Publikováno 24 únor 2011 - 15:34
Publikováno 24 únor 2011 - 15:35
Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 24 únor 2011 - 19:44
St@nda napsal/a:
lucik7 napsal/a:
No myslím že pěkná kačerka sem:-) a odvážné scény v posteli to zní velmi lákavě :-)
No vida. :-)
Takže sháníme ještě jeden kus sympatického kačera.
Publikováno 25 únor 2011 - 0:04
lucik7 napsal/a:
No, ale teda jestli mám hrát roli v posteli tak at mám vedle sebe někoho pěkného:D:D
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 25 únor 2011 - 0:12
No v posteli:D seznamku rozhodně nepotřebuji to se neboj :-) nebo snad máš na mě záluskfremen.cz napsal/a:
lucik7 napsal/a:
No, ale teda jestli mám hrát roli v posteli tak at mám vedle sebe někoho pěkného:D:D
Začíná to zavánět něčím jako seznamkouZačít v posteli, že se nestydíš
![]()
Publikováno 25 únor 2011 - 0:17
Publikováno 25 únor 2011 - 11:25
Publikováno 25 únor 2011 - 22:13
Jo tak, no tak trpaslíky nechcifremen.cz napsal/a:
Záslusk ani ne, já jsem malej škaredej trpaslíkTakže bych na konkurzu rozhodně neuspěl
Publikováno 25 únor 2011 - 23:52
Publikováno 27 únor 2011 - 18:51
Publikováno 27 únor 2011 - 20:28
Publikováno 27 únor 2011 - 21:45
Hele jako, já jsem pod tím županem měla spodní prádlo :-) Takže klídek a jdu do toho proto že budu oblečená :-) A krásni jsou všichni to je jasný :-)WAW napsal/a:
Lucko přece si nebudeš pořád vybirat? vždyť text mluvi sám za sebe. tentokrát mužeš mit pod županem nějaky oblečení.
a krásni jsme všichni.no ne?
Publikováno 28 únor 2011 - 3:07
Publikováno 28 únor 2011 - 18:55
Benjo5 napsal/a:
Tak song je parádní a vypadá to na bezva taškařici, takže se klidně nabízím na to účinkování, kdyby byl zájem.
Ostatně herecké zkušenosti v tomto žánru už nějaké mám z archivované GC1DNPV:
Ještě kdyby tak chtěli i Sinuhet a Lakus... To by teprve mohla být paráda, udělat si ze sebe totální blázny.
Publikováno 01 březen 2011 - 16:37
No supr už se těším. Bude to docela sranda doufám že se mnou počítáte :-)St@nda napsal/a:
Benjo5 napsal/a:
Tak song je parádní a vypadá to na bezva taškařici, takže se klidně nabízím na to účinkování, kdyby byl zájem.
Ostatně herecké zkušenosti v tomto žánru už nějaké mám z archivované GC1DNPV:
Ještě kdyby tak chtěli i Sinuhet a Lakus... To by teprve mohla být paráda, udělat si ze sebe totální blázny.
Super, ale dokázal bys zahrát někoho, kdo chodí věčně pozdě? Víš ty vůbec, jak vypadá nestihnout FTFko? My všichni ostatní to díky tobě a pár dalším víme.
Takže paráda, hlavní role bychom měli.
Publikováno 09 březen 2011 - 7:32
Publikováno 09 březen 2011 - 10:03
Bojanci napsal/a:
Tak jak to vypadá s konkurzem ? Už jsou obsazeny všechny hlavní role ?Je už nějaký aspoň předběžný termín eventu ?
GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka | Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 12 březen 2011 - 12:40
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů