Stromolezecke vlakno - tipy a triky, otazky
Publikováno 13 August 2011 - 13:17
Publikováno 13 August 2011 - 17:55
majkeld napsal/a:
Chci ale vyzkouset, zda-li pujde ta chranicka natahnout na nastrelene lano na misto, kde bude zaveseno. Takova nahrazka Jinglu. Uvidime.
tak pouzit se to da - prusikem privazes chranicku k lanu na spravnem miste a vytahnes to s nim nahoru - nedavno jsme to pro jistotu davali na stozar, nevedeli jsme, jak hodne je to nahore zrezle a jak by se to nelibilo pri zatizeni lanu.
ale pokud bys nechtel, aby se lano ani nedotklo napr zasmolene vetve borovice, tak to mi to prijde jako takovy opruz - nenapada mi totiz nic lepsiho, nez nejdriv vytahnout reepkou/provazkem tu chranicku a zaroven v ni mit prostrcenou dalsi reepku/provazek, kterym vytahnes lano a ono projde chranickou.
Publikováno 13 August 2011 - 20:59
Dain a Olik napsal/a:
tak pouzit se to da - prusikem privazes chranicku k lanu na spravnem miste a vytahnes to s nim nahoru - nedavno jsme to pro jistotu davali na stozar, nevedeli jsme, jak hodne je to nahore zrezle a jak by se to nelibilo pri zatizeni lanu.
To je presne ta situace, kdy jsem to chtel pouzit - stozar.. If mate zkusenost, ze to jde pretahnout s navleklou chranickou, tak to zkusim. Puvodni plan byl pretahnout lano a pak znova nastrelit reepku a natahnout s ni na pozadovane misto chranicku. Ale jak jsem psal, je dost tvrda, takze si myslim, ze se sprajcne o nakou hranu.
ale pokud bys nechtel, aby se lano ani nedotklo napr zasmolene vetve borovice, tak to mi to prijde jako takovy opruz - nenapada mi totiz nic lepsiho, nez nejdriv vytahnout reepkou/provazkem tu chranicku a zaroven v ni mit prostrcenou dalsi reepku/provazek, kterym vytahnes lano a ono projde chranickou.
Taky zajimavej napad. Snad budu mit cas to vyzkouset...
Publikováno 15 August 2011 - 14:13
Publikováno 15 August 2011 - 15:11
o_three napsal/a:
Procital jsem toto forum a napadlo me, jestli by nektery ze zkusenejsich stromolezcu nemel zajem usporadat event s nejakou zakladni instruktazi?
Podle dotazu v tomto vlaknu by se zajemci urcite nasli :-)
take bych mel o neco takoveho urcite zajem, jsem pro.
Publikováno 15 August 2011 - 15:54
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 15 August 2011 - 16:35
takže event bude u pěstounů - OK, ale KDE TO JE!!!S474N napsal/a:
A co takhle hosi taky napsat, odkud jste? Pripadne jestli byste dojeli i jinam?
Publikováno 15 August 2011 - 16:42
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Publikováno 15 August 2011 - 17:01
však takový event bych od 14ti letého klučiny nečekalS474N napsal/a:
KaMo_cz: aby nedoslo k mylce, ja nic poradat nehodlam (ani na to nemam znalosti)...
Publikováno 15 August 2011 - 17:06
S474N napsal/a:
A co takhle hosi taky napsat, odkud jste? Pripadne jestli byste dojeli i jinam?
Ja jsem z Prahy, samozrejme ze by mi stacilo treba jen nejake "samostatne zauceni" a netreba kvuly tomu poradat event, jen jsem projevil o pripadny event zajem .
Publikováno 15 August 2011 - 17:39
Publikováno 15 August 2011 - 22:21
Publikováno 26 August 2011 - 6:25
http://www.instructa...-Hook-Launcher/
Publikováno 26 August 2011 - 8:07
http://aplikace.mvcr.../05/kraken.html
Publikováno 27 August 2011 - 17:24
---
www.zemekoulan.com
Většina řidičů se dělí na ty, kteří objevili SUBARU a na ty, které to teprve čeká! ;-)
Publikováno 27 August 2011 - 19:21
http://www.myahory.c...skoveprace.html
Jsou to fotoalba, různých, nejen stromolezeckých akcí.
Snad tam časem přibudou i fota z tohoto inspirujícího mistrovství.
Publikováno 03 September 2011 - 8:58
Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 03 September 2011 - 14:40
Publikováno 03 September 2011 - 14:44
Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 03 September 2011 - 15:27
...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů