Přejít na obsah

Fotka

Server GC temporarily down v roce 2011

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
882 odpovědí na toto téma

#361 plavcik

plavcik

plavcik

• Members
  • PipPipPip
  • 840 příspěvků(y)

Publikováno 21 srpen 2011 - 14:10

mirotiro napsal/a:
jj pěkně se jim to seká... co by jste ekali... jen těch 5 avatarů na stránce krát počet zobrazených je pěkná zátěž na server... bwt neviděl někdo hlasovací vlákno za odstraění těch avatarů?

http://feedback.geoc...ot-only-reduce-
  • 0
Oregon 650, iPhone5 + Geoget

#362 Hyger

Hyger

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 97 příspěvků(y)

Publikováno 21 srpen 2011 - 14:24

Good, už to zas nejde.
  • 0
Dub kulatý, Džordž tu pije,
to je tupec, ten to ryje.

#363 Valicek1

Valicek1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 595 příspěvků(y)

Publikováno 21 srpen 2011 - 14:50

Takže zmenšením avatarů se snížily datové nároky ale zvýšila se nutná kapacita na provádění přepočtu.. Teda pokud to nemají uložený někde v cache.. Teď se mě to zkoumat nechce, sotva se přihlásím :( GRR
  • 0
Abych nebyl kačer teoretik, mám si raděj zajet na nějaký PT??

#364 Schvon_CZ

Schvon_CZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 122 příspěvků(y)

Publikováno 21 srpen 2011 - 14:59

Server Error in '/' Application. Runtime Error Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely (for security reasons). It could, however, be viewed by browsers running on the local server machine. Details: To enable the details of this specific error message to be viewable on remote machines, please create a <customErrors> tag within a "web.config" configuration file located in the root directory of the current web application. This <customErrors> tag should then have its "mode" attribute set to "Off". <!-- Web.Config Configuration File --> <configuration> <system.web> <customErrors mode="Off"/> </system.web> </configuration> Notes: The current error page you are seeing can be replaced by a custom error page by modifying the "defaultRedirect" attribute of the application's <customErrors> configuration tag to point to a custom error page URL. <!-- Web.Config Configuration File --> <configuration> <system.web> <customErrors mode="RemoteOnly" defaultRedirect="mycustompage.htm"/> </system.web> </configuration>
  • 0

GC je tu pro radost. Ti, co na to někdy zapomínají, ať jdou hrát navždy na schovku!

#365 gost@

gost@

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 92 příspěvků(y)

Publikováno 21 srpen 2011 - 15:28

Sakra, zrovna po mne chteji abych neco editoval v listingu :@. Vzdy cekam asi 3 minuty nez se prokousnu na dalsi stranku grr..
  • 0

#366 N.o.e.

N.o.e.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 21 srpen 2011 - 16:16

Všiml jsem si, že některý příspěvky jsou smazaný (asi cenzura či co) a některý jako tento: upgrade site/server for better performance PLEASE! (awaiting moderator approval) se na něj nejde přihlásit a hlasovat pro něho. Asi z toho posledního updatu mají pěkně zpocený hlavy. Dobře jim tak. Řekl bych, že to bylo docela slušný Faux pas. B)
  • 0

#367 N.o.e.

N.o.e.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 21 srpen 2011 - 16:39

Tak tema viz výše se opět smazalo. Místo něj se ale objevilo nové i s body. Site gone very slow since update - is it cos of all the avatars? If so please remove them. Dělaj v tom pěknej čurbes admini* B)
  • 0

#368 N.o.e.

N.o.e.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 21 srpen 2011 - 17:00

ivanbok napsal: " ... je to nepřipravený až hanba, hlavně že Block Party (GC2FYVM) proběhla v pohodě, všichni jim to jistě pochválili... " a já dodávám: Tak se dneska nikdo nesmí divit v jakým stavu je GC.com po takové spařce http://coord.info/GC2FYVM
  • 0

#369 R4ZoR

R4ZoR

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 175 příspěvků(y)

Publikováno 21 srpen 2011 - 17:03

N.o.e. napsal/a:
Tak tema viz výše se opět smazalo. Místo něj se ale objevilo nové i s body.

Site gone very slow since update - is it cos of all the avatars? If so please remove them.

Dělaj v tom pěknej čurbes admini* B)

A načo by tam také feedbacky nechávali? Mali na servery pravdepodobne výpadok a ľudia tam píšu také stupidné feedbacky.
  • 0

#370 N.o.e.

N.o.e.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 21 srpen 2011 - 17:07

Jo výpadek z toho SUPER uploadu. Pokud sleduješ forum na GC.com, tak mi jistě odpovíš: jak je možný, že nějaké téma je na prvním místě za 24hodin? Rozhodně to není tím, že by měli nějaký výpadek (možná ano ale jinačí) B)
  • 0

#371 fremen.cz

fremen.cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 681 příspěvků(y)

Publikováno 21 srpen 2011 - 17:07

Uaaah... nemám síly (za současného turbo běhu GC.com) to logovat... TED se mi povedlo uploadnout Field Notes korektně... EDIT: ultimátní překlep ve slově "současného" :D
  • 0

Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -

#372 gost@

gost@

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 92 příspěvků(y)

Publikováno 21 srpen 2011 - 17:19

Jen co jsem zalogoval kese, tak uz to zase nejde..(aspon mam to hlavni za sebou) Asi GC.com nema verzi pro pomalejsi pripojeni co?...
  • 0

#373 TerZdeK

TerZdeK

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 449 příspěvků(y)

Publikováno 21 srpen 2011 - 17:19

klucíí loguju 31 nálezůůů. Chraň mě pánbůh, abych to nerozflákal. Držte palce
  • 0

#374 Arandur9424

Arandur9424

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 88 příspěvků(y)

Publikováno 21 srpen 2011 - 17:21

Našel jsem další hlasování pro zrychlení serveru: http://feedback.geoc...of-al?ref=title Ale bohužel je server tak přetížený, že nejsem shopen se přihlásit abych mohl hlasovat...
  • 0
Pokud Vás mé mysterky obtěžují, tak je prosím neluštěte...

#375 fremen.cz

fremen.cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 681 příspěvků(y)

Publikováno 21 srpen 2011 - 17:27

TerZdeK napsal/a:
klucíí loguju 31 nálezůůů. Chraň mě pánbůh, abych to nerozflákal. Držte palce

jdi na procházku nebo si pust film... jinak nám už nenapíšeš :D
  • 0

* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -

#376 SanchoCZ

SanchoCZ

Member

• Members
  • PipPip
  • 29 příspěvků(y)

Publikováno 21 srpen 2011 - 17:37

Konecne vypli avatary, ale na jak drouho.
  • 0

#377 zlicinaci

zlicinaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 867 příspěvků(y)

Publikováno 21 srpen 2011 - 18:02

gost@ napsal/a:
Jen co jsem zalogoval kese, tak uz to zase nejde..(aspon mam to hlavni za sebou) Asi GC.com nema verzi pro pomalejsi pripojeni co?...

Myslím, že naopak chybí verze pro připojení rychlejší.
  • 0
Samsung Galaxy mini II ( Nokia microSDHC 8GB ) + Nokia LD-3W, Pou / Sygic / aDrake / Locus / WhereYouGo
a na hraní k tomu ještě PDA Pocket LOOX N560 + OziExplorerCE 2.31, Wherigo player, vše zpracováno programem GeoGet.
Systémy a programy se nechovají náhodně, chovají se zcela chaoticky. (Medvídek, 2006)
Pište prosím do svých logů čas, zajímá mě, s kým jsem se minul. Dík.

#378 fremen.cz

fremen.cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 681 příspěvků(y)

Publikováno 21 srpen 2011 - 18:12

The service is unavailable. Server is too busy
  • 0

#379 gost@

gost@

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 92 příspěvků(y)

Publikováno 21 srpen 2011 - 18:45

zlicinaci napsal/a:

gost@ napsal/a:

Myslím, že naopak chybí verze pro připojení rychlejší.

No.. pro toho co ma pomalejsi pripojeni k internetu, aby mu to slapalo rychleji - sakra neni to jedno?!?:o hlavne ze si rozumime ne...?...;)
  • 0

#380 CathalCZ

CathalCZ

Newbie

• Members
  • Pip
  • 6 příspěvků(y)

Publikováno 21 srpen 2011 - 19:00

Doufám že to co nejrychleji vyřeší a vrátí alespoň původní rychlost stránek, takhle jsem přišel o svojí oblíbenou činnost na večer a to jest projíždění keší v okolí a vybírání nových cílů :)
  • 0
Závislost na Geocachingu je nevyřešenou chybou v matrixu

2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama