Novinky v oficiálním katalogu CWG - Nové fotky a CWG v katalogu
Publikováno 17 září 2010 - 11:30
Publikováno 17 září 2010 - 12:52
Samozřejmě čekám, protože zařazení do katalogu nějakou dobu trvá. Ale některé mám již cca 5 měsíců a stále nevím, jestli v katalogu nejsou protože je tam majitel neposlal, nebo že ho JPAgeo z nějakého důvodu odmítl zařadit.
Možná by se ta databáze dala rozšířit právě o tyto CWG. Nebo to mít někde úplně vedle. Mně by pomohlo, kdybych věděl, že toto CWG nikdy v katalogu nebude, a já bych s ním podle toho naložil.

to maxinoha: vidím, že chybí foto CWG 1.Teplického cykloeventu. Pomohlo by Ti, kdybych vyfotil a poslal Ti obrázek? Jaké mají být parametry toho obrázku?
Publikováno 17 září 2010 - 12:58
PLAJ family napsal/a:
to maxinoha: vidím, že chybí foto CWG 1.Teplického cykloeventu. Pomohlo by Ti, kdybych vyfotil a poslal Ti obrázek? Jaké mají být parametry toho obrázku?
Ja uz mu par fotek posilala pres leteckou postu (i ten cykloevent) a zatim si je nestahl, tak ma asi jen moc prace, vydrz

Publikováno 17 září 2010 - 21:10
Mám jen jednu prosbu. Nebylo by možné přidat přímý odkaz na mou sbírku bez nutnosti přihlášení (třeba něco jako "http://www.svetgc.cz...ections/<nějaké strašné ID>" ), abych si mohl do profilu místo složitýho exportování sbírky a začleňování do ostatních částí už tak dost složitě vznikajícího profilu dát jednoduše jen odkaz...?
Moje štěstí by dostoupilo vrcholu

Předem díky...
Publikováno 27 září 2010 - 18:45
Publikováno 27 září 2010 - 20:01
Publikováno 27 září 2010 - 20:15

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 27 září 2010 - 20:20
Publikováno 27 září 2010 - 23:49
Publikováno 28 září 2010 - 9:52
Publikováno 28 září 2010 - 11:06

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Publikováno 28 září 2010 - 11:34
S474N napsal/a:
Mel bych jeden konkretni dotaz na autora - protoze tema se honosi "oficialnim katalogem". Jak to v realu je? Ktery z katalogu je opravdu ten spravny? Zajimave je, ze napriklad v Maxinohove je jiz fotka meho CWG pekne dlouho a v tomto nikoliv.
Ptam se ale z jineho problemu - autorum skriptu zpracovavajici zautomatizovane CWG pro dalsi potreby (statistiky v profilu, aj.) cini toto "roztristeni" docela problemy a chtelo by to konecne tuto vec vyresit jednou provzdy.
O stranku z5 to maxinoha vysvetluje....
NE, ne, ne. Databáze CWG není oficiální katalog !!!
JPAgeo přiděluje katalogové čísla a na jeho bedrech je ta mravenčí práce s dohledáním komu které CWG vlastně patří a vše pečlivě zapisuje do exel tabulky, kterou si může každý stáhnout. Vzledem k velkému množství CWG v poslední době již ale nestihá se starat o webový katalog.
Cz.nemo hostuje a spravuje webovou prezentaci oficiálního katalagu.
Já jsem vytvořil původně jen databazi CWG pro program MoZiGo a následně se začala využívat ve více programech + bonus je jinak řešené webové zobrazování a třídění seznamů CWG.
To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...
-----------------------------------------------------------------------
Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....
Publikováno 28 září 2010 - 11:36
Publikováno 28 září 2010 - 11:58
polerok napsal/a:
A z jineho soudku..... Planuje autor katalogu pridani ficury, ktera by importovala obrazky mych CWG ve sbirce na muj profil? Pripadne by stacilo vyhodit interne URLka s obrazky ktere CWG tam mam a prislusnymi tagy....
O stránku z5 to cz. nemo vysvětluje

Export vlastní sbírky v html (použitelný i na geocaching.com) bude snad co nejdřív. Musím vyzkoušet co geocaching.com zvládne.
Publikováno 28 září 2010 - 12:00
plavcik napsal/a:
polerok napsal/a:
A z jineho soudku..... Planuje autor katalogu pridani ficury, ktera by importovala obrazky mych CWG ve sbirce na muj profil? Pripadne by stacilo vyhodit interne URLka s obrazky ktere CWG tam mam a prislusnymi tagy....
O dvě stránky z5 to cz. nemo vysvětluje:
Export vlastní sbírky v html (použitelný i na geocaching.com) bude snad co nejdřív. Musím vyzkoušet co geocaching.com zvládne.
A vis co je nejlepsi? Ze uz jsem to cetl 2x a uplne jsem to vypustil z palice

Publikováno 28 září 2010 - 12:49
Takze mam tomu rozumet tak, ze toto neni oficialni JPA katalog?
http://www.gc-plzen....g2001-2500.html

Publikováno 29 září 2010 - 17:11
Publikováno 29 září 2010 - 17:16
Na to je tady zcela jiné vlákno :@tabacek napsal/a:
Chtel jsem se zeptat, jakou mate zkusenost s kvalitou vypalenych CWG, me dnes dorazily a jsem mirne rozladen.. Diky za reakce
Publikováno 29 září 2010 - 17:38
Abych byl konkrétní je to tohle vláknosobikovi napsal/a:
http://www.geocachin...884#post_222884
ale piš opatrně, už je druhý ...

Publikováno 29 září 2010 - 19:08
Na geocaching.com bylo nalezeno vice uzivatelu
* Nepodarilo se najit uzivatele Fénix na geocaching.com
* Zpráva nebyla odeslána
?
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů