Publikováno 26 November 2010 - 7:32
No, konečně slovo chlapa, který mě donutilo sednout a napsat:-D ...
Tak prvně k tomu eventu. To víš, když sere čert, tak na jednu hromadu. To že nepřijedem včas bylo jasný..vždyť máme jednu velkou lidskou brzdu:-D Asi ji znáš, netřeba rozmazávat;)
Co se (ne)obnovení Eliáše týče. Jako jsem psal jeden email..napíšu i Vám.
Skoro od začátku bylo o náhrobku evidentně "správce" hřbitova věděl. Podle ohlasů od lidí i kamarádů, co se kolem hřbitova motali. Nikdy s keší nebyl sebevětší problém, krom povaleného náhrobku, což bylo způsobeno jeho konstrukcí. To jsem nakonec letos po prázdninách vyřešil. Po letních opravách hřbitova byl i Eliáš upraven tak, aby nepadal. Cache žila dál a sem tam měla pár odlovů. Najednou zmizela. A né tak, že by bylo vidět vandalství. První zmíňka přišla, že je tam jen trubka ve které byla keš, o dva dny potom nebyla ani trubka a vše bylo zahlazené, uklizené. To pro mě není žádná známka vandalství, ale šetrného uklizení keše k ohledu na místo. Pro mě signál...tohle tu už prosím nechceme.
Řeknu ještě jednu věc o které si každej udělejte svůj obrázek. Sorry, kluci ale musím, protože to tak prostě cejtím. Po zveřejnění FCTP byla na Eliášovi rapidně zvednutá návštěvnost...tak bych se ani nedivil..
Na jaře jsem kolem náhrobku zasejval trávu, protože to tam bylo už tak děsně vydupaný a keš disabloval. Samotnému se mě ta dálnice nelíbila.
Další problém je, že je hřbitov v těsné blízkosti se zástavbou - možná i proto je v tak dobrém stavu v jakém je. Tak teď už snad chápete moje důvody k archivaci. Eliáš je jeden celek včetně náhrobku, listingu, velikosti.. "originalitě" logbooku, místa. Proto vážně nepřemýšlím o obnově někde jinde. Pokusím se sehnat náhrobek a zjistit jestli jsou moje úvahy srpávné, ale kdy a jestli se tomu tak opravdu stane..
60CSx + Galaxy Ace + A:Drake*****/c:geo