Přejít na obsah

Fotka

pohotovost

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1266 odpovědí na toto téma

#841 fremen.cz

fremen.cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2681 příspěvků(y)

Publikováno 08 September 2011 - 15:25

DarkLord je na burčákovém eventu... až do neděle... pokud s tím má někdo problém, tak at jej tam navštíví :D
  • 0

Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -

#842 niximor

niximor

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 553 příspěvků(y)

Publikováno 08 September 2011 - 16:03

Za me navrhuji keskomerku zrusit, vyvolava akorat zbytecne negativni nalady, o ktere nikdo nestoji...
  • 0
Správce gcm.cz | cwg.gcm.cz

#843 fotrik

fotrik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 846 příspěvků(y)

Publikováno 08 September 2011 - 16:15

Nervozita neni negativni nalada.
  • 0
Android: Locus Map Pro | Waze navigation, traffic & gas prices
Dekuji vsem zakladatelum kesi, kteri se neucastni cim dal silenejsich zavodu, kdo da kes vys nebo vic schova souradnice, a jeste se drzi myslenky privest kolegy na hezke misto a neco mu o nem rict.

#844 Valicek1

Valicek1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 595 příspěvků(y)

Publikováno 08 September 2011 - 16:17

Já si myslím, že Niximorovi jde spíš o názory na reviewery.. Nechápu jak je může někdo kamenovat za to, co dělají dobrovolně, ve svém volném čase a zadarmo...
  • 0
Abych nebyl kačer teoretik, mám si raděj zajet na nějaký PT??

#845 fotrik

fotrik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 846 příspěvků(y)

Publikováno 08 September 2011 - 16:17

Co se tyce vytizenosti revieweru, tak kdyz vidim, jak se kazdy rok na jare zvysuje tempo prirustku novych kesi, tak rok dva a bude muset mit reviewera kazdy kraj.
  • 0
Dekuji vsem zakladatelum kesi, kteri se neucastni cim dal silenejsich zavodu, kdo da kes vys nebo vic schova souradnice, a jeste se drzi myslenky privest kolegy na hezke misto a neco mu o nem rict.

#846 fotrik

fotrik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 846 příspěvků(y)

Publikováno 08 September 2011 - 16:18

Valicek1 napsal/a:
Já si myslím, že Niximorovi jde spíš o názory na reviewery.. Nechápu jak je může někdo kamenovat za to, co dělají dobrovolně, ve svém volném čase a zadarmo...

Takove <censored> je lepsi ignorovat.
  • 0

#847 KRON family

KRON family

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1996 příspěvků(y)

Publikováno 08 September 2011 - 16:36

sadmanwholikesblues napsal/a:
:o Panenkomarija to je zase blabol... :o Prosimte si to po sobe precti, pak se zamysli kdo je to reviewer, co dela, pro koho to dela, kdy a co za to ma (krome podobne blbych kecu). Pak si jednu flakni za ucho a mozna prijdes na to, ze omluva by byla na miste...

Né, to opravdu není blábol. Tady je to věc názoru. Mně osobně by přišlo naprosto samozřejmé, zaskočit za kolegu který je mimo.
Bohužel mám zkušenosti s tím, jak někdo (on určitě sám ví) při minulé DarkLordově dovolené mohl disablovat ztracenou kešku ownera, který se již geocachingu nevěnuje, ale on místo toho aby obětoval minutu na disablování této kešky, odepsal mi pětiminutovým e-mailem, proč to nechce udělat.

Když si čtu tvůj příspěvek, je mi jasné, že ty bys to neudělal určitě. Přirovnal bych to asi k tomu, že učitelka řekne "Někdo z vás může smazat tabuli." Tobě by asi přišlo normální zůstat sedět v lavici. Vždyť proč bys ji přeci mazal, že? Popsal jsi ji snad? Ne. Měl bys za to něco? Ne. Jenže pokud by se takhle chovaly všechny děti z té třídy, pak by se do školy chodilo akorát tak dívat na popsanou tabuli, kterou se nikomu nechce smazat.

Proto jsem rád, že jsou tací jako Skupec, kterého jsem právě měl díky předchozí vždy bezproblémové komunikaci na mysli.
  • 0

#848 fremen.cz

fremen.cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2681 příspěvků(y)

Publikováno 08 September 2011 - 16:36

Já bych chtěl naopak našim revirnikum poděkovat, ze pustili tu cyklo sérii nedaleko Brna před víkendem a tak mnohým umožnili si zavčas naplánovat program. Kdyby se jim chtělo tak o pustí před půlnoci příští týden v úterý a bylo by vymalováno. Nehledě na to, ze tento víkend má byt skvěle letní počasí jako dělané na odlov teto série.
  • 0

* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -

#849 niximor

niximor

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 553 příspěvků(y)

Publikováno 08 September 2011 - 16:43

Tiskar94: Vis co, radeji mlc... Je videt ze absolutne netusis jak nevdecna prace je delat cokoliv pro ostatni lidi. Proste ted par dni na severu CR nebude nic pipat, protoze DLR si chce uzivat taky jinych veci nez sezeni za PC a starani se, abychom si my mohli hrat... Ostatni revieweri maji svoje rajony, a v tech maji dost a dost prace se svymi vlastnimi kesemi, proc by si kvuli pauze trvajici pouhych par dni meli nicit zdravi a nervy jeste vic a pridelavat si dalsi praci s darkovymi kraji. Muzu te ujistit, ze ac nejsem reviewer, vim zatracene dobre, jak narocna a silene nevdecna prace to je. Mozna si zkus nekdy na nejakem eventu s nekterym s revieweru sednout a nechat si vypravet... A ty jedine co dovedes je se tu akorat rozcilovat.
  • 0

#850 fotrik

fotrik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 846 příspěvků(y)

Publikováno 08 September 2011 - 16:44

Tiskar94 napsal/a:

sadmanwholikesblues napsal/a:
:o Panenkomarija to je zase blabol... :o Prosimte si to po sobe precti, pak se zamysli kdo je to reviewer, co dela, pro koho to dela, kdy a co za to ma (krome podobne blbych kecu). Pak si jednu flakni za ucho a mozna prijdes na to, ze omluva by byla na miste...

Né, to opravdu není blábol. Tady je to věc názoru. Mně osobně by přišlo naprosto samozřejmé, zaskočit za kolegu který je mimo.
Bohužel mám zkušenosti s tím, jak někdo (on určitě sám ví) při minulé DarkLordově dovolené mohl disablovat ztracenou kešku ownera, který se již geocachingu nevěnuje, ale on místo toho aby obětoval minutu na disablování této kešky, odepsal mi pětiminutovým e-mailem, proč to nechce udělat.

Když si čtu tvůj příspěvek, je mi jasné, že ty bys to neudělal určitě. Přirovnal bych to asi k tomu, že učitelka řekne "Někdo z vás může smazat tabuli." Tobě by asi přišlo normální zůstat sedět v lavici. Vždyť proč bys ji přeci mazal, že? Popsal jsi ji snad? Ne. Měl bys za to něco? Ne. Jenže pokud by se takhle chovaly všechny děti z té třídy, pak by se do školy chodilo akorát tak dívat na popsanou tabuli, kterou se nikomu nechce smazat.

Proto jsem rád, že jsou tací jako Skupec, kterého jsem právě měl díky předchozí vždy bezproblémové komunikaci na mysli.

Clovece, s takovou argumentaci bez k sipku. Srovnavat 30 decek, ktera nemaji co delat a houpou nohama, a reviewery, kteri maji na svem pisecku uz tak dost prace, ze nejaky zaskok kvuli nekolikadenni absenci kolegy je zbytecny a uz prilis zatezujici, je prinejmensim hloupe.
  • 0

#851 KRON family

KRON family

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1996 příspěvků(y)

Publikováno 08 September 2011 - 17:02

niximor: Nebudeš věřit, také jsem jednu dobu dělal podobnou práci. A také pro mě nebyl problém zaskočit za ostatní lidi, s kterými jsem byl v týmu. A ano, málokdo to ocenil. Samozřejmě chápu, že nemůžu od ostatních očekávat to, co bych očekával od sebe. To nejde nikdy. Jediní kdo se tu rozčilují jsou ti, co reagují na můj příspěvek. A nějak je nechápu. Co je na tom k chlubení, že oni by taky nehnuli ani prstem navíc? Vážně nechápu.
  • 0

#852 maaaca

maaaca

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 688 příspěvků(y)

Publikováno 08 September 2011 - 17:14

Kdyz je ticho satan, tak se ozve tiskar. Tohle forum je uz fakt jen hrozna zumpa.
  • 0

#853 niximor

niximor

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 553 příspěvků(y)

Publikováno 08 September 2011 - 17:15

Tiskar: Jenze revieweri nemaji na praci jenom schvalovani kesi, jako jsi to pravdepodobne mel ty (taky jsem driv mel cele dny volne a delal spoustu prace, za kterou jsem vubec nic nedostaval). Ale revieweri maji zamestnani, maji rodiny, maji sve zaliby... Nemuzou vsechen cas obetovat publikovani kesi. Tak bud rad ze publikuji tak casto jak publikuji, a nenut je aby nad tim travili jeste vic casu nez tomu venuji ted. Jsem si jisty, ze toho casu tomu venuji maximum co muzou, a urcite nebudou zanedbavat sve kraje na ukor "cizich". Nebo si snad myslis, ze by melo byt v poradku, ze reviewer bude publikovat namisto napriklad rodinne oslavy narozenin? Nebo namisto zamestnani? Jak dlouho myslis, ze by takovy clovek vydrzel nez by ho doma zacli nesnaset, nebo vyhodili z prace?
  • 0

#854 Aqualung Reviewer

Aqualung Reviewer

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 75 příspěvků(y)

Publikováno 08 September 2011 - 17:18

Jen pro informaci, DLR nikoho výslovně nepožádal, aby mu někdo během dovolené vypomáhal, protože moc dobře ví, že toho sami máme dost a ten týden se to nezblázní. Takže tak.
  • 0
Děkuji zodpovědným kačerům, kteří předtím, než odeslali listing ke schválení, si přečetli doporučení reviewerů, případně si provedli kontrolu podle návodu v mém profilu.

#855 Citecka

Citecka

kecal neuvěřitelný

• Members
  • PipPipPip
  • 3250 příspěvků(y)

Publikováno 08 September 2011 - 17:57

XXXXXXX autocensored. Nic, Tiskar mi za to nestojí.
  • 0

...a neberte se tak vážně! :)
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas

#856 KRON family

KRON family

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1996 příspěvků(y)

Publikováno 08 September 2011 - 18:01

niximor napsal/a:
Tak bud rad ze publikuji tak casto jak publikuji, a nenut je aby nad tim travili jeste vic casu nez tomu venuji ted.

Říkám kde? Já jsem odpověděl na předchozí příspěvek, že keškoměrka bude s největší pravděpodobností červená až do konce týdne, protože Dlr je pryč. Jediná vyjímka bude ta, pokud jej někdo kolegiálně zastoupí. To že si to tady někteří začali překrucovat je jejich blbost, ne moje. Není moje vina, že někteří nedokážou unést, že někdo má na nějakou věc jiný názor a naivně si myslí, že jej hnedka všichni změní podle něj ;).
  • 0

#857 plavcik

plavcik

plavcik

• Members
  • PipPipPip
  • 840 příspěvků(y)

Publikováno 08 September 2011 - 18:20

Tiskar94 napsal/a:
Říkám kde? ....

Možná tam, kde ses zapomněl ocitovat ....... který by byl ochoten udělat něco navíc. . .
  • 0
Oregon 650, iPhone5 + Geoget

#858 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Moderators
  • 4035 příspěvků(y)

Publikováno 08 September 2011 - 18:27

Nemohli byste toho hadani uz pro jednou nechat? Nebo vam snad byly ty vylevy okolo seznamu z ME malo?? Akorat tu z toho delate slepicarnu... Smogeo: dobrej napad, jen vymyslet, jak to cely zaonacit :)
  • 0

#859 fremen.cz

fremen.cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2681 příspěvků(y)

Publikováno 08 September 2011 - 19:41

už to opadlo! kde to bylo? :D teda kromě Pedalu
  • 0

#860 honzak83

honzak83

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 671 příspěvků(y)

Publikováno 08 September 2011 - 20:05

fremen.cz napsal/a:
už to opadlo! kde to bylo? :D

teda kromě Pedalu

Kromě Pedálu nikde nic velkého, jen jednotlivé keše, případně eventy
  • 0