J8 právě logoval waymarky - a nejede to takyfotrik napsal/a:
Mno, je nedele vecer a je to zase zdechle. Kde je to zlepseni? :@

Server GC temporarily down v roce 2011
Publikováno 08 květen 2011 - 21:14
Publikováno 08 květen 2011 - 21:17
stonefish.cz napsal/a:
No já teď už hodinu loguji a nemám nikde problém... Server stále jede.. ale je možné, že mají málo výkonné křečky a někam ten signál nedorazí
Mam na mysli zdechle jako pomale. Jedna stranka se nacita pul minuty jako pres dial-up.
Dekuji vsem zakladatelum kesi, kteri se neucastni cim dal silenejsich zavodu, kdo da kes vys nebo vic schova souradnice, a jeste se drzi myslenky privest kolegy na hezke misto a neco mu o nem rict.
Publikováno 08 květen 2011 - 21:31
Publikováno 08 květen 2011 - 21:34

Publikováno 08 květen 2011 - 21:50
Publikováno 11 květen 2011 - 21:24
Publikováno 12 květen 2011 - 8:00
Stan_Da napsal/a:
Posunující se obrázek v mém profilu (tag marquee) se po úpravách zastavil. No nic, stejně to byla blbost...
Nezastavil. Alespon ja ho vidim pohyblivy.
Publikováno 12 květen 2011 - 19:00
Opicakuz napsal/a:
Stan_Da napsal/a:
Posunující se obrázek v mém profilu (tag marquee) se po úpravách zastavil. No nic, stejně to byla blbost...
Jo?
No tak v mnou používaném Chrome se nemele, na Mozillu kvůli tomu přecházet nebudu a IE nehodlám vůbec spouštět.
Díky za info.
Publikováno 12 květen 2011 - 19:26
Stan_Da napsal/a:
Opicakuz napsal/a:
Stan_Da napsal/a:
Jo?
No tak v mnou používaném Chrome se nemele, na Mozillu kvůli tomu přecházet nebudu a IE nehodlám vůbec spouštět.
Díky za info.
Ale u me se mele a to mam chrome...
To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...
-----------------------------------------------------------------------
Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....
Publikováno 12 květen 2011 - 19:45
Publikováno 12 květen 2011 - 20:02
Pod textem pak větší obrázek nálepky s tou samou želvou (které se nohy nemelou a ani nemají) a nápisem Found It, který se pomalu vodorovně posunuje sem a tam. A o tomto větším obrázku mluvím.
Je mi fakt jedno, jestli to mně, nebo jiným návštěvníkům fóra funguje, chtěl jsem pouze upozornit na novou skutečnost po změnách na GSpeaku
----Doplněk mám pouze Cache list a nemá na to vliv.
Stan_Da
Publikováno 12 květen 2011 - 20:12
Stan_Da napsal/a:
Píšete, že vám se obrázek mele. Nechci to dále rozpatlávat, chci se jen ujistit, zda mluvíme oba o tom samém. Mám tam malý čtvereček se želvou, které se melou končetiny (i na mém PC).
Pod textem pak větší obrázek nálepky s tou samou želvou (které se nohy nemelou a ani nemají) a nápisem Found It, který se pomalu vodorovně posunuje sem a tam. A o tomto větším obrázku mluvím.
Je mi fakt jedno, jestli to mně, nebo jiným návštěvníkům fóra funguje, chtěl jsem pouze upozornit na novou skutečnost po změnách na GSpeaku
Stan_Da
Ano, mluvíme o tom stejném a funguje to. Mám něco podobného v profilu a <maraque> funguje jak u tebe, tak u mne.
Publikováno 12 květen 2011 - 20:53
Opicakuz napsal/a:
Stan_Da napsal/a:
Píšete, že vám se obrázek mele. Nechci to dále rozpatlávat, chci se jen ujistit, zda mluvíme oba o tom samém. Mám tam malý čtvereček se želvou, které se melou končetiny (i na mém PC).
Stan_Da
Ano, mluvíme o tom stejném a funguje to. Mám něco podobného v profilu a <maraque> funguje jak u tebe, tak u mne.
.. asi myslíš <marquee> </marquee> ... a to funguje
Publikováno 12 květen 2011 - 21:15
Publikováno 12 květen 2011 - 21:17
Jo, myslím :-).. asi myslíš <marquee> </marquee> ... a to funguje
Publikováno 12 květen 2011 - 21:18
Jo a když už jsme u toho, na tomto webu mi nefungují smajlíky v příspěvcích na fóru :-)))))))
A hle, mě také ne. A to mám vypnout smajlíky nastaveno na false.
Publikováno 13 květen 2011 - 9:30

a na hraní k tomu ještě PDA Pocket LOOX N560 + OziExplorerCE 2.31, Wherigo player, vše zpracováno programem GeoGet.
Systémy a programy se nechovají náhodně, chovají se zcela chaoticky. (Medvídek, 2006)
Pište prosím do svých logů čas, zajímá mě, s kým jsem se minul. Dík.
Publikováno 14 květen 2011 - 1:05

Publikováno 14 květen 2011 - 1:23

Publikováno 14 květen 2011 - 1:43
Lutekare napsal/a:
Teď jsem tak zběžně jenom kliknul na mapy a postřehnul zásadní změnu v personifikaci, že už neni potřeba nic zaškrtávat a na beta mapách jsou smajlíci "napevno". Po chvilce testování kupodivu ani nevypadávaj, úspěch.Víc toho neodhaluju a jdu spát.
edit: a zmizelo zobrazování premium keší na mapě u BM. :-)
A ve statistikách se srovnaly ikony

2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů