pan Pctros

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 147 příspěvků(y)

Publikováno 06 září 2012 - 18:25

Dr.hu napsal/a:

dodavka?
  • 0
Rozhodne odeme necekejte nic rozumnyho

#776 St&nda

St&nda

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 329 příspěvků(y)

Publikováno 06 září 2012 - 20:04

Včera ráno jsem si to takhle hasil do práce (praha-strašnice) a co jsem cestou všechno nepotkal..... :)

Přiložené miniatury

• kolaz.jpg

• 0

#777 Dr.hu

Dr.hu

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 88 příspěvků(y)

Publikováno 08 září 2012 - 15:13

Pan Pctros napsal/a:

Dr.hu napsal/a:

dodavka?

Ne ne, červený osobní automobil :)
  • 0

#778 Aviatik

Aviatik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 136 příspěvků(y)

Publikováno 08 září 2012 - 19:44

Při objíždění stagí GC3JHZ3 se na okraji Tuhaně sešla dvě geovozidla. Moje je to kolo :)

Přiložené miniatury

• dsc_8019gc.jpg

• 0
Ej vy mé krabičky z umělé hmotičky!

#779 St&nda

St&nda

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 329 příspěvků(y)

Publikováno 08 září 2012 - 21:14

Kdo se byl dnes podívat v Černuci na truck-trialu? ;) Stříbrná combi fabka s ještěrkou a pavoukem 6U1 a zrovna tak honda 2AK s ještěrkou... S takovou tatrou upravenou pro truck-trial by se dal odlovit i terén 3,5-4 drive-in, ale příroda by zaplakala... :(

Přiložené miniatury

• cernuc.jpg

• 0

#780 YanekR

YanekR

YanekR

• Members
  • PipPipPip
  • 276 příspěvků(y)

Publikováno 09 září 2012 - 7:17

St&nda napsal/a:
Kdo se byl dnes podívat v Černuci na truck-trialu? ;) Stříbrná combi fabka s ještěrkou a pavoukem 6U1 a zrovna tak honda 2AK s ještěrkou... S takovou tatrou upravenou pro truck-trial by se dal odlovit i terén 3,5-4 drive-in, ale příroda by zaplakala... :(

tak v cernuci jsem byl taky na trucktrialu ale uplne jsem zapomel koukat po jesterkach :-(
  • 0

Premium Member + Sony Ericsson ST17i Xperia Active + Garmin GLO + Locus Pro + addon geocaching

Škoda Felicia 1.3 MPi LPG / Jawa 50-23 Mustang / Simson SR 50 / Kostka HILL CROSS

7 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 7 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama