zLOST napsal/a:
mladicku, precti si to po sobe jeste jednou.. a treba to jednou budem mit prilezitost probrat v realu
Precetl a nic zavadneho neshledavam vazeny pane "duchodce" (reaction to mladicek)
Publikováno 09 leden 2011 - 18:05
zLOST napsal/a:
mladicku, precti si to po sobe jeste jednou.. a treba to jednou budem mit prilezitost probrat v realu
To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...
-----------------------------------------------------------------------
Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....
Publikováno 09 leden 2011 - 18:18
To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...
-----------------------------------------------------------------------
Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....
Publikováno 09 leden 2011 - 18:39
GeoZdenda2 napsal/a:
Jj, přesně ten.
Nějak mi to tam vypadlo.
DDD MM SS.SSS
Publikováno 09 leden 2011 - 21:52
Publikováno 09 leden 2011 - 23:24
Publikováno 10 leden 2011 - 9:19
Publikováno 10 leden 2011 - 9:21
zLOST napsal/a:
upozornuju, ze to vypada, ze svedsko a britanii mam blbe zkalibrovany, takze to jeste potrebuje doladit. ale to nak pujde.. problem je v tom, ze ani v jednom z tech statu nemam nic odlovenyho
Publikováno 10 leden 2011 - 9:23
puczmeloun napsal/a:
GeoZdenda2 napsal/a:
Jj, přesně ten.
Nějak mi to tam vypadlo.
DDD MM SS.SSS
Tak jsem si ten island upravil a pekné
Jen pár vecí pro vývoj:
a) pridat cache jiných typů
moznost ctení i gpx (ci více loc v jednom souboru) - v gpx je navíc ulozen typ keše, tzn. by program slozite nemusel zjistovat prez server
c) neslo by oddělat ze začátku tu hlášku pro vyplnění jména? stací ten obdélnícek prímo v programu a pri testování je to otravné
díky za vývoj...
btw pro zlost a polerok: nemuzete svým flamem zaplácávat místo jinde? inžiníři
EDIT: jeste me napadla zajímavá vec ohledne toho co poslal zLOST, kdyby v programu byla moznost vybrat mapu různých států (z otevíracího seznamu) uz preddefinovanou nekde v tom jar souboru, pak by to bylo jeste o rád na vyšší úrovni.
Publikováno 10 leden 2011 - 12:44
Publikováno 10 leden 2011 - 13:12
QuoX napsal/a:
jeste technicka ;-) kdyz uz to budes delat jako GPX, co treba to udelat tak aby to bylo schopny schroupnout textak kterej se vygeneruje v GSAKu pro export na gc.cz na mapu nalezu??? ;-)
Publikováno 10 leden 2011 - 13:53
Publikováno 10 leden 2011 - 14:20
umi xDSally&eL napsal/a:
QuoX napsal/a:
jeste technicka ;-) kdyz uz to budes delat jako GPX, co treba to udelat tak aby to bylo schopny schroupnout textak kterej se vygeneruje v GSAKu pro export na gc.cz na mapu nalezu??? ;-)
...GSAK neumí exportovat do GPX?
Publikováno 10 leden 2011 - 18:51
Právě... a imho úplně nejsnažší.zLOST napsal/a:
pro ucely tyhle mapky bohate staci typ kese a souradnice, takze CSV a je vymalovano..
garmin 60CSx | galaxy nexus + locus pro | lumia 640 + geocaching pro
astrolux S1 | convoy S2+ | 2x aurora ak-p7
norco search a.105 '16 | mibo mastr '12 | #fialka '9x
Publikováno 10 leden 2011 - 19:09
Publikováno 10 leden 2011 - 19:44
Publikováno 10 leden 2011 - 20:03
Publikováno 10 leden 2011 - 20:24
Smrk napsal/a:
Zkusil jsem si to stáhnout, ale než u každé kešky stáhnu loc, tak obrostu mechem. Stáhnul jsem stovku souborů a dál mi to nešlo! Pak to chtělo číslovat zase od jedničky a přepisovat již uložené. Takže jsem každý další soubor musel navíc přejmenovávat. Takže mě to asi u sto dvacáté keše přestalo bavit.
Publikováno 10 leden 2011 - 20:25
Smrk napsal/a:
Zkusil jsem si to stáhnout, ale než u každé kešky stáhnu loc, tak obrostu mechem. Stáhnul jsem stovku souborů a dál mi to nešlo! Pak to chtělo číslovat zase od jedničky a přepisovat již uložené. Takže jsem každý další soubor musel navíc přejmenovávat. Takže mě to asi u sto dvacáté keše přestalo bavit.
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů