geoquino napsal/a:
Nedá mi to a trochu si rýpnu (za tu ikonku). Za 300 si je objednej rovnou od zdroje a ještě ušetříš.
Ne mě to neva

V tuhle chvíli se začínám bavit už i já

Publikováno 18 listopad 2010 - 19:30
geoquino napsal/a:
Nedá mi to a trochu si rýpnu (za tu ikonku). Za 300 si je objednej rovnou od zdroje a ještě ušetříš.
Publikováno 18 listopad 2010 - 19:37
Publikováno 18 listopad 2010 - 19:58
geoquino napsal/a:
Trochu OT: na kolik pokusů jsi to dal? A co ta druhá mince?
Publikováno 18 listopad 2010 - 19:58
Publikováno 18 listopad 2010 - 20:03
no vidíš, teď už to víš, čím se tu bavím :-) soukromně jsem tipoval, že cena překročí hranici 270 Kč (cena za všechny odznaky + poštovné od GSA) do 48 hodin od vhlášení aukce, takže jsem se spletl, ale ne o mocweselka napsal/a:
Numira napsal/a:
[autocenzura]
Dobře se bavím. jen tak dál. Posouvam nahoru
Zruš autocenzuru a pověz nám čím se bavíš, ať se také bavíme
Publikováno 18 listopad 2010 - 22:13
fakt? myslel jsem, že to budou pořád hlídat... každopádně by mne nenapadlo si ho koupit, dokud nemám nárok... sám mám EC nalezené v 6 státech, množství dostatečné pro platinu, ale protože jsem ještě nezaložil, tak neřeším... ale sledováním této aukce se velice bavím... nabízím tomu, kdo se umístí na druhím místě za jeho poslední příhoz dodání stejných 4 odznáčků bez samolepek... alespoń mi přispěje na poštovné za čepici, co jsem si tam vyhlédl...Numira napsal/a:
no vidíš, teď už to víš, čím se tu bavím :-) soukromně jsem tipoval, že cena překročí hranici 270 Kč (cena za všechny odznaky + poštovné od GSA) do 48 hodin od vhlášení aukce, takže jsem se spletl, ale ne o mocweselka napsal/a:
Numira napsal/a:
[autocenzura]
Dobře se bavím. jen tak dál. Posouvam nahoru
Zruš autocenzuru a pověz nám čím se bavíš, ať se také bavíme
...a nejvic se tu o ty odznacky prebijeji ti, kteri EC našli nejmin a zalozene nemaji zadne(coz me uprimne nijak netrapi, kdyz je ted podminkou jejich ziskani jen vlastnictvi 2,5 USD
Publikováno 18 listopad 2010 - 22:53
Publikováno 18 listopad 2010 - 23:17
Publikováno 18 listopad 2010 - 23:34
weselka napsal/a:
Situace se vyvíjí docela dobře, tak jsem se rozhodl z toho udělat charitativní akci.
Část výtěžku bude věnována sem >>> GC2HNTY
Proto nezústávejte při zdi a směle přihazujte. Budete mít sice odznaky o něco dráž, ale zase s vědomím, že peníze šly na dobrou věc.
Samozřejmě ti co nedraží se mohou zúčastnit také ... info v listingu.
Publikováno 19 listopad 2010 - 0:17
Publikováno 19 listopad 2010 - 6:30
weselka napsal/a:
Situace se vyvíjí docela dobře, tak jsem se rozhodl z toho udělat charitativní akci.
Část výtěžku bude věnována sem >>> GC2HNTY
Proto nezústávejte při zdi a směle přihazujte. Budete mít sice odznaky o něco dráž, ale zase s vědomím, že peníze šly na dobrou věc.
Samozřejmě ti co nedraží se mohou zúčastnit také ... info v listingu.
Publikováno 21 listopad 2010 - 21:31
Publikováno 22 listopad 2010 - 15:36
Publikováno 22 listopad 2010 - 21:56
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů