pohotovost
Publikováno 09 September 2011 - 7:16

Publikováno 09 September 2011 - 7:27
* napsal/a:
Tak co v klidu?Už se v noci neprobouzíte
Bohemian - to mě vždy ujistí a uklidní

Publikováno 09 September 2011 - 8:24
Ano, tvuj prispevek me nastval. Nastval me proto, ze vim co reviewer dela a tvuj prispevek byl absolutne mimo misu. Nechapu, ze se tu ve svych 17ti letech ohanis bohatymi zkusenostmi s dobrovolnou praci pro ostatni. Ono jako student jsi na tom s casem trosku jinak, kdyz te zivi rodice. Taky laskave nesud co ja delam a nedelam pro ostatni, kdyz o me vis kulovy. Pokud se zamyslis, tak reviewer ma na rozdil od tebe zamestnani a rodinu a pak jeste dobrovolne a zdarma pracuje pro nas - mozna te tyhle blbe kecy prejdou. Uvedom si, ze proste ty pixly nemusis mit na mape do tri dnu po odeslani k publikaci.Tiskar94 napsal/a:
Jediní kdo se tu rozčilují jsou ti, co reagují na můj příspěvek. A nějak je nechápu. Co je na tom k chlubení, že oni by taky nehnuli ani prstem navíc? Vážně nechápu.
Taky je zajimave, ze ve svem nadseni uz neporadas eventy (jak jsi k tomu byl v tomto vlakne vyzvan), kde budes ucit novacky jak udelat kesku takovou, aby mohla byt rovnou a bez problemu schvalena. To by pak meli revieweri o 50% mene prace.
Abych to uzavrel - na tvuj prispevek jsem reagoval proto, ze na me pusobil dojmem rozmazleneho sedmnactileteho fracka, ktery chce mit vsechno hned a neni schopen pochopit, ze to tak proste nebude. A navazet se do revieweru jen proto, ze ti na obrazovce sviti neco cervene - hochu asi te malo rezali...
- I don't care what your name is. Don't walk on the water while I am fishing.
- http://www.sadman.biz
Publikováno 09 September 2011 - 9:10
Ahoj! Předpokládám, že tohle má jít na můj účet.Tiskar94 napsal/a:
Né, to opravdu není blábol. Tady je to věc názoru. Mně osobně by přišlo naprosto samozřejmé, zaskočit za kolegu který je mimo.
Bohužel mám zkušenosti s tím, jak někdo (on určitě sám ví) při minulé DarkLordově dovolené mohl disablovat ztracenou kešku ownera, který se již geocachingu nevěnuje, ale on místo toho aby obětoval minutu na disablování této kešky, odepsal mi pětiminutovým e-mailem, proč to nechce udělat.

Pro uvedení do problému si dovolím tady hodit mail, co jsi mi poslal:
Napsal jsem ti reakci jednou větou, tak tu nemlž o nějakých pěti minutách. Napíšu ti to tady ještě jednou a tetokrát trochu obsáhleji - fracek, který nedokáže ani pozdravit pro mě není partnerem do diskuze. Nejsme stroje a už vůbec ne tví slouhové, kterým bys měl rozkazovat, co mají dělat. Až se naučíš alespoň elementární základy slušného chování a používat slova jako "ahoj", "prosím" nebo "děkuji" nemám absolutně žádný problém s tím ti vyhovět.Co to jako děláš u nás? :-O Publikaci v neděli dopoledne jsem teda vážně nečekal :-/ No ale když už tu jsi, můžeš na mapě projít kešky, které jsou disablované nějak moc dlouho, protože náš DarkLord se k tomu nějak nemá. . . Příkladem GC1ERNM nebo GC1F7GT.
Pokud jsi tomu neporozumněl zkus se třeba zeptat paní učitelky. A místo snahy o organizování mého času, tj. např. kdy můžu a nemůžu publikovat kešky, zkus raději třeba smazat tabuli...

Publikováno 09 September 2011 - 9:15
- I don't care what your name is. Don't walk on the water while I am fishing.
- http://www.sadman.biz
Publikováno 09 September 2011 - 9:23
Publikováno 09 September 2011 - 9:23
sakra, změna identity...rubick napsal/a:
Jojo, velká omluva.... zpětně to zkusím zeditovat...

Publikováno 09 September 2011 - 9:26
rubick napsal/a:
A ted ses prozradil!

Dekuji vsem zakladatelum kesi, kteri se neucastni cim dal silenejsich zavodu, kdo da kes vys nebo vic schova souradnice, a jeste se drzi myslenky privest kolegy na hezke misto a neco mu o nem rict.
Publikováno 09 September 2011 - 9:28

Publikováno 09 September 2011 - 9:28
Dekuji vsem zakladatelum kesi, kteri se neucastni cim dal silenejsich zavodu, kdo da kes vys nebo vic schova souradnice, a jeste se drzi myslenky privest kolegy na hezke misto a neco mu o nem rict.
Publikováno 09 September 2011 - 9:31
To je tak, když má člověk otevřené GC.CZ paralelně ve dvou prohlížečích...fotrik napsal/a:
rubick napsal/a:
A ted ses prozradil!Jinak bych poprosil, kdyz uz jste/jsme si vsechno vyrikali, aby se vratilo zpet k tematu. Keskomerka je opet v zelenem, tak snad bude zase klid.

Ale zpět k tématu - "mé kraje" mohou být naprosto v klidu, pípačka asi jen tak nebude, není co pustit, ani kdyby člověk chtěl...

Publikováno 09 September 2011 - 9:34

Publikováno 09 September 2011 - 9:36
To je tak, když má člověk otevřené GC.CZ paralelně ve dvou prohlížečích...
Ale zpět k tématu - "mé kraje" mohou být naprosto v klidu, pípačka asi jen tak nebude, není co pustit, ani kdyby člověk chtěl...
Tak to, pane kolego, zabalíme. Michal jede na dovolenou, ty nemáš co pouštět a já včera vystřílel všechny pedály. Budeme prostě stávkovat...

Publikováno 09 September 2011 - 9:37

Publikováno 09 September 2011 - 10:09
jsem pro stávku!Aqualung Reviewer napsal/a:
To je tak, když má člověk otevřené GC.CZ paralelně ve dvou prohlížečích...
Tak to, pane kolego, zabalíme. Michal jede na dovolenou, ty nemáš co pouštět a já včera vystřílel všechny pedály. Budeme prostě stávkovat...

I bez GPS navigátoru se dá provozovat geocaching (www.drvota.net)
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015
Publikováno 09 September 2011 - 10:34

Publikováno 09 September 2011 - 10:36
...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
Publikováno 09 September 2011 - 10:41
Publikováno 09 September 2011 - 10:42
Vzhledem k tomu, ze jsem to psala driv, nez Skupec oznamil dovolenou nemusim doufam nic dalsiho vysvetlovatCitecka napsal/a:
petulinka1 napsal/a:
a chudak skupec na to zustane sam
Omyl...

Takze je to jasny - retrivri stavkujou!

Publikováno 09 September 2011 - 10:46

Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
3 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů