Reader .CDR
Vytvořeno od
kelisovka
, Nov 22 2010 19:24
9 odpovědí na toto téma
Publikováno 22 November 2010 - 19:24
Potřebuji poradit nějaký program, který je free a přečte soubor.CDR. Nechci free trial corelu. Poradí prosím někdo?
Díky
Jo, a jsem chlap, ne žena, zdání klame.
Publikováno 22 November 2010 - 19:30
Nic takového neznám. Otázkou je, zda něco existuje. Pokud jo, bude to jako freeware na stránkách Corelu.
Publikováno 22 November 2010 - 19:43
Díky za tip, jde mi o to, že potřebuju otevřít CDR soubor a corel mi nejde nainstalovat (FREE) a Full si kupovat nebudu.
Publikováno 22 November 2010 - 19:45
V IrfanView to nejde?
Samsung Galaxy mini II ( Nokia microSDHC 8GB ) + Nokia LD-3W, Pou / Sygic / aDrake / Locus / WhereYouGo
a na hraní k tomu ještě PDA Pocket LOOX N560 + OziExplorerCE 2.31, Wherigo player, vše zpracováno programem GeoGet.
Systémy a programy se nechovají náhodně, chovají se zcela chaoticky. (Medvídek, 2006)
Pište prosím do svých logů čas, zajímá mě, s kým jsem se minul. Dík.
a na hraní k tomu ještě PDA Pocket LOOX N560 + OziExplorerCE 2.31, Wherigo player, vše zpracováno programem GeoGet.
Systémy a programy se nechovají náhodně, chovají se zcela chaoticky. (Medvídek, 2006)
Pište prosím do svých logů čas, zajímá mě, s kým jsem se minul. Dík.
Publikováno 22 November 2010 - 19:53
zlicinaci napsal/a:
V IrfanView to nejde?
Díky, v tom to jde, ted bych jeste potreboval poradit, jak obrazek zvetsim do velikosti A4, aby nebyl rozmazaný.
Díky
Publikováno 22 November 2010 - 20:13
.cdr je snad vektorova grafika, takze zvetseni by nemelo byt vubec zadny problem.
MaFa
Publikováno 22 November 2010 - 20:32
Pokud je to 11 nebo menší, může mě to zkusit poslat, uložit to např. v .svg by neměl být problém, jestli je novější tak bohužel, k X5ce se teď nedostanu
Publikováno 22 November 2010 - 21:35
Nektere programy nabizi nastroje pro import dat "cizich" formatu. Napriklad office by to mel take znat. Jak je to s verzemi, netusim.
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů