Nefunguje logovani na Wherigo.com
Publikováno 06 January 2011 - 9:42
Publikováno 06 January 2011 - 9:52
To dělá vždycky, jestli mluvíme o stejné chybě :-) Většinou se to ale i tak zaloguje, se podívej.kapsa napsal/a:
Zememluvu se asi nekde vloudila chybicka, kdyz zkousim zapsat log na Wherigo.com, tak to vyhodi chybu. Dela to jen me nebo i vam ostatnim ??
a na hraní k tomu ještě PDA Pocket LOOX N560 + OziExplorerCE 2.31, Wherigo player, vše zpracováno programem GeoGet.
Systémy a programy se nechovají náhodně, chovají se zcela chaoticky. (Medvídek, 2006)
Pište prosím do svých logů čas, zajímá mě, s kým jsem se minul. Dík.
Publikováno 06 January 2011 - 9:58
Publikováno 06 January 2011 - 10:02
Jak, asi?marram napsal/a:
No problem je, ze kdyz kliknes na "Post a log entry" tak to rovnou hodi Error, takze to asi nezvladne ZADNY log i tak ulozit.
a na hraní k tomu ještě PDA Pocket LOOX N560 + OziExplorerCE 2.31, Wherigo player, vše zpracováno programem GeoGet.
Systémy a programy se nechovají náhodně, chovají se zcela chaoticky. (Medvídek, 2006)
Publikováno 06 January 2011 - 10:04
zlicinaci napsal/a:
No problem je, ze kdyz kliknes na "Post a log entry" tak to rovnou hodi Error, takze to asi nezvladne ZADNY log i tak ulozit.
"asi" jako urcite, byla narazka na Tvuj post
Publikováno 06 January 2011 - 10:07
Musím to tedy upřesnit - vždycky se mi to zalogovalomarram napsal/a:
zlicinaci napsal/a:
"asi" jako urcite, byla narazka na Tvuj post

Publikováno 06 January 2011 - 10:12
Ted to fakt nejde, hodi to chybu, uz kdyz kliknes na "Write log", takze tam ani nelze nic napsat, natoz ulozit. Schvalne to zkus ....zlicinaci napsal/a:Musím to tedy upřesnit - vždycky se mi to zalogovalo
Publikováno 06 January 2011 - 10:17
Tak to je jiná chyba (An Error Has Occurred), asi spravují tu předchozí.kapsa napsal/a:
Ted to fakt nejde, hodi to chybu, uz kdyz kliknes na "Write log", takze tam ani nelze nic napsat, natoz ulozit. Schvalne to zkus ....zlicinaci napsal/a:Musím to tedy upřesnit - vždycky se mi to zalogovalo
Publikováno 06 January 2011 - 10:30

Publikováno 06 January 2011 - 10:36
Ja doufam, ze to opravi a wherigo nenechaji usnout. V hlasovani je Wherigo v poctu hlasu docela uspesne, kdyztak ho taky podporte :marram napsal/a:
A ze se jim dari.Tato chyba tam podle debat na foru bude uz par dnu, no snad maji vubec zajem to nejak opravovat.
http://feedback.geoc...-make-it-usable
Publikováno 06 January 2011 - 10:43
Publikováno 06 January 2011 - 17:53
Publikováno 06 January 2011 - 18:40
Publikováno 06 January 2011 - 18:57
Publikováno 06 January 2011 - 19:33
Doufam, ze se to nestane - v hlasovacim foru ma wigo docela silnou podporu.k-lord napsal/a:
No koukam, ze GS uz snad opravdu tu hul nad wherigo kesemi uplne rozlamal.
Publikováno 06 January 2011 - 19:39
kapsa napsal/a:
Doufam, ze se to nestane - v hlasovacim foru ma wigo docela silnou podporu.k-lord napsal/a:
No koukam, ze GS uz snad opravdu tu hul nad wherigo kesemi uplne rozlamal.
No ja taky. Podporu sice na foru ma, ale u jinych napadu uz by tam bylo nejspis "under review (nebo) consideration" a tady vubec nic. Si rikam, ze jestli da GS prednost virtualkam pred wherigo, tak je to s nima opravdu spatne.
Publikováno 11 January 2011 - 17:36

Publikováno 28 January 2011 - 18:17
!!! Uz to funguje !!!
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů