Stromolezecke vlakno - tipy a triky, otazky
Publikováno 14 March 2012 - 10:07
Publikováno 14 March 2012 - 10:19
---
www.zemekoulan.com
Většina řidičů se dělí na ty, kteří objevili SUBARU a na ty, které to teprve čeká! ;-)
Publikováno 14 March 2012 - 11:24
zemekoulani napsal/a:
Maličko nerozumím, co se to řeší. Ty milenky a přítelkyně chápu samo sebou, ale uvazování? Tedy uvazování přítelkyň či milenek, to bych taky chápal, ale uvazování lana ke sloupu?
to co jsi mi radil o nekolik prispevku vys, jsem povazoval za radu jak slanit pokud nekam vysmycuju..ale na uvazani lan jsem se ptal, pokud lano nastrelim (at uz na sloup nebo strom) a chci vyprusikovat po lane...
Publikováno 14 March 2012 - 11:53
ja05 napsal/a:
zemekoulani napsal/a:
Maličko nerozumím, co se to řeší. Ty milenky a přítelkyně chápu samo sebou, ale uvazování? Tedy uvazování přítelkyň či milenek, to bych taky chápal, ale uvazování lana ke sloupu?
to co jsi mi radil o nekolik prispevku vys, jsem povazoval za radu jak slanit pokud nekam vysmycuju..ale na uvazani lan jsem se ptal, pokud lano nastrelim (at uz na sloup nebo strom) a chci vyprusikovat po lane...
Jasný, to chápu, ale proč to nepoužít úplně stejně?
---
www.zemekoulan.com
Většina řidičů se dělí na ty, kteří objevili SUBARU a na ty, které to teprve čeká! ;-)
Publikováno 14 March 2012 - 12:14
zemekoulani napsal/a:
Jasný, to chápu, ale proč to nepoužít úplně stejně?
tak mas pravdu, ze by bylo mozny udelat uzel a lano protahnout a pak uzel vytahnout nahoru...dobra, dalsi zpusob
Publikováno 14 March 2012 - 12:50
ja05 napsal/a:
tak mas pravdu, ze by bylo mozny udelat uzel a lano protahnout a pak uzel vytahnout nahoru...dobra, dalsi zpusob
Úplně nejlepší způsob
---
www.zemekoulan.com
Publikováno 14 March 2012 - 13:16
---
www.zemekoulan.com
Publikováno 14 March 2012 - 17:13
zemekoulani napsal/a:
ja05 napsal/a:
Úplně nejlepší způsob
Ale máš peška, když tě chytne nečekaná indispozice a ty to nahoru nedáš. To tam to lano zůstane nafurt? Aha?
Publikováno 14 March 2012 - 17:34
...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
Publikováno 14 March 2012 - 18:28
Bobr_ napsal/a:
Ale máš peška, když tě chytne nečekaná indispozice a ty to nahoru nedáš. To tam to lano zůstane nafurt? Aha?
no ono bys mel - dle tve teorie - peska i kdybys to dal...ale neboj tohle uz je vyreseny..aha
Publikováno 14 March 2012 - 19:14
ja05 napsal/a:
Bobr_ napsal/a:
no ono bys mel - dle tve teorie - peska i kdybys to dal...ale neboj tohle uz je vyreseny..aha
No evidentne je ochoten obetovat i lano pri vidine klidneho zbytku zivota bez tchyne :DDD A asi by ho tam nechal i bez indispozice! :p
Publikováno 14 March 2012 - 19:42
Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 14 March 2012 - 19:51
Koukám, že na Tebe už reagovali, ale tohle si neodpustím...Bobr_ napsal/a:
AHA! Vidíš, to mě nenapadlo! Sice jsem takhle už mnohokrát lezl (a je pravda, že jsem si to jednou sám "chytře" zkomplikoval), ale když Tě nepřepadne nečekaná mozková indispozice, tak to lano sundáš
BTW je třeba si přečíst to, co bylo napsáno dříve, aby ses zapojil do diskuze na úrovni a nevykřikl do tmy, jak se to povedlo tentokrát
---
www.zemekoulan.com
Publikováno 14 March 2012 - 20:00
.... skautska prirucka uzlovani ..... 200fremen.cz napsal/a:
... Bauhaus statika ... 500,- Kč
..... svazana tchyne ..... k nezaplaceni!
Publikováno 14 March 2012 - 22:28
Dain a Olik napsal/a:
.... skautska prirucka uzlovani ..... 200fremen.cz napsal/a:
... Bauhaus statika ... 500,- Kč
..... svazana tchyne ..... k nezaplaceni!
a mimochodem - pověste ho... jsem si moc užil! Dáine díky!
---
www.zemekoulan.com
Publikováno 15 March 2012 - 11:40
Publikováno 15 March 2012 - 13:38
Nesmycoval jsem ani jednu všechno jsem si nahodil a v klidu vylezl po laně. U #3 mi to chvilku trvalo nahodit, ale nakonec se povedloDain a Olik napsal/a:
nz. ale nebylo to na tebe zbytecne nizko? zejmena ta dvojka na smycovani, kdyz si vzpomenu na tu hodinu u vasi ...
---
www.zemekoulan.com
Publikováno 15 March 2012 - 16:29
Publikováno 19 March 2012 - 8:56
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů