petulinka1 napsal/a:
...na jednu stranu to nas Cechy se*e...
A proc tedy pises bez diakritiky tady na foru? Me je to treba uplne jedno. Na internetu to beru jako beznou vec. Stvalo by mne to treba u knihy.
Publikováno 20 April 2011 - 20:47
petulinka1 napsal/a:
...na jednu stranu to nas Cechy se*e...
Publikováno 20 April 2011 - 20:47
Publikováno 20 April 2011 - 20:55
jedna vec je psat bez diakritiky tyhle prispevky a zprava, druha vec je, kdyz vidis treba nazev kese "Ceckova" (to je jenom priklad, tim tu kes nijak nekritizuju). mozne je to trosku perverzni priklad, ale je to fakt. pokud se nepodivas hned do listingu a das na prvni dojem (nekoho to treba ani nenapadne), nazev te zarazi a pobavi. nektery slova bez diakritiky proste zmenej vyznam (staci trosku zmenit nabodenicka a je to hned) a cestina je tak "flexcibilni" ze nekdy ta veta ani nevypada divne. a premejslet pri hledani kese nad tim, ktery slovo mel autor na mysli (iac to neudelal zamerne), je nekdy dost zdrzujici a matouci.Opicakuz napsal/a:
A proc tedy pises bez diakritiky tady na foru? Me je to treba uplne jedno. Na internetu to beru jako beznou vec. Stvalo by mne to treba u knihy.
Publikováno 20 April 2011 - 20:59
pod to se podepíšusobikovi napsal/a:
Co je horšího pro navigace, háček v názvu keše, co se zobrazí jako rozsypaný čaj nebo zcela nesmyslně listing jen jako obrázek, což nezobrazí kromě iP žádná jiná navigace. Takový listing je OK? Myslím že ne.
Publikováno 20 April 2011 - 21:03
Publikováno 20 April 2011 - 21:05
Ale zobrazí. Otázka je, jak to je na tom malinkém displeji čitelné, ale obrázek v listingu umí i PocketDrake a určitě není jediný.sobikovi napsal/a:
Co je horšího pro navigace, háček v názvu keše, co se zobrazí jako rozsypaný čaj nebo zcela nesmyslně listing jen jako obrázek, což nezobrazí kromě iP žádná jiná navigace. Takový listing je OK? Myslím že ne.
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android
Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
PocketDrake - vše potřebné pro (offline) geocaching na PDA (WindowsMobile)
Publikováno 20 April 2011 - 21:08
LudekV napsal/a:
Ale zobrazí. Otázka je, jak to je na tom malinkém displeji čitelné, ale obrázek v listingu umí i PocketDrake a určitě není jediný.
Pro ty to je v současné době hrůza. Pokud si to hodí do google translatoru, mají štěstí když jim to přeloží třetinu listingu, protože ve zbytku chybí diakritika.petulinka1 napsal/a:
...ale vem si, jak bys na ni asi koukal, bejt treba american co sem prijel na dovolenou...
Publikováno 20 April 2011 - 21:09
Publikováno 20 April 2011 - 22:09
mtauf napsal/a:
Ono by si to stačilo přečíst o pár příspěvků dříve, ale klidně Ti to zopakuji. Existují navigační přístrije, které diakritiku zobrazují jako rozsypaný čaj, existují SW, které na keši s diakritikou padají.keeehi napsal/a:
Taky by mě to zajímalo. Mohl by nám to někdo vysvětlit?PRESEKA TEAM napsal/a:
A v čem je ašíbka když zadám do názvu háček a čárku ? Pokud by to tam být nesmí tak proč to tam jde napsat ? V čem je to proti pravidlům ?
Stačí?
Publikováno 20 April 2011 - 22:12
sobikovi napsal/a:
I když mám ve frontě krabku na schválení a asi se to nebude schvalovačům líbít...
... ale osobně beru toto omezení schválení jako zcela zbytečnou a neadekvátní buzeraci. Úkolem schvalovačů je schvalovat keše tak, aby neodporovaly pravidlům GS a tam nic o češtině v názvu není. Schvalovači tady suplují zcela jiné "instituce".. Nikde není deklarováno, že musí být keš z gc.com čitelná na navigacích Harmin či Gagellant nebo Ruckus.. To je problém výrobců gps, zda jejich FW to zvládne, problém managerů keší zda mají správný export a případně i problém GS, zda to pořeší na své straně. Ale buzerovat autora keše a kvůli háčku v názvu mu nepustit keš je hujeřina.
Publikováno 20 April 2011 - 22:25
a můžeš nás poučit jak se zobrazí a hlavně odkud se vezme ? V PQ přece obrázky nejsou.LudekV napsal/a:
Ale zobrazí. Otázka je, jak to je na tom malinkém displeji čitelné, ale obrázek v listingu umí i PocketDrake a určitě není jediný.sobikovi napsal/a:
Publikováno 20 April 2011 - 22:37
Publikováno 20 April 2011 - 22:42
Publikováno 20 April 2011 - 22:42
Publikováno 20 April 2011 - 22:50
Publikováno 20 April 2011 - 23:20
Publikováno 20 April 2011 - 23:32
Publikováno 21 April 2011 - 6:27
Nevim co je to CSS ale diakritika v listingu mi taky dost vadi. Mam Oregon 300 (coz je opravdu hodne rozsirene zarizeni) a pokud je v listingu diakritika, tak je pak v terenu prakticky necitelny, coz je skoda ....keeehi napsal/a: Pokud mi někdo potvrdí, jak je to s tou podporou CSS u těch problémových mobilních zařízení, tak v případě že to půjde, jsem ochoten přidat na začátek listingu skrytý text listingu bez diakritiky. Ale to je tak všechno, co pro vás mohu udělat.
Publikováno 21 April 2011 - 7:31
Publikováno 21 April 2011 - 7:49
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů