Kdo kde potkal kačera?
Publikováno 29 srpen 2012 - 8:13
Publikováno 29 srpen 2012 - 8:25
Někdy se dá počasí celkem spolehlivě předpovědět na 3-4 dny dopředu. Někdy ani na 24 hodin.hauskaa napsal/a:
Nevím, ale třeba Novinky celkem pravidelně píšou dost protichůdné články. V pondělí napíšou, že do středy bude hnusně a pak budou tropy. V úterý jsou tropy a ve středu napíšou, že se máme od čtvrtka připravit na přívalové deště. Tak nevim, co si z toho jako uživatel mám vybrat. :-)
Publikováno 29 srpen 2012 - 8:27
Vim, ze to je offtopic, ale neni ono nejlepsi se naucit trochu cist pocasi sam? Ono kdyz hlasi pocasi pro celou republiku, tak je jasne - nekde to proste vyjde, jinde ne. Po letech co nemam televizi jsem se naucil vychazet z Aladina na den dopredu a radaru na hodiny dopredu a mam velmi, ale velmi presnou predpoved. A hlavne naprosto presne pro misto kde budu. Napriklad doma (Vsetin) vychazim spis ze Slovenskeho Aladina, protoze ten cesky je taky trochu Pragocentricky a pro okrajove casti trochu nepresnejsi.Nevím, ale třeba Novinky celkem pravidelně píšou dost protichůdné články. V pondělí napíšou, že do středy bude hnusně a pak budou tropy. V úterý jsou tropy a ve středu napíšou, že se máme od čtvrtka připravit na přívalové deště. Tak nevim, co si z toho jako uživatel mám vybrat. :-)
Publikováno 29 srpen 2012 - 10:21
hauskaa napsal/a:
To byl skutečně jen zvídák, já s Prahou nic nechcu mět.. :-)Tranicka napsal/a:
hauskaa napsal/a:
Ty děláš na ČHMÚ? Dášu mám rád. Vždycky to konkrétní počasí, které nahlásí, spolehlivě vím, že nebude. Jo, trochu se podle toho orienovat dá...Tranicka napsal/a:
Kdo nám parkuje v Praze - Komořanech před zámečkem ČHMÚ? Modrá Felda PZK... s ještěrkou na zadku :-)
Tos byl ty nebo to byl jen zvídavý dotaz? :-) Musím Tě zklamat, ale Dáša na našem ústavu nepracuje... Doporučuji sledovat televizi, kde jsou odborníci a ne manekýnky, ti první vědí o čem mluví a většinou mají pravdu :-P
Ale když vezmu film Nestyda, tak tam Jirka Macháček dělá rosničku. Prý "spolehlivost předpovědi je cca 40%" "No tak budem hlásit počasí opačné, kde je pravděpodobnost 60%".
Nevím, ale třeba Novinky celkem pravidelně píšou dost protichůdné články. V pondělí napíšou, že do středy bude hnusně a pak budou tropy. V úterý jsou tropy a ve středu napíšou, že se máme od čtvrtka připravit na přívalové deště. Tak nevim, co si z toho jako uživatel mám vybrat. :-)
Jen v krátkosti, je to na delší povídání a bylo by to hodně OT
Předpověď nebude nikdy přesná na 100%, na druhý den je přesnost lehce přes 90%. Mluvím o ČHMÚ. Ne všechna média ale berou data právě od ČHMÚ, takže doporučuji sledovat nejenom předpověď, ale i zdroj dat
A pořád nevím, kdo nám tu parkoval
Publikováno 29 srpen 2012 - 12:52
Oregon 450
Alligator S4700 Duo + c:geo
bílé geovozidlo Hyundai i20 s modrou ještěrkou
Publikováno 29 srpen 2012 - 17:45
Publikováno 29 srpen 2012 - 18:11
Premium Member + Sony Ericsson ST17i Xperia Active + Garmin GLO + Locus Pro + addon geocaching
Škoda Felicia 1.3 MPi LPG / Jawa 50-23 Mustang / Simson SR 50 / Kostka HILL CROSS
Publikováno 30 srpen 2012 - 22:43
http://www.geocachin...0e-887f2de3aec8
Publikováno 31 srpen 2012 - 7:24
Že by moje?HloupyHonzaCZ napsal/a:
Kohopak to asi je? Ja to sice vim ale schvalne zda si pozná svoje auto :-) parkuje kousek od naseho panelaku v Rakovníku kazdy den :-)
Publikováno 31 srpen 2012 - 8:09
Karhu Team napsal/a:
populární Barum Rally ve Zlíně
ti myslím dám "populární" :@
taky máš tak díravý výfuk, že zní hůř než stará stodvacítka s rezavým výfukem? můžu ti případně přispět pětikačku, ať si můžeš ty ďoury zavařit ? kdo tady ten kravál má poslouchat? Egzoti
EDIT: zajímavé to bude, jestli vám během závodu pípne nová keš
Publikováno 31 srpen 2012 - 9:21
joey59 napsal/a:
19.8. na parkovišti v Peci pod Sněžkou pod centrem Relax (bobová dráha)
Lepší jsou trackovatelná, to se pozná hned, kdo to byl
Stáli jsme tam celý den, tak jsem čekal, jestli si nás někdo všimne....
Radek + Míša + Kuba = MIMÁCI
Publikováno 04 září 2012 - 17:12
Publikováno 05 září 2012 - 18:55
Tak kdo to včera byl????Dr.hu napsal/a:
Kdopak to dnes v Brně na černovické terase, předjížděl předemnou autoškolu přes plnou čáru?
Publikováno 06 září 2012 - 15:49
Publikováno 06 září 2012 - 18:25
dodavka?Dr.hu napsal/a:
Kdopak to dnes v Brně na černovické terase, předjížděl předemnou autoškolu přes plnou čáru?
Publikováno 06 září 2012 - 20:04
Publikováno 08 září 2012 - 15:13
Ne ne, červený osobní automobilPan Pctros napsal/a:
dodavka?Dr.hu napsal/a:
Publikováno 08 září 2012 - 21:14
Publikováno 09 září 2012 - 7:17
St&nda napsal/a:
Kdo se byl dnes podívat v Černuci na truck-trialu? Stříbrná combi fabka s ještěrkou a pavoukem 6U1 a zrovna tak honda 2AK s ještěrkou... S takovou tatrou upravenou pro truck-trial by se dal odlovit i terén 3,5-4 drive-in, ale příroda by zaplakala...
tak v cernuci jsem byl taky na trucktrialu ale uplne jsem zapomel koukat po jesterkach :-(
Premium Member + Sony Ericsson ST17i Xperia Active + Garmin GLO + Locus Pro + addon geocaching
Škoda Felicia 1.3 MPi LPG / Jawa 50-23 Mustang / Simson SR 50 / Kostka HILL CROSS
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů