pohotovost
Publikováno 08 září 2011 - 15:25

Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 08 září 2011 - 16:03
Publikováno 08 září 2011 - 16:15
Dekuji vsem zakladatelum kesi, kteri se neucastni cim dal silenejsich zavodu, kdo da kes vys nebo vic schova souradnice, a jeste se drzi myslenky privest kolegy na hezke misto a neco mu o nem rict.
Publikováno 08 září 2011 - 16:17
Publikováno 08 září 2011 - 16:17
Dekuji vsem zakladatelum kesi, kteri se neucastni cim dal silenejsich zavodu, kdo da kes vys nebo vic schova souradnice, a jeste se drzi myslenky privest kolegy na hezke misto a neco mu o nem rict.
Publikováno 08 září 2011 - 16:18
Takove <censored> je lepsi ignorovat.Valicek1 napsal/a:
Já si myslím, že Niximorovi jde spíš o názory na reviewery.. Nechápu jak je může někdo kamenovat za to, co dělají dobrovolně, ve svém volném čase a zadarmo...
Publikováno 08 září 2011 - 16:36
sadmanwholikesblues napsal/a:
Panenkomarija to je zase blabol...
Prosimte si to po sobe precti, pak se zamysli kdo je to reviewer, co dela, pro koho to dela, kdy a co za to ma (krome podobne blbych kecu). Pak si jednu flakni za ucho a mozna prijdes na to, ze omluva by byla na miste...
Né, to opravdu není blábol. Tady je to věc názoru. Mně osobně by přišlo naprosto samozřejmé, zaskočit za kolegu který je mimo.
Bohužel mám zkušenosti s tím, jak někdo (on určitě sám ví) při minulé DarkLordově dovolené mohl disablovat ztracenou kešku ownera, který se již geocachingu nevěnuje, ale on místo toho aby obětoval minutu na disablování této kešky, odepsal mi pětiminutovým e-mailem, proč to nechce udělat.
Když si čtu tvůj příspěvek, je mi jasné, že ty bys to neudělal určitě. Přirovnal bych to asi k tomu, že učitelka řekne "Někdo z vás může smazat tabuli." Tobě by asi přišlo normální zůstat sedět v lavici. Vždyť proč bys ji přeci mazal, že? Popsal jsi ji snad? Ne. Měl bys za to něco? Ne. Jenže pokud by se takhle chovaly všechny děti z té třídy, pak by se do školy chodilo akorát tak dívat na popsanou tabuli, kterou se nikomu nechce smazat.
Proto jsem rád, že jsou tací jako Skupec, kterého jsem právě měl díky předchozí vždy bezproblémové komunikaci na mysli.
Publikováno 08 září 2011 - 16:36
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 08 září 2011 - 16:43
Publikováno 08 září 2011 - 16:44
Clovece, s takovou argumentaci bez k sipku. Srovnavat 30 decek, ktera nemaji co delat a houpou nohama, a reviewery, kteri maji na svem pisecku uz tak dost prace, ze nejaky zaskok kvuli nekolikadenni absenci kolegy je zbytecny a uz prilis zatezujici, je prinejmensim hloupe.Tiskar94 napsal/a:
sadmanwholikesblues napsal/a:
Panenkomarija to je zase blabol...
Prosimte si to po sobe precti, pak se zamysli kdo je to reviewer, co dela, pro koho to dela, kdy a co za to ma (krome podobne blbych kecu). Pak si jednu flakni za ucho a mozna prijdes na to, ze omluva by byla na miste...
Né, to opravdu není blábol. Tady je to věc názoru. Mně osobně by přišlo naprosto samozřejmé, zaskočit za kolegu který je mimo.
Bohužel mám zkušenosti s tím, jak někdo (on určitě sám ví) při minulé DarkLordově dovolené mohl disablovat ztracenou kešku ownera, který se již geocachingu nevěnuje, ale on místo toho aby obětoval minutu na disablování této kešky, odepsal mi pětiminutovým e-mailem, proč to nechce udělat.
Když si čtu tvůj příspěvek, je mi jasné, že ty bys to neudělal určitě. Přirovnal bych to asi k tomu, že učitelka řekne "Někdo z vás může smazat tabuli." Tobě by asi přišlo normální zůstat sedět v lavici. Vždyť proč bys ji přeci mazal, že? Popsal jsi ji snad? Ne. Měl bys za to něco? Ne. Jenže pokud by se takhle chovaly všechny děti z té třídy, pak by se do školy chodilo akorát tak dívat na popsanou tabuli, kterou se nikomu nechce smazat.
Proto jsem rád, že jsou tací jako Skupec, kterého jsem právě měl díky předchozí vždy bezproblémové komunikaci na mysli.
Publikováno 08 září 2011 - 17:02
Publikováno 08 září 2011 - 17:14
Publikováno 08 září 2011 - 17:15
Publikováno 08 září 2011 - 17:18
Publikováno 08 září 2011 - 17:57
...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
Publikováno 08 září 2011 - 18:01
Říkám kde? Já jsem odpověděl na předchozí příspěvek, že keškoměrka bude s největší pravděpodobností červená až do konce týdne, protože Dlr je pryč. Jediná vyjímka bude ta, pokud jej někdo kolegiálně zastoupí. To že si to tady někteří začali překrucovat je jejich blbost, ne moje. Není moje vina, že někteří nedokážou unést, že někdo má na nějakou věc jiný názor a naivně si myslí, že jej hnedka všichni změní podle nějniximor napsal/a:
Tak bud rad ze publikuji tak casto jak publikuji, a nenut je aby nad tim travili jeste vic casu nez tomu venuji ted.

Publikováno 08 září 2011 - 18:20
Možná tam, kde ses zapomněl ocitovat ....... který by byl ochoten udělat něco navíc. . .Tiskar94 napsal/a:
Říkám kde? ....
Publikováno 08 září 2011 - 18:27

Publikováno 08 září 2011 - 19:41

Publikováno 08 září 2011 - 20:05
fremen.cz napsal/a:
už to opadlo! kde to bylo?
teda kromě Pedalu
Kromě Pedálu nikde nic velkého, jen jednotlivé keše, případně eventy
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů