Přejít na obsah


Fotka

URWIGO - nová verze 1.4


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1 odpovědí na toto téma

#1 Maxinoha

Maxinoha

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 146 příspěvků(y)

Publikováno 06 leden 2011 - 17:12

*** Verze 1.4 - Přidáno Nápověda/Tutoriály a manuály - opraveny další chybějící překlady - přidáno pár tooltipů - .urwigo soubory (projektové soubory) jsou nyní víceřádkové, což by mělo být užitečné pokud někdo používá verzovací software *** Verze 1.3 - Cartridge PlayAnywhere - hrát kdekoli (bez počáteční pozice) jsou podporovány - Nová stránka v nastavení umožňující zakázat ochranu před emulátorem pro F5 (výchozí zapnuto) a umožnující zvolit lokální jméno hráče a odemykací kód pro lolálně kompilované cartridge (změněno z Builder na něco "smysluplnějšího"). - Ukecanější chybové zprávy během importu (řádek, sloupec a důvod - kde je to možné) - Jména souborů médií jsou nyní interně opravovány, takže znaky jako & nezpůspobí pád kompilace - Je nyní možné zoomovat v diagramech držením ctrl a točením kolečkem myši - Callback funkce MessageBoxů jsou nyní importovány z Wherigo Builderu, i přez to když nejsou potřeba - vzhledem k tomu že je téměř nemožné detekovat zda je nepoužívá uživatelský kód. Toto by mělo pomoci k úspěšnému importu některých cartridgí. - Některé uživatelské funkce a direktivy by nyní neměly způsobit pád importu cartridge a jejich formátování je zachováno. Toto by mělo pomoci k úspěšnému importu některých cartridgí. - Malé vylepšení designéru diagramů (Hlavička větve Když/Jinak je nyní Když nebo Jinak - podle situace, některé věci jsou korektně vystředěné, větev Když/Jinak má hlavičku "Pokud" nad podmínkou) - Drobné překlady do angličtiny - Byl přidán ChangeLog
  • 0

#2 Maxinoha

Maxinoha

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 146 příspěvků(y)

Publikováno 06 leden 2011 - 17:40

Nová stránka v nastavení umožňující zakázat ochranu před emulátorem pro F5 (výchozí zapnuto) a umožnující zvolit lokální jméno hráče a odemykací kód pro lolálně kompilované cartridge (změněno z Builder na něco "smysluplnějšího".

V nastavení nezaškrtávejte Zapnout ochranu před emulátorem při spuštění cartridge v Urwigu pokud nechcete vyzkoušet funkčnost ochrany co máte nastavnou v cartridge.

Běžné nastavení viz. obrázek.
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama